Προς το περιεχόμενο

Mint σε lubuntu?


KoKoPsOpSaRoS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω εδω και κατι μηνες mint 14 xfce dual με win7 και μπορω να πω οτι εχω ξεχασει οτι υπαρχουν τα windows :P πολυ ευχαριστημενος, anyway λεω να το αντικαταστησω με lubuntu μιας και εχει lxde και ειναι σχετικα ακομα πιο ελαφρια διανομη...το θεμα ειναι οτι το pc τα σηκωνει ολα δεν θελω δηλαδη να αλλαξω διανομη λογω xfce kde και παει λεγοντας...απλα σε θεμα αποδοσης και σταθεροτητας θα φανει μεγαλη διαφορα? εχω lubuntu στο netbookακι μου και πηγαινει σφαιρα και ελεγα να το περασω και στο dekstop...ακουω γνωμες :) (ειμαι αναμεσα σε αυτες τις 2 διοτι απο ολες τις διανομες που εχω δοκιμασει ειναι οι μοναδικες που με καλυπτουν και ειναι σχετικα ευκολες στον χειρισμο διοτι ειμαι και αρχαριος)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ λέω να πας σε debian.

 

edit

Αλλά να ξέρεις ότι σε αυτά τα διλήμματα (ubuntu vs mint) η μόνη σωστή απάντηση είναι η ακόλουθη (αφορά άλλο δίλημμα, αλλά η απάντηση είναι η ίδια)

http://farm5.staticflickr.com/4061/4312481544_b7c98d1069_o.png

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν παω σε debian διοτι με ειχε δυσκολεψει παλαιοτερα οταν ειχα βαλει debian και οπως ειπα και πριν ειμαι αρχαριος και αυτες οι διανομες ειναι ευκολες για το επιπεδο μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν είσαι φοιτητής τότε δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μη βάλεις Arch (και όχι το αρχάριος δεν πιάνει :P).

 

Αν δεν είσαι, τότε είσαι μεταξύ debian stable και debian testing. Να γλυτώσεις και από τα updates δύο φορές το χρόνο των Ubunt-οειδών. Εντάξει, αν βαριέσαι μη βάλεις και debian σκέτο. Βάλε μια debian-based, «γυαλισμένη» διανομή, με ενεργοποιημένα τα non-free repos κτλ που να πατάει σε debian-testing και θα είσαι σύρμα. Δεν ξέρω να σου προτείνω κάποια, γιατί έχω πολλά χρόνια να ψαχτώ με διανομές, αλλά άμα θες να δοκιμάσεις οι άλλοι όλο και κάτι θα έχουν υπόψη τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χαχα οχι φοιτητης δεν ειμαι και επιμενω στο αρχαριος :P εγινε παιδια ευχαριστω για τις γνωμες...αργοτερα στο μελλον αν μαθω κιαλλα μπορει να το γυρισω σε καθαρο debian :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...