Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να μου πείτε αν μπορώ να πάω σε βενζινάδικο και να τους πω να βγάλουν την βενζίνη, να την βάλουν σε ένα μπιτόνι.

χωρίς πολλές λεπτομέρειες επειδή "έβαλα το μυαλουδάκι μου να δουλέψει"

Επεξ/σία από pavlinara
  • Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάρε ένα λάστιχο ποτίσματος, κόψε το και ρούφα και βάλτο να ρίχνει σε μπιτόνι μετά, ακριβώς όπως κάνεις όταν βάζεις βενζίνη σε άλλο αυτοκίνητο που έχει μείνει.

Δημοσ.

δεν το έπιασα.. τι εννοείς ρούφα;;

Δες εδώ. Ρουφάς κανονικά απλά λίγο πριν ακουμπήσει το στόμα σου, το βγάζεις και το ρίχνεις σε ένα μπιτόνι.

• Like 2
Δημοσ.

ναι οκ δεν παίζει να ρουφήξω με το στόμα την βενζίνη, αν ήθελα να αυτοκτονήσω θα έπεφτα από την ταράτσα

θέλετε να μου πείτε ότι σε βενζινάδικα δεν έχει τρόμπες;;οπότε η μόνη λύση είναι να πάω ένα ταξιδάκι μέχρι την Αθήνα για να την κάψω;

Δημοσ.

ναι οκ δεν παίζει να ρουφήξω με το στόμα την βενζίνη, αν ήθελα να αυτοκτονήσω θα έπεφτα από την ταράτσα

θέλετε να μου πείτε ότι σε βενζινάδικα δεν έχει τρόμπες;;οπότε η μόνη λύση είναι να πάω ένα ταξιδάκι μέχρι την Αθήνα για να την κάψω;

Βρε δεν σου είπαμε να την καταπιείς! Δεν έχεις δώσει ποτέ βενζίνη σε άλλο αμάξι που έχει μείνει; Είναι σαν να ρουφάς από το καλαμάκι: όποτε θέλεις το σταματάς.

Δημοσ.

Υπαρχουν κατι αντλιες/τρομπες που τις χρησιμοποιουν για να γεμιζουν τις σομπες με πετρελαιο ισως κανει δουλεια

Δημοσ.

ναι επειδή δεν το πολυκατέχω υπάρχει κανείς από θεσσαλονίκη που μπορεί να βοηθήσει;να του φέρω το αμάξι και τον σωλήνα και να το κάνει;

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...