NikosKallithea Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 δεν τα ζητάει από μένα τα κλειδιά όμως.. της μάνας μου είναι το αμάξι. εγώ ούτε καν θα τον δω. δεν έχω άλλη επιλογή Επειδή λες το χοντραίνω και με προκαλεις, τι δουλειά εχεις με το αυτοκίνητο της μάνας σου, την στιγμη μαλιστα που ξέρεις οτι το παίρνει και άλλος. Βαζε λοιπον αν το χρησιμοποιείς και εσυ 10ευρω πήγαινε που ειναι να πας λαι ολ ή εναλλακτικά παρε ενα δικο σου και τέλος, Γράφεις σε ενα δημόσιο φορουμ για εναν τυπο που παίρνει το αυτοκίνητο της μαμα σου τι θέλεις να σου πούμε, μπράβο, αν ήσουν σοβαρή μπορούσες να γράψεις κατι αλλο για δικαιολογία και να μην εκθέτης δημοσία μέλη της οικογενείας σου, βάλε λιγο το μυαλουδάκι σου να δουλέψει δεν είναι κακό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
santana99 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 εσείς τις λεκάνες στο ψυγείο τις βάζετε; τελωσπάντων επειδή ξεφύγατε κάποιοι να λήξει το θέμα εδώ, θα πάω αύριο σε βενζινάδικο να ρωτήσω ποοο σκάλωσες. πλάκα κάνουμε....αν δεν την έπιασες δεν πειράζει. ένα αστείο όταν εξηγηθεί δεν είναι πλέον αστείο. είπαμε 480 φορές ρουφάς και το βάζεις αλλιώς υπόθηκε 280 φορές για τα 2 εξαρτήματα που υπάρχουν που κάνουν την δουλειά που θα έκανες εσύ, και μάντεψε δεν θα τα βρεις σε ένα μανάβικο αλλά σε μαγαζιά που πουλάνε είδη αυτοκινήτου κλπ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Στα παλιά αυτοκίνητα γινόταν να αφαιρέσεις βενζίνη με σωληνάκι, σε πολλά σύγχρονα δεν γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Επειδή λες το χοντραίνω και με προκαλεις, τι δουλειά εχεις με το αυτοκίνητο της μάνας σου, την στιγμη μαλιστα που ξέρεις οτι το παίρνει και άλλος. Βαζε λοιπον αν το χρησιμοποιείς και εσυ 10ευρω πήγαινε που ειναι να πας λαι ολ ή εναλλακτικά παρε ενα δικο σου και τέλος, Γράφεις σε ενα δημόσιο φορουμ για εναν τυπο που παίρνει το αυτοκίνητο της μαμα σου τι θέλεις να σου πούμε, μπράβο, αν ήσουν σοβαρή μπορούσες να γράψεις κατι αλλο για δικαιολογία και να μην εκθέτης δημοσία μέλη της οικογενείας σου, βάλε λιγο το μυαλουδάκι σου να δουλέψει δεν είναι κακό. ποιος προκαλεί ποιον;εγώ ανέφερα ένα γεγονός και εσύ υπονοείς ότι η μάνα μου γουστάρει το παληκάρι. λες και είπα ότι πρόκειται για παληκάρι. γράφω σε ένα δημόσιο φόρουμ για να μου πείτε έναν τρόπο να κάνω κάτι, εσύ τώρα αν θες να σαχλαμαρίσεις και να κουτσομπολέψεις μάλλον σε λάθος φόρουμ μπήκες. κι εγώ δεν την εκθέτω δεν την ξέρει κανείς όπως και δεν με ξέρει σχεδόν κανείς εδώ μέσα, η ανωνυμία όμως δεν είναι λόγος να προσβάλλεις την μάνα κανενός. άιντε τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 ποιος προκαλεί ποιον;εγώ ανέφερα ένα γεγονός και εσύ υπονοείς ότι η μάνα μου γουστάρει το παληκάρι. λες και είπα ότι πρόκειται για παληκάρι. γράφω σε ένα δημόσιο φόρουμ για να μου πείτε έναν τρόπο να κάνω κάτι, εσύ τώρα αν θες να σαχλαμαρίσεις και να κουτσομπολέψεις μάλλον σε λάθος φόρουμ μπήκες Έλεος και εσύ! Στο μπλα μπλα του insomnia γραφεις. Αν όλοι έγραφαν σοβαρές απαντήσεις , τότε κανείς δεν θα έγραφε σε αυτό το section. Γιατί να παρακολουθεί κανείς το μπλα μπλα, αν δεν παίζει και λίγη καφρίλα? Για να απαντάει πως να βγάλουμε τη βενζίνη απο αυτοκίνητο? FUCK! Φυσικά και όχι! Άφησε σημείωμα και τσαμπουκαλέψου στο γύφτουλα να έχει νόημα η φάση. Στην τελική χάλασε το αμάξι να μην παίρνει μπροστά. Ξεφούσκωσε 2 λάστιχα και έχει δική σου τρόμπα να τα φουσκώνεις όποτε θελεις! Σκέψου προοδευτικά τέλος πάντων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Φαντάζομαι την παυλιναρα να σταματάει σε βενζινάδικο: "ΒΓΑΛΕ 50 ΕΥΡΩ ΦΙΛΟΣ" . εχω λυθεί στα γέλια. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 relevant 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Εδω εισαι http://www.carxtreme.gr/index.php?target=products&product_id=3229&ref=bestprice.gr edit: Επισης μπορεις να το ψαξεις και ως βενζινοκλεφτη πχ http://www.autosalonica.gr/site.php?&file=productdetails.xml&id=1581&fid=24 +1 μου ειχε χρειαστει προσφατα και πηρα ενα κι εχω, γρηγορα κι ευκολα κανεις δουλεια, χωρις να κινδυνευεις να πιεις βενζινη κτλ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Στην τελική χάλασε το αμάξι να μην παίρνει μπροστά. Ξεφούσκωσε 2 λάστιχα και έχει δική σου τρόμπα να τα φουσκώνεις όποτε θελεις! Σκέψου προοδευτικά τέλος πάντων ας βγαλει καμια ασφαλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmhtrhs79 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δεν έχω καταλάβει ούτε για τη μάνα, ούτε για το "παληκάρι", ούτε για το αμάξι τι ακριβώς παίζει. Όμως ενα έχω να πω για το θέμα: H ΓΥΦΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Φωναξε δυο φιλους και γυριστε το αμαξι στο πλαι. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Ούτε κι εγώ έχω καταλάβει. Γιατί θες να βγάλεις τη βενζίνη από το αμάξι της μάνας σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Φωναξε δυο φιλους και γυριστε το αμαξι στο πλαι. η καλύτερη μέθοδος με διαφορά! την έχω χρησιμοποιήσει με απόλυτη επιτυχία 2-3 φορές στο παρελθόν εντύπωση μου κάνει πάντως που άργησε τόσο πολύ να ακουστεί.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 δεν καταλάβατε επειδή έσβησα τα μηνύματα. θα πάω σε λίγο σε βενζινάδικο και θα μάθω αν γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Έχει να ρίξει γέλιο ο βενζινάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα