alx301 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 τσιμπησα ενα μηνάκι ερχομαι (23gb left) στον Odin παιδια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michsof Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 τσιμπησα ενα μηνάκι ερχομαι (23gb left) στον Odin παιδια Σε περιμένουμε. Κάνε απλώς ένα whisper. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michsof Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 To game έχει άπειρο content.Όρεξη να υπάρχει.Τώρα όσο αφορά την συνδρομή που είπε ο Μανος πιο πριν προσωπικά την προτιμώ από το να σε αρμέγουν στα stores από τα "δήθεν" f2p.... Πάντως εμείς είμαστε παρέα Ελλήνων 8 άτομα Odin (server) μαζί με τον Michsof.Αν ψάxνει κανείς παρέα θα μας βρει εκεί Η παρέα ήδη μεγαλώνει . Φτάσαμε τα 15 άτομα και συνεχίζουμε δυναμικά ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 To game έχει άπειρο content.Όρεξη να υπάρχει.Τώρα όσο αφορά την συνδρομή που είπε ο Μανος πιο πριν προσωπικά την προτιμώ από το να σε αρμέγουν στα stores από τα "δήθεν" f2p.... Πάντως εμείς είμαστε παρέα Ελλήνων 8 άτομα Odin (server) μαζί με τον Michsof.Αν ψάxνει κανείς παρέα θα μας βρει εκεί Δεν θυμάμαι σε ποιον server έχω char, αν είναι θα σας βρώ! Τελικά είμαι στον Phoenix, οπότε άκυρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savoukos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δεν θυμάμαι σε ποιον server έχω char, αν είναι θα σας βρώ! Τελικά είμαι στον Phoenix, οπότε άκυρο... Phoenix ειμαι κ εγώ μαν.ψήσου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Παίζω ήδη. Gordma Galeic το char name. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michsof Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Για όποιον δεν το έχει ακόμη ξεκινήσει "τρέχει" προσφορά από Green man gaming -50 % , στα 4,99 το βασικό παιχνίδι και στα 17,49 το expansion http://bit.ly/2fYdrya 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savoukos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Παίζω ήδη. Gordma Galeic το char name. .κανε με εσυ add Lockon Stratos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michsof Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 .κανε με εσυ add Lockon Stratos Παίζω ήδη. Gordma Galeic το char name. Δεν έρχεστε και οι δύο μια βόλτα από Odin που έχουμε καλή παρέα και δεν θα νοίωθετε μοναξιές ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Λοιπόν, τελείωσα επιτέλους το Main Story Quest και πάμε full για heavensward τωρα. Πολύ καλό το παιχνίδι so far 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savoukos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Λοιπόν, τελείωσα επιτέλους το Main Story Quest και πάμε full για heavensward τωρα. Πολύ καλό το παιχνίδι so farΓυρναω από γερμανικά που πάω για 10 μέρες κ περιμένω add θα σ στείλω inboxΔεν έρχεστε και οι δύο μια βόλτα από Odin που έχουμε καλή παρέα και δεν θα νοίωθετε μοναξιές ; Για νέο χαρακτήρα ούτε καν καθώς έχω ανεβασμένη κ prof.Τωρα για τρανσφερ επειδή παίζουν κ άλλοι δύο φίλοι μ δν νομίζω να παίζει μεταφορα λόγο κόστους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michsof Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Για νέο χαρακτήρα ούτε καν καθώς έχω ανεβασμένη κ prof.Τωρα για τρανσφερ επειδή παίζουν κ άλλοι δύο φίλοι μ δν νομίζω να παίζει μεταφορα λόγο κόστους. Οκ . Αν ποτέ αποφασίσετε για transfer ξέρεις που θα μας βρείς ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savoukos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Οκ . Αν ποτέ αποφασίσετε για transfer ξέρεις που θα μας βρείς ! Αν δν ήμουν και σε καλή fc θα το σκεφτόμουν..αλλά ποτέ δν ξερεις.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Αν δν ήμουν και σε καλή fc θα το σκεφτόμουν..αλλά ποτέ δν ξερεις.. Για δώσε πληροφορίες για την FC γιατί με έχει φάει η μοναξιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alx301 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Παιζει το Heavensward update στο κοτσοβολο 15ευρω αν ενδιαφέρει κάποιον http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/pc/paixnidia-pc/152741-square%20enix-final-fantasy-xiv-on-heavensward Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα