jimisvog Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 adtakηs ολα αυτα π μ εστειλες μου αρκουν και με το παραπανω.. δεν τα περιμενα... Αλλα αν δεν κανω λαθος ολα αυτα ειναι για τον Α10.. εμεις μιλαμε για τον Α8..
DaveMurray Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δεν νομιζω πως συμφερει dual-channel σε μητρικη με μονο 2 dimm slots. Απο την αλλη υπαρχει αυτη η μητρικη η οποια εχει 4dimm slots και καλο ειναι να προτιμηθει: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522989Ποιό είναι το σκεπτικό που το υπαγορεύει αυτό...; Επίσης.... είδα και εσένα, και άλλους, να προτείνουν μνήμες με... παράλογα timings... Για το θεό, CL11 ; Δεν έκοβα από την ρίζα το χέρι μου καλύτερα, αντί να έπαιρνα μνήμες που μόνο στο χαρτί είναι "γρήγορες"... CL11 και 1600 mhz; Άφωνος... (το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει χειρότερες επιδόσεις και από 1333mhz μνήμη με CL9...)
XMorsX Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Ποιό είναι το σκεπτικό που το υπαγορεύει αυτό...; Επίσης.... είδα και εσένα, και άλλους, να προτείνουν μνήμες με... παράλογα timings... Για το θεό, CL11 ; Δεν έκοβα από την ρίζα το χέρι μου καλύτερα, αντί να έπαιρνα μνήμες που μόνο στο χαρτί είναι "γρήγορες"... CL11 και 1600 mhz; Άφωνος... (το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει χειρότερες επιδόσεις και από 1333mhz μνήμη με CL9...) Το σημαντικο για την ενσωματομενη καρτα ειναι τα MHz οχι τα timings. Παρολο που συμφωνω στο οτι οι Corsair με καλυτερα timings και μονο 3-4 ευρω παραπανω αποτελουν καλυτερη αγορα και για αυτο τις αλλαξα, παρολα αυτα η διαφορα στις επιδοσεις στην καθημερινη χρηση ειναι αμελητέα οτι μνημες και να παρεις. Το σκεπτικο της μελλοντικης αναβαθμισης στα 16 GB.
DaveMurray Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Άλλο σε ερωτώ, άλλα μου απαντάς.... Ερώτησα ποιο είναι το σκεπτικό που υπαγορεύει ότι πως "δεν συμφέρει dual channel με 2 slots"... Συμφέρει το single channel; Αυτό λες...; Και αν ναι, σου ζήτησα να μου εξηγήσεις γιατί συμφέρει το single channel.... Anyway, εγώ προσωπικά, για κανέναν λόγο δεν θα έβαζα ΠΟΤΕ 1 dimm, ακόμα και... 16gb να ήταν μόνο του.... Προτιμώ... "two pairs" (πόκερ ), για να έχω ταχύτητα... Τώρα αν τον άλλο δεν τον ενδιαφέρει αν το memory perfomance του πέσει στο μισό, είναι περί ορέξεως...
XMorsX Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Πιο memory performance στο μισο? Eiπα οχι 8GB dual channel ωστε μελλοντικα να εχει χωρο για 16GB. Οι επιδόσεις που θα χασει ξαναλεω οτι ειναι αμελητεες, περισσοτερο για τα benchmarks και λιγοτερο για την καθημερινοτητα. Απο την αλλη όμως θα ειναι ευκολα αναβαθμισιμος μελλοντικα. Αν παει όμως σε μητρικη με 4 dimm slots, τοτε ας παρει 2 4αρια. Δε νομιζω να το κανει όμως.
Millennium Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Ας πάει σε 4 dimm.Τόσες υπάρχουν εντάξει.Και με το να βάλεις υψηλότερα χρονισμένες μνήμες στην apu κερδίζεις σημαντικά περισσότερο από τα χαμηλότερα cl που ψάχνεις διαφορά με το μικροσκόπιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα