Προς το περιεχόμενο

gforce fx 5900 ultra-μηνυμα για μη επαρκη τροφοδοσια

geoslay

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας,εχω μια gforce fx 5900 ultra και εχω το εξης προβλημα:Οταν παιζω παιχνιδια μου βγαζει ενα μηνυμα οτι η τροφοδοσια δεν ειναι αρκετη και πως πρεπει να συνδεσω την συμπληρωματικη τροφοδοσια της καρτας.Εχω κανονικα συνδεμενη την καρτα στο τροφοδοτικο αλλα παλι τα ιδια.Εκανα το εξης:Αποσυνδεσα τα ανεμιστηρακια του κουτιου για τι παιρνουν ρευμα απο το τροφοδοτικο,2σκληρους και 2 cd-rom,και δουλεψε κανονικα χωρις προβλημα.Φταιει τελικα το τροφοδοτικο?Ειναι 400watt ZALMAN.

M/B:GIGABYTE 8KNXP

CPU:P4-2,53

RAM:2GB GEIL GOLDEN DRAGON 400MHZ

AGP:GFORCE FX 5900 ULTRA 256MB DRR

SOUND:CREATIVE AUDIGY2 PLATINOUM

IDE:2FIREBALL 60&30 GB,WD 80GB

CDROM:ULTRAPLEX 40max.

CDR:PLEXWRITER 48/24/48A

DVDROM:SONY

POWER SUPPLY: ZALMAN 400WATT

CASE: LIAN-LI PC-6070

:?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφού αφαιρεις συσκευές και δουλεύει, τότε ναι, μάλλον το τροφοδοτικό σου δεν αρκει. Αλλά δεν θα πρεπε να συμβαίνει αυτό. Υπάρχουν και πιο επιβαρυμένα συστήματα από το δικό σου...

Πριν προβείς σα βιαστικες κινήσεις, τσέκαρε την κάρτα σου σε άλλο μηχάνημα και πες μας εντυπώσεις και config του συστήματος. Επίσης τσέκαρε το BIOS σου, να μας πεις πόσο ρεύμα δίνει το τροφοδοτικό σου σε κάθε γραμμή (+3V, +5V, +12V κτλ)

Οταν τα εχω συνδεμενα ολα μολις βαζω το παιχνιδι σε 2λεπτα το πολυ μου βγαζει το μηνυμα τροφοδοσιας,οταν τα βγαζω παιζει κανονικα(8ωρες εχω παιξει) δεν δοκιμασα βεβαια να κλεισω το καπακι του κουτιου γιατι δεν υπαρχει ψυξη,επισης το τροφοδοτικο "ζεματαει" μολις ανοιξω το pc μεσα σε ενα λεπτο ειναι φουρνος.Ξερεται που χρειαζεται η παραπανω τροφοδοσια στην καρτα?

Ναι είναι σίγουρα το τροφοδοτικό.

Τωρα ειναι γιατι ζεσταίνεται ή γιατι δεν επαρκει ποιος ξέρει...

Δεν θεωρειται και απο τα καλύτερα 400ρια αλλά λογικά θα επρεπε να ήταν οκ. Κατεβασε το Motherboard monitor 5 και δες τις τάσεις σου για αρχή.

Αν το πήρες από κανα παλαίσιο παν¨το πίσω και πες τι πρόβλημα έχει , ειναι ψιλοάχετοι μπορεί να στο αλλάξουν. Μετα πουλα το όπως ειναι καινούριο 70Ε δώσε αλλά 50 και παρε ένα antec 430 για να είσαι σίγουρος , αφού δεν τσιγκουνευτηκες γενικά για το μηχάνημα...

Α Φαντάζομαι εχεις την κάρτα κατευθείαν συνδεδεμένη με το τροφοδοτικό χωρίς να παρεμβάλεται άλλη συσκευή ετσί? (δηλαδή με ενα καλώδιο που τροφοδωτεί μόνο την κάρτα) Αν όχι καντο...

Ναι,την εχω συνδεσει κατευθειαν στο τροφοδοτικο και οντως το πηρα απο το πλαισιο.Εχω βρει ενα τροφοδοτικο 550watt δεν θυμαμαι πως λεγεται κατι απο λαμδα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...