pavlinara Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Θέλω να μου πείτε αν μπορώ να πάω σε βενζινάδικο και να τους πω να βγάλουν την βενζίνη, να την βάλουν σε ένα μπιτόνι. χωρίς πολλές λεπτομέρειες επειδή "έβαλα το μυαλουδάκι μου να δουλέψει" Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2013 από pavlinara Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Προφανώς, και δεν γίνεται, αφού κανένα βενζινάδικο δεν κάνει κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 πλάκα κάνεις!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Όταν του δώσεις τα κλειδιά πες του "Το έχω γεμίσει κι όλας" 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickoman Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Πάρε ένα λάστιχο ποτίσματος, κόψε το και ρούφα και βάλτο να ρίχνει σε μπιτόνι μετά, ακριβώς όπως κάνεις όταν βάζεις βενζίνη σε άλλο αυτοκίνητο που έχει μείνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 δεν το έπιασα.. τι εννοείς ρούφα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Κατά τα άλλα http://www.ehow.com/how_6001327_syphon-gas-out-car.html http://www.wikihow.com/Siphon-Gas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickoman Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 δεν το έπιασα.. τι εννοείς ρούφα;; Δες εδώ. Ρουφάς κανονικά απλά λίγο πριν ακουμπήσει το στόμα σου, το βγάζεις και το ρίχνεις σε ένα μπιτόνι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 ναι οκ δεν παίζει να ρουφήξω με το στόμα την βενζίνη, αν ήθελα να αυτοκτονήσω θα έπεφτα από την ταράτσα θέλετε να μου πείτε ότι σε βενζινάδικα δεν έχει τρόμπες;;οπότε η μόνη λύση είναι να πάω ένα ταξιδάκι μέχρι την Αθήνα για να την κάψω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Στα καινούργια σχετικά οχήματα λένε πως είναι πολύ δύσκολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickoman Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 ναι οκ δεν παίζει να ρουφήξω με το στόμα την βενζίνη, αν ήθελα να αυτοκτονήσω θα έπεφτα από την ταράτσα θέλετε να μου πείτε ότι σε βενζινάδικα δεν έχει τρόμπες;;οπότε η μόνη λύση είναι να πάω ένα ταξιδάκι μέχρι την Αθήνα για να την κάψω; Βρε δεν σου είπαμε να την καταπιείς! Δεν έχεις δώσει ποτέ βενζίνη σε άλλο αμάξι που έχει μείνει; Είναι σαν να ρουφάς από το καλαμάκι: όποτε θέλεις το σταματάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Υπαρχουν κατι αντλιες/τρομπες που τις χρησιμοποιουν για να γεμιζουν τις σομπες με πετρελαιο ισως κανει δουλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 ναι επειδή δεν το πολυκατέχω υπάρχει κανείς από θεσσαλονίκη που μπορεί να βοηθήσει;να του φέρω το αμάξι και τον σωλήνα και να το κάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrdim Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Εδω εισαι http://www.carxtreme.gr/index.php?target=products&product_id=3229&ref=bestprice.gr edit: Επισης μπορεις να το ψαξεις και ως βενζινοκλεφτη πχ http://www.autosalonica.gr/site.php?&file=productdetails.xml&id=1581&fid=24 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μην κόβεις την τύχη της μαμάς κρίμα είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα