pavlinara Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 ποια τύχη; ναι επειδή προλαβαίνω κιόλας να παραγγείλω αυτό το μηχάνημα. το έχει σε βενζινάδικα;
athlios Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 <p>ναι επειδή δεν το πολυκατέχω υπάρχει κανείς από θεσσαλονίκη που μπορεί να βοηθήσει;να του φέρω το αμάξι και τον σωλήνα και να το κάνει;</p> Νομίζω είχα δει στα πρακτικερ ένα λαστιχο-σωληνα που στη μέση κάτι σα φουσκα ωστε να μη χρειαστει να ρουφήξεις. Αν θέλεις μπορω να ερθω να τη φυλαξουμε στο αμαξι μου, όση φάω, και όταν γυρίσει ο δικός σου την ξαναγυρνάμε σε σένα. Sent from my iPhone using Insomnia
pavlinara Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Οκ πάω αύριο στο πράκτικερ να την βρω. όχι εντάξει μπορώ να την φυλάξω και στο δικό μου αμάξι.μην σε βάζω σε κόπο.Αλλά με τον σωλήνα αν την ρουφήξω πρέπει να την βάλω σε ένα μπιτόνι σωστά;μετά πως την βάζω σε άλλο αμάξι;
lambroszekis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Αχ αυτη η γευση της βενζινης.... 1
andreapaog328 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Οκ πάω αύριο στο πράκτικερ να την βρω. όχι εντάξει μπορώ να την φυλάξω και στο δικό μου αμάξι.μην σε βάζω σε κόπο.Αλλά με τον σωλήνα αν την ρουφήξω πρέπει να την βάλω σε ένα μπιτόνι σωστά;μετά πως την βάζω σε άλλο αμάξι; με χωνί...
Socratis_g Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 απο το να κάνεις τέτοια καραγκιοζιλίκια, καλύτερα είναι να πεις του γύφτου να στο φέρει γεμάτο όπως του το δίνεις, γιατί δεν έχεις λεφτα να το ξαναγεμίζεις. παντως πρέπει να του εχετε τρελή υποχρέωση για να σας παίρνει το αμάξι. 2
Haldol Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Οκ πάω αύριο στο πράκτικερ να την βρω. όχι εντάξει μπορώ να την φυλάξω και στο δικό μου αμάξι.μην σε βάζω σε κόπο.Αλλά με τον σωλήνα αν την ρουφήξω πρέπει να την βάλω σε ένα μπιτόνι σωστά;μετά πως την βάζω σε άλλο αμάξι; Με χωνί βρε. Εγώ βέβαια θα του έλεγα απλά ότι το αυτοκίνητο είναι γεμάτο, να επιστρέψει γεμάτο... χωρίς λόγο μπαίνεις σε μπελάδες και έξοδα...
xrdim Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Οκ πάω αύριο στο πράκτικερ να την βρω. όχι εντάξει μπορώ να την φυλάξω και στο δικό μου αμάξι.μην σε βάζω σε κόπο.Αλλά με τον σωλήνα αν την ρουφήξω πρέπει να την βάλω σε ένα μπιτόνι σωστά;μετά πως την βάζω σε άλλο αμάξι; αρχη συγκοινωνουντων δοχειων Βαλε το μπιτονι πανω απο το αμαξι.
pavlinara Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) δηλαδή πρέπει να βάλω τα 2 αμάξια δίπλα δίπλα να βάλω ένα σωλήνα που η μια άκρη να είναι στην μία τρύπα η άλλη στην άλλη και...τι λέτε μωρέ;;για εξηγήστε το Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2013 από pavlinara
athlios Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 <p>Οκ πάω αύριο στο πράκτικερ να την βρω. όχι εντάξει μπορώ να την φυλάξω και στο δικό μου αμάξι.μην σε βάζω σε κόπο.Αλλά με τον σωλήνα αν την ρουφήξω πρέπει να την βάλω σε ένα μπιτόνι σωστά;μετά πως την βάζω σε άλλο αμάξι;</p> Γύρνα πλάγια να τρέχει απ' τ' αυτί. Δεν είναι δυσκολο, πάνε πρακτικερ σιγουρα θα βρεις ένα σωλήνα,ενα χωνί και ένα γεροδεμένο εξυπηρετικο παληκάρι. Sent from my iPhone using Insomnia 1
NT1G Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 υποτίθεται οτι τα ρεζερβουάρ στα καινούργια αμάξια έχουν "ασφάλειες" για να μην μπορείς να το κάνεις αυτό.
pavlinara Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 είναι ένας σωληνας που στην μέση έχει μια φούσκα και την πατάς;; του 2003 είναι
RottenLungs Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Απλα ζήτα απο την μάνα σου τα λεφτά τις βενζίνης. Αφου δεν μιλάει σε αυτόν να σου σκάσει την βενζίνη. Πραγματικά είναι χαζό να μπείς σε αυτήν την διαδικασία. Καλα ποιος δανείζει αμάξι; Και καλα πόσο γύφτος πρέπει να είσαι και να το γυρνάς άδειο. Εμέις για να πάμε στις ελιές είχαμε πάρει το αγροτικό ενός ξάδελφου ψιλοάδειο και του το γυρίσαμε εννοείται γεμάτο.
arxaggelos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Για την (κατ'εξακολούθηση) χάρη και μόνο, πρέπει να σ'το φέρει γεμάτο. Μισή ντροπή δική σου, μισή δική του. Βασικά όλη δική του, αλλά τέσπα.
pavlinara Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Είναι απλό τελικά ή όχι;Μπορώ να το κάνω μόνη μου;;;; Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2013 από pavlinara
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα