Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αναβαθμίσω το netbook  μου ASUS Eee 1005 HA και να εγκαταστήσω αντί για τον 200 GB HDD έναν ταχύτερο SSD. Καταρχήν προφανώς δεν υπάρχει πρόβλημα να αγοράσω κάποιον SATA III για να αντικαταστήσω έναν SATA I ή SATA II ή κάνω λάθος και δεν υπάρχει συμβατότητα;

Επίσης θα μπορούσατε να μου στείλετε link με SSD δίσκους που θεωρούνται καλοί; Θα μου τους φέρει φίλος από Αμερική οπότε θέλω κάτι καλό, χωρίς να τσιγκουνευτώ τα χρήματα, αφού θα είναι αρκετά πιο οικονομικοί από εκεί. Λέω για κάποιον στα 120 - 200 GB, εφόσον θα είναι ο μοναδικός δίσκος του συστήματος (το netbook παίρνει μόνο έναν δίσκο). Ευπρόσδεκτο είναι οποιοδήποτε link με κάποια καλή προσφορά - ευκαιρία. Ποια / ποιες μάρκες θεωρούνται καλές και αξιόπιστες; Ενας φίλος μου πρότεινε τον Crucial Μ4, αλλά έιναι λίγο παλιός ή δεν έχει σημασία?

Ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων για κάθε απάντηση!

Δημοσ.

Όταν αγοράζεις SSD για ένα αδύναμο netbook,το μόνο πράγμα που σε απασχολεί είναι η χωρητικότητα, είτε αγοράσεις τον αργότερο είτε τον ταχύτερο, το netbook δεν μπορεί να τον εκμεταλλευτεί. Δες πόσα GB χρειάζεσαι και αγόρασε τον φθηνότερο σε αυτήν την χωρητικότητα.

• Like 2
Δημοσ.

Πιστεύω με τα υπάρχοντα δεδομένα απ' το αρχικό post, ότι ένας 120gb είναι ιδανική λύση για netbook.

Όποιον και να πάρεις, οι διαφορές από HDD στις 5400rpm που σίγουρα είχε πάνω το netbook, είναι απλά χαοτικές. ;)

• Like 1
Δημοσ.

επισης παιρνει win 7 επανω; γιατι αν το εχεις με xp δεν θα εχεις trim και οι επιδοσεις θα πεσουν με τον καιρο.

Win 7 έχει από τη μάνα του. Άρα είμαι εντάξει.

Δεν ήξερα ότι τα XP δεν υποστηρίζουν. Ευχαριστώ πολύ!

προσοχη 

πανω απο 128 gb προσεξε το παχος του δισκου

Στα 2.5 δεν έχουν όλοι το ίδιο πάχος?

Όταν αγοράζεις SSD για ένα αδύναμο netbook,το μόνο πράγμα που σε απασχολεί είναι η χωρητικότητα, είτε αγοράσεις τον αργότερο είτε τον ταχύτερο, το netbook δεν μπορεί να τον εκμεταλλευτεί. Δες πόσα GB χρειάζεσαι και αγόρασε τον φθηνότερο σε αυτήν την χωρητικότητα.

Έλεγα για έναν στα 200 GB λέτε με βάση και τα παραπάνω σχόλια να μην χωράει? Τόσα έχει και τώρα με HDD. Θα είναι εξάλλου και ο μοναδικός και ταξιδεύω δεν μπορώ να κουβαλάω και external HDD.

Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις.

Δημοσ.

Οχι δεν έχουν όλοι το ίδιο πάχος

Ειδικά στα NetBook θέλει προσοχή το πάχος

Υπάρχουν κάποιοι που έχουν πάχος 9χιλ και υπάρχει περίπτωση

να έχεις πρόβλημα

• Like 1
Δημοσ.

Οχι δεν έχουν όλοι το ίδιο πάχος

Ειδικά στα NetBook θέλει προσοχή το πάχος

Υπάρχουν κάποιοι που έχουν πάχος 9χιλ και υπάρχει περίπτωση

να έχεις πρόβλη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...