andreasl Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μήπως ήταν είδηση για την πρωταπριλιά και βγήκε λάθος μέρα; 1
chaplin1981 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Ας ριξω κι εγω επιχειρημα.ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ. 1
copydisk Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Πάρτε και ένα hands on του Ultrafail by Google http://www.engadget.com/2013/02/21/chromebook-pixel-hands-on/
XPHSTOS_ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Google Οκ είμαστε η elite, τους έχουμε πιάσει όλους από τα @@ θα τους πάρουμε και τα σώβρακα τώρα... Μα καλά τι πίνουν?!?! Έστω ότι και βρέθηκε κακόμοιρος να πάρει το netbook...Προσωπικά διαφωνώ πλήρως με το ratio της οθόνης... Δηλαδή δεν φτάνει που θα τα σκάσω χοντρά αλλά άντε λες θα έχω οθονάρα άντε μήπως βλέπω καμια ταινία βρε αδερφέ... πας και μου βάζεις τέτοια αναλογία... Δεύτερον Google Drive 1Tb για 3 χρόνια?! Μόνο?! 1Tb για μια ζωή θα έπρεπε να δίνουν!!!Γιατί πλέον το tera γεμίζει για πλάκα... και επιπλέον ρε google, αγόρασα το γαμάτο μηχανηματάκι σου...σε στήριξα... δώστο μου για πάντα! 3ον Τι σόι μεγέθη είναι αυτά στους δίσκους?!?! Ουτε καν 120Gb... δλδ να μην μπορείς ούτε κάποιο άλλο λειτουργικό να περάσεις αν βαρεθείς το chrome.. Δεν ξέρω... δεν το βλέπω να προχωρά...
michael92 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 3:2? Σαν το iPhone 2G χωρίς το home button και το ηχείο Εμετός. Για κορνίζα ίσως είναι καλό. 2
iMarilina Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Κριμα για την τιμη γιατι ειναι σχετικα καλη...εστω αν επαιρνε windows κατι θα ελεγε. Τωρα ειναι σαν να αγοραζεις lamborghini και να την τρεχεις σε πιστα για καρτ... Δε θα το έλεγα και Lamborghini το συγκεκριμένο μηχάνημα.
Skylined Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Αν ας πούμε είχε 128 γίγα ssd και τα 8... Ας γίνουμε και λίγο "Άγγλοι" κάποτε: τσαγάκι, ρουφιξιά, χμμμμ... αυτό το τεχνολογικό μαραφέτι ειναι τσιμπημένο... ρουφιξιά. Μμμμ, ωραία μέρα σήμερα.
PsyGreg Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 λολ έκλεψε η Google τα τιμολόγια της Apple
prokopisboy Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Είναι προφανές ότι δεν πρόκειται για μια συσκευή Nexus μαζικής κατανάλωσης αλλά για μια συσκευή οδηγό για τους άλλους κατασκευαστές. Μόνο μια μικρή ελίτ θα μπορέσει να τον αποκτήσει. H Apple θέλει απλά να μη συνδεθεί το λειτουργικό της με το φθηνό και πλαστικό αποκλειστικά αλλά ότι μπορεί να αποτελέσει και μια ακριβή πρόταση. Ενα Chromebook Pixel Nexus με λίγο χαμηλότερη ανάλυση και τιμή...κάτω από 500 ευρώ θα ήταν πολύ θελκτική πρόταση. Μου αρέσει η συσκευή αλλά δεν με βλέπω να την αποκτώ τα επόμενα χρόνια εκτός αν πέσει η τιμή της στα 300 ευρώ. Το κωμικό...Το Samsung Chromebook με το 1/5 της τιμής του Pixel έχει USB 3.0 και αυτό όχι.
iMarilina Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Πάρτε και ένα hands on του Ultrafail by Google http://www.engadget.com/2013/02/21/chromebook-pixel-hands-on/ ΕΝΤΕΛΩΣ όμως κόπια του μακμπουκ προ.
nikosl Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Tι περισσότερο κάνει από το nexus tablet? ΕΝΤΕΛΩΣ όμως κόπια του μακμπουκ προ. Kαι η apple ξεπατικώνει συστηματικά τη sony. Δεν μου λέει κάτι αυτό.
weber122 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 φοβερό laptop αλλά και εμένα η τιμή μου φαίνεται πολύ υψηλή
PsyGreg Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 ΕΝΤΕΛΩΣ όμως κόπια του μακμπουκ προ. εντάξει, ας μην πούμε για το τι έχει αντιγράψει η Apple....
iMarilina Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 εντάξει, ας μην πούμε για το τι έχει αντιγράψει η Apple.... Για να σου πω, δεν έχω κανένα σκοπό να ξεφύγω από το συγκεκριμένο θέμα. Το οποίο είναι το τί αντέγραψε αυτή τη στιγμή η Google. Όταν το τοπικ θα είναι σχετικά με κάποιο προιόν της Apple το οποίο φέρνει τρελλά σε προιόν άλλης εταιρίας (λεμε τώρα λολ) τότε θα κράξω την Apple. (Αν πχ δω iphone 6 να μοιάζει με το Galaxy Note 2 ) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα