Προς το περιεχόμενο

Πώς βγάζω βενζίνη από το αμάξι;;

pavlinara

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το μπιτόνι που θα το βρω? να είναι λεκάνη;

μετά αυτή τη βενζίνη στο μπιτόνι πως την βάζω σε άλλο αυτοκίνητο;

και μετά στην λεκάνη θα βάλεις ζελατίνα και στο ψυγείο; χαχα

όχι ρε μπιτόνι να κλείνει...

με τον ίδιο τρόπο μπαίνει, όπως βγαίνει (με την μέθοδο που λέμε)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μάλλον η pavlinara τρολλάρει. Ελπίζω... 

Καλα θα ήθελα να δώ την φάτσα του χριστιανού που θα πήγαινε να παρει καμια μπύρα και θα έβλεπε στο ψυγείο μία λεκάνη με βενζίνη.  :blink:

• Moderators

Kαι γενικα ναι, η φαση "Κε Ταδε το εχω γεμισει, μην ξεχασετε να το γεμισετε στην επιστροφη για να με αφησει οταν το παρω" συνοδευομενη με χαζοχαρουμενοαπειλητικο γελακι "χεχεχεχε εννοειται πως θα το γεμισεις και ειναι fact, αλλιως θα γινει σφαγη" νομιζω πως θα βοηθησει.

Καλα θα ήθελα να δώ την φάτσα του χριστιανού που θα πήγαινε να παρει καμια μπύρα και θα έβλεπε στο ψυγείο μία λεκάνη με βενζίνη.  :blink:

Καλά, είναι δυνατόν να λέει ότι έχει αυτ/το δικό του/ης και όχι μόνο να μην γνωρίζει αλλά να κάνει και αυτές τις ερωτήσεις αλλά και το τι θα κάνει τη βενζίνη.

Τόσες ώρες και δεν έχουν καταλάβει όλοι όσοι δίνουν συμβουλές τι χοντρό παιχνίδι τους παίζει και τι δούλεμα τους κάνει;

Kαι γενικα ναι, η φαση "Κε Ταδε το εχω γεμισει, μην ξεχασετε να το γεμισετε στην επιστροφη για να με αφησει οταν το παρω" συνοδευομενη με χαζοχαρουμενοαπειλητικο γελακι "χεχεχεχε εννοειται πως θα το γεμισεις και ειναι fact, αλλιως θα γινει σφαγη" νομιζω πως θα βοηθησει.

Μην λετε τα μυστικά θα χάσει η μαμα το παλικάρι.

• Like 3

Καλά, είναι δυνατόν να λέει ότι έχει αυτ/το δικό του/ης και όχι μόνο να μην γνωρίζει αλλά να κάνει και αυτές τις ερωτήσεις αλλά και το τι θα κάνει τη βενζίνη.

Τόσες ώρες και δεν έχουν καταλάβει όλοι όσοι δίνουν συμβουλές τι χοντρό παιχνίδι τους παίζει και τι δούλεμα τους κάνει;

Αχ και νάξερες...

χαχα άντε ρε από εδώ που σας κάνω πλάκα. επειδή ως γνωστός οι γυναίκες παίζουν στα δάχτυλα κάτι τέτοια θέματα. εγώ ξέρω και απλά σας κάνω πλάκα άλλη όρεξη δεν είχα.

αν δεν ξέρετε επί του θέματος απλά μην απαντάτε

εσύ Νίκο Καλλιθέα ξεκόλλα με την μάνα μου, το χοντραίνεις...

εσείς τις λεκάνες στο ψυγείο τις βάζετε;

τελωσπάντων επειδή ξεφύγατε κάποιοι να λήξει το θέμα εδώ, θα πάω αύριο σε βενζινάδικο να ρωτήσω

δεν τα ζητάει από μένα τα κλειδιά όμως.. της μάνας μου είναι το αμάξι. εγώ ούτε καν θα τον δω. δεν έχω άλλη επιλογή

να αφήσεις σημείωμα στο αμάξι όπως και πινέζες!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...