geoslay Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Γεια σας,εχω μια gforce fx 5900 ultra και εχω το εξης προβλημα:Οταν παιζω παιχνιδια μου βγαζει ενα μηνυμα οτι η τροφοδοσια δεν ειναι αρκετη και πως πρεπει να συνδεσω την συμπληρωματικη τροφοδοσια της καρτας.Εχω κανονικα συνδεμενη την καρτα στο τροφοδοτικο αλλα παλι τα ιδια.Εκανα το εξης:Αποσυνδεσα τα ανεμιστηρακια του κουτιου για τι παιρνουν ρευμα απο το τροφοδοτικο,2σκληρους και 2 cd-rom,και δουλεψε κανονικα χωρις προβλημα.Φταιει τελικα το τροφοδοτικο?Ειναι 400watt ZALMAN. M/B:GIGABYTE 8KNXP CPU:P4-2,53 RAM:2GB GEIL GOLDEN DRAGON 400MHZ AGP:GFORCE FX 5900 ULTRA 256MB DRR SOUND:CREATIVE AUDIGY2 PLATINOUM IDE:2FIREBALL 60&30 GB,WD 80GB CDROM:ULTRAPLEX 40max. CDR:PLEXWRITER 48/24/48A DVDROM:SONY POWER SUPPLY: ZALMAN 400WATT CASE: LIAN-LI PC-6070 :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marcos_Aurilius Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Αφού αφαιρεις συσκευές και δουλεύει, τότε ναι, μάλλον το τροφοδοτικό σου δεν αρκει. Αλλά δεν θα πρεπε να συμβαίνει αυτό. Υπάρχουν και πιο επιβαρυμένα συστήματα από το δικό σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Κάποιο πρόβλημα έχει το τροφοδοτικό και δεν βγάζει την ισχύ που λέει. Αγόρασε καινούριο με τα ίδια ή καλύτερα "κυβικά¨. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marcos_Aurilius Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Πριν προβείς σα βιαστικες κινήσεις, τσέκαρε την κάρτα σου σε άλλο μηχάνημα και πες μας εντυπώσεις και config του συστήματος. Επίσης τσέκαρε το BIOS σου, να μας πεις πόσο ρεύμα δίνει το τροφοδοτικό σου σε κάθε γραμμή (+3V, +5V, +12V κτλ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoslay Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Οταν τα εχω συνδεμενα ολα μολις βαζω το παιχνιδι σε 2λεπτα το πολυ μου βγαζει το μηνυμα τροφοδοσιας,οταν τα βγαζω παιζει κανονικα(8ωρες εχω παιξει) δεν δοκιμασα βεβαια να κλεισω το καπακι του κουτιου γιατι δεν υπαρχει ψυξη,επισης το τροφοδοτικο "ζεματαει" μολις ανοιξω το pc μεσα σε ενα λεπτο ειναι φουρνος.Ξερεται που χρειαζεται η παραπανω τροφοδοσια στην καρτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Violator Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 apo pisw ennoei pou exi ipodoxi gia to trofodotiko opos exoun oi diskoi.. sigoura evales kala to visma ekei? se mena ithele poli pedema mexri na koumposi kala Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoslay Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 νομιζω πως ναι,εχει κουμπωσει καλα.Εχω βαλει ολα τα καλωδια του τροφοδοτικου και παλι τα ιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Ναι είναι σίγουρα το τροφοδοτικό. Τωρα ειναι γιατι ζεσταίνεται ή γιατι δεν επαρκει ποιος ξέρει... Δεν θεωρειται και απο τα καλύτερα 400ρια αλλά λογικά θα επρεπε να ήταν οκ. Κατεβασε το Motherboard monitor 5 και δες τις τάσεις σου για αρχή. Αν το πήρες από κανα παλαίσιο παν¨το πίσω και πες τι πρόβλημα έχει , ειναι ψιλοάχετοι μπορεί να στο αλλάξουν. Μετα πουλα το όπως ειναι καινούριο 70Ε δώσε αλλά 50 και παρε ένα antec 430 για να είσαι σίγουρος , αφού δεν τσιγκουνευτηκες γενικά για το μηχάνημα... Α Φαντάζομαι εχεις την κάρτα κατευθείαν συνδεδεμένη με το τροφοδοτικό χωρίς να παρεμβάλεται άλλη συσκευή ετσί? (δηλαδή με ενα καλώδιο που τροφοδωτεί μόνο την κάρτα) Αν όχι καντο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paravatis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 episis koita an i psyksi tou PSU sou einai ok. emena mou eixe kollisei to anemistiraki tou noname psu mou kai travage asxeta restart kai kollimata. to allaksa kai eimai senios tora... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MY80- Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Opws eipan kai ta paidia 1)Checkare ta voltages tou psu sou 2)Checkare oti exeis syndesei (kala) thn karta me to psu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoslay Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Ναι,την εχω συνδεσει κατευθειαν στο τροφοδοτικο και οντως το πηρα απο το πλαισιο.Εχω βρει ενα τροφοδοτικο 550watt δεν θυμαμαι πως λεγεται κατι απο λαμδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiMk Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Εμ βέβαια.... με 2GB μνήμης.. Παρε το Antec 550watt....the best... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoslay Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Ειμαι στην Κω,πως θα παραγγηλω και απο που το Antec 550watt? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Violator Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 apo l mipos Levicom? an les levicom 550w, agorasa ena tetio apo bigcity k ine poli korifi dio anemistires, athorivo genika poli gamato. to exi k http://www.levicom.com nomizw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Τα Levicom δεν είναι άσχημα, αλλά δεν είναι και κάτι το τρομερό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.