Προς το περιεχόμενο

Πώς βγάζω βενζίνη από το αμάξι;;

pavlinara

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να μου πείτε αν μπορώ να πάω σε βενζινάδικο και να τους πω να βγάλουν την βενζίνη, να την βάλουν σε ένα μπιτόνι.

χωρίς πολλές λεπτομέρειες επειδή "έβαλα το μυαλουδάκι μου να δουλέψει"

Επεξ/σία από pavlinara
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πάρε ένα λάστιχο ποτίσματος, κόψε το και ρούφα και βάλτο να ρίχνει σε μπιτόνι μετά, ακριβώς όπως κάνεις όταν βάζεις βενζίνη σε άλλο αυτοκίνητο που έχει μείνει.

δεν το έπιασα.. τι εννοείς ρούφα;;

Δες εδώ. Ρουφάς κανονικά απλά λίγο πριν ακουμπήσει το στόμα σου, το βγάζεις και το ρίχνεις σε ένα μπιτόνι.

• Like 2

ναι οκ δεν παίζει να ρουφήξω με το στόμα την βενζίνη, αν ήθελα να αυτοκτονήσω θα έπεφτα από την ταράτσα

θέλετε να μου πείτε ότι σε βενζινάδικα δεν έχει τρόμπες;;οπότε η μόνη λύση είναι να πάω ένα ταξιδάκι μέχρι την Αθήνα για να την κάψω;

ναι οκ δεν παίζει να ρουφήξω με το στόμα την βενζίνη, αν ήθελα να αυτοκτονήσω θα έπεφτα από την ταράτσα

θέλετε να μου πείτε ότι σε βενζινάδικα δεν έχει τρόμπες;;οπότε η μόνη λύση είναι να πάω ένα ταξιδάκι μέχρι την Αθήνα για να την κάψω;

Βρε δεν σου είπαμε να την καταπιείς! Δεν έχεις δώσει ποτέ βενζίνη σε άλλο αμάξι που έχει μείνει; Είναι σαν να ρουφάς από το καλαμάκι: όποτε θέλεις το σταματάς.

ναι επειδή δεν το πολυκατέχω υπάρχει κανείς από θεσσαλονίκη που μπορεί να βοηθήσει;να του φέρω το αμάξι και τον σωλήνα και να το κάνει;

Εδω εισαι 

http://www.carxtreme.gr/index.php?target=products&product_id=3229&ref=bestprice.gr

edit: Επισης μπορεις να το ψαξεις και ως βενζινοκλεφτη πχ http://www.autosalonica.gr/site.php?&file=productdetails.xml&id=1581&fid=24

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...