Προς το περιεχόμενο

Chromebook Pixel: Το laptop της Google με Chrome OS και τιμή $1.299

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η λεξη κλεψει εχει βαρια σημασια, η σωστη λεξη ειναι αντιγραψει! και τα αυτοκηνιτα εχουν ενα συγκεκριμενο στησιμο αλλα δεν ειναι ιδια το corsa με το fiesta η το ibiza! ναι ειναι στην ιδια κατηγορια, ναι ο ενας αντεγραψε εξτραδακια απο τον αλλο, αλλα κανεις δεν εβγαλε πανομοιοτυπο μοντελο. πιστευω οτι η google ειναι τεραστια εταιρια, πολλα υποσχομενη και εξεληξιμη αλλα το να αντιγραψει εμφανησιακα ενα λαπτοπ, να μην το κανει δυνατο και να βαλει τετοια τιμη την μικραίνει!θελω να πιστευω οτι το εβγαλε για να ανοιξει ο δρομος touch οθονων και για να δυναμωσει το οικοσυστημα της γιατι πιστευω οτι ειναι το μονο σημειο που υστερει σε σχεση με την apple!

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ούτε κι εδώ είναι ίδια. απλά μοιάζουν διότι έτσι δρομολογούν όλες οι εταιρείες τα Laptops εδώ και μερικά χρόνια , ανάλογα με την κατηγορία (Ultrabook, Touch Screen κ.λπ.)

όσο το ψάχνουμε, τόσο περισσότερο φαίνεται ποιός πραγματικά έχει κλέψει-αντιγράψει , όπως θέλεις πες, ποιόν.

Δημοσ.

Θα ήταν φυσιολογική η τιμή του αν είχε το skynet OS όπως το δείχνουν με τους γαλαξίες κλπ.

Όταν φυσικά είδα το λειτουργικό πώς είναι....μάπα.

Δημοσ.

ούτε κι εδώ είναι ίδια. απλά μοιάζουν διότι έτσι δρομολογούν όλες οι εταιρείες τα Laptops εδώ και μερικά χρόνια , ανάλογα με την κατηγορία (Ultrabook, Touch Screen κ.λπ.)

όσο το ψάχνουμε, τόσο περισσότερο φαίνεται ποιός πραγματικά έχει κλέψει-αντιγράψει , όπως θέλεις πες, ποιόν.

Αν καταλαβαίνω καλά τι εννοείς, πρέπει να είμαστε ευγνώμονες που η συγκεκριμένη εταιρεία αντέγραψε και ανέστησε την κατηγορία smartphones και tablets (τουλάχιστον).

Και τώρα περιμένω το άκυρο αντεπιχείρημα "έλα μωρέ, αν δεν ήταν αυτοί θα ήταν κάποιος άλλος". Και αν το πουλί μου είχε νύχι... you know the rest.

• Like 1
Δημοσ.

Αν καταλαβαίνω καλά τι εννοείς, πρέπει να είμαστε ευγνώμονες που η συγκεκριμένη εταιρεία αντέγραψε και ανέστησε την κατηγορία smartphones και tablets (τουλάχιστον).

Και τώρα περιμένω το άκυρο αντεπιχείρημα "έλα μωρέ, αν δεν ήταν αυτοί θα ήταν κάποιος άλλος". Και αν το πουλί μου είχε νύχι... you know the rest.

λολ όχι.  αυτά τα λένε οι φίλοι της Apple. εγώ το ακριβώς αντίθετο.

Δημοσ.

Τί ακριβώς λες εσύ; Ότι έχασες ως καταναλωτής από αυτή την αντιγραφή; Γιατί το έχω έτοιμο το global LOL!

ότι δεν υφίσταται ο όρος αντιγραφή πλέον , αφού όλα έχουν συγκεκριμένο καλούπι. διάβαζε καλύτερα τα πόστ πριν τρολλιάσεις αφού έχεις την ανάγκη να το κάνεις.

Δημοσ.

ότι δεν υφίσταται ο όρος αντιγραφή πλέον , αφού όλα έχουν συγκεκριμένο καλούπι. διάβαζε καλύτερα τα πόστ πριν τρολλιάσεις αφού έχεις την ανάγκη να το κάνεις.

Ακόμα και τα χαλίκια διαφέρουν το ένα από το άλλο. Πόσο μάλλον ένα ολόκληρο 5ιντσο smartphone ή 10ιντσο tablet ή 15ιντσο laptop. Ακόμα και όταν οι προσόψεις αυτών των συσκευών απαλλαχτούν εντελώς από πλήκτρα και bezel και γίνουν μια οθόνη, ακόμα και τότε θα υπάρχουν άπειρες επιλογές σχεδίασης της συσκευής.

Δημοσ.

Ακόμα και τα χαλίκια διαφέρουν το ένα από το άλλο. Πόσο μάλλον ένα ολόκληρο 5ιντσο smartphone ή 10ιντσο tablet ή 15ιντσο laptop. Ακόμα και όταν οι προσόψεις αυτών των συσκευών απαλλαχτούν εντελώς από πλήκτρα και bezel και γίνουν μια οθόνη, ακόμα και τότε θα υπάρχουν άπειρες επιλογές σχεδίασης της συσκευής.

μην τα λες σε εμένα, αλλά σε αυτούς που φωνάζουν, σαν βρεγμένα γατία, πως είναι αντιγραφή. ούτως ή άλλως σαν καταναλωτής και αυτό και το macbook είναι γελοία σε συνάρτηση με την τιμή-προσφοράς υπηρεσιών.

Δημοσ.

μην τα λες σε εμένα, αλλά σε αυτούς που φωνάζουν, σαν βρεγμένα γατία, πως είναι αντιγραφή. ούτως ή άλλως σαν καταναλωτής και αυτό και το macbook είναι γελοία σε συνάρτηση με την τιμή-προσφοράς υπηρεσιών.

Είναι νούμερα αυτοί που φωνάζουν για αντιγραφή. Θεμιτή η αντιγραφή των όποιων καλών στοιχείων, αρκεί αυτός που την κάνει να βάζει και την προσωπική του πινελιά και να πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα. Εξέλιξη, λέγεται αυτό.

Δημοσ.

Είναι νούμερα αυτοί που φωνάζουν για αντιγραφή. Θεμιτή η αντιγραφή των όποιων καλών στοιχείων, αρκεί αυτός που την κάνει να βάζει και την προσωπική του πινελιά και να πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα. Εξέλιξη, λέγεται αυτό.

είναι ένας από τους ορισμούς που μπορεί να δώσει κάποιος. το πρόβλημα όμως εμφανίζεται όταν σου παρουσιάζουν αυτήν την αντιγραφή ως καινοτομία. αυτό το κάνει η Apple επανελλημένα σε βαθμό αηδίας.

Δημοσ.

ξέρω γω , αν ασχολήσε με έναν τομέα, και σε κοροιδεύουν μέσα στην μάπα πως θα σου φαινόταν? άσχετα με το τι θα αγοράσεις.

Δημοσ.

Μάρκετινγκ; Διαφήμιση; Πρώτη φορά ακούς υπερβολές και π@παριές για ένα προϊόν; Να πουλήσουν θέλουν. Και δεν "ασχολούμαι" με τον τομέα, δε σχεδιάζω συσκευές, απλή χρήση κάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...