el97639 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 ουτε 200 ευρω δε δινεις για λαπτοπ που ολο βασιζεται ονλινε σε os που απλα θα αποτυχει
teo_74 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Η Apple σας κλέβει Η Apple είναι σατανικη Κορόιδα Ξυπνηστε Google forever Android rules Κλπ Κλπ Ok..να δεχτώ ότι η Google με αυτό το προϊόν θέλει να κλέψει(?!) τους πελάτες της..Πες μου σε παρακαλώ ένα προϊόν της Apple που δεν το κάνει αυτό..
phanispal Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ θα ΄θελα να δω τις αντιδράσεις (τις φάτσες καλύτερα) πολλών εδώ μέσα, αν πουλήσει αρκετά.
djmikekat Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 ΒΑΣΙΚΑ ας αρχισουνε να κανουνε ολοι κατι ΧΩΡΙΣ να ειναι ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ...Κ Ο Υ Ρ Α Σ Τ Η Κ Α να βλεπω ολες τις εταιριες να αντιγραφουνε κατι επιτυχημενο και επιπλεον ΝΑ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΝ να το κανουν ιδιο...ξεκινωντας απο την παρουσιαση,απο τις ιδιες φλωροφατσες που εχουν ολοι τους στα presentation και οταν ειναι μεσα στην εταιρεια με τα κοστουμια τους ειναι τα μεγαλυτερα μ******πανα.Απο την ταση να αυξανουν την τιμη για να δικαιολογουν το "κυρος" τους και την μοναδικοτητα τους... ΕΛΕΟΣ ΡΕ...γινεται γνησιοι και ΑΝ ΦΤΙΑΞΕΤΕ κατι ας ειναι δικο σας και οχι ΚΑΚΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ... Δεν γεννηθηκαμε ολοι steve jobs-bill gates κτλπ κτλπ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ.... 3
chek2fire Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Ποιο πολύ σαν πείραμα μου κάνει παρά σαν σοβαρή πρόταση. Αν θέλει κάποιος chromebook τότε παέι σε samsung που έχει στα 300 ευρώ. Νομίζω απλά δείχνει τον δρόμο για να εμφανιστούν touch chromebook μέσα στην χρονιά
pigeon Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ θα ΄θελα να δω τις αντιδράσεις (τις φάτσες καλύτερα) πολλών εδώ μέσα, αν πουλήσει αρκετά. Θες να δείς τη δική μου μόλις διάβασα αυτό το σχόλιο;;; :p 1
phanispal Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Θες να δείς τη δική μου μόλις διάβασα αυτό το σχόλιο;;; :P Για κάποιον «ανεξήγητο» λόγο, κάτι τέτοιες υπερτιμημένες συσκευές πουλάνε τρελά σε όλο τον κόσμο. Γενικότερα, το ακριβό πουλάει. 1
pigeon Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Πλάκα κάνω Φάνη. Φυσικά και θα πουλήσει, ακριβώς για το λόγο που περιγράφεις Βρήκα μια φωτογραφία 3:2 που θα φαίνεται fullscreen edge-to-edge στο καινουργιο chromebook: Ηδη σκέφτομαι το διαφημιστικό, με το slogan "Γιατί το web, πρέπει να φαίνεται ολόκληρο!"
Meraklis56 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά,αυτό είναι το πρώτυπο της Google για το μέλλον.Έτσι θέλει να είναι, cloud computing.Τώρα είναι η σειρά των υπόλοιπων εταιριών, πως θα το προσαρμόσουν για τους καταναλωτές και με τι τιμή. Επίσης,πρόσφατα βγάλαν τις packaged apps, που σου επιτρέπει να τρέξεις εφαρμογή τοπικά,χωρίς το internet, αλλά αντε να προσελκύσει τους κατασκευαστές.Στο (πολύ) μέλλον,θα βολέψει τα άτομα που για την δουλειά τους χρειάζονται μόνο εφαρμογές web. Για τον υπόλοιπου κόσμο η για τον κόσμο που δεν μπορεί να έχει παντού ίντερνετ, δε βλέπω να του ταιριάζει. Το cloud computing έχει αρκετά ακόμα για να πείσει τον κόσμο,να εξαρτηθεί εξ ολοκλήρου πάνω του. tl;dr είναι η συσκευή πρώτυπο που θα ικανοποιεί τις ανάγκες μας σύμφωνα με την google. 1
qsis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Για κάποιον «ανεξήγητο» λόγο, κάτι τέτοιες υπερτιμημένες συσκευές πουλάνε τρελά σε όλο τον κόσμο. Γενικότερα, το ακριβό πουλάει. Αυτό όμως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πουλήσει γιατί δε προσφέρει τίποτα το ουσιαστικό αν βάλεις και τιμή..
phanispal Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Όπως πάντα, θα δημιουργήσει «ανάγκες» τις οποίες θα καλύπτει. 1
nick_mantas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Θα έκανα κίνηση να το πάρω αν κόστιζε 500€ . Με τα 1000€ θα το έπαιρνα αν είχε 14" οθόνη και i7 cpu και ram με συγχρονισμό 2133MHz και SSD 64GB , μπαταρία με μεγαλύτερη αυτονομία.
eftaxiaskostas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δεν πιστεύω πως η Google σκοπεύει να πουλησει αυτό το κομματι τόσο, όσο να δώσει "γραμμή" σχετικα με το πως θα πρεπει να είναι τα chrome books στο μέλλον. Υ.Γ: αμέσως χύθηκε χολή... Υ.Γ2: γελαω με όσους νομίζουν πως όταν δεν χρησιμοποιουν chrome οs είναι ασφαλείς απο ρουφιανεμα.... 1
NOTIOS1981 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 1) H Οθονη οντως μοιαζει φοβερη. 2) Η Τιμη ειναι τρομακτικη σε αυτα τα λεφτα, και αν η οθονη ηταν το no1 κριτιριο, και εγω ο "Πολεμιος" της Apple θα επαιρνα Macbook. 3) Οχι ρε Google δεν θελω να ειμαι στο Cloud σου για να πουλας τα παντα για μενα! 4) Στο μελλον ολα ισως να ειναι Web Apps αλλα τοτε και το Pixel θα κανει 300$. Προς το παρον τι;;; HiRes Angry Birds και google docs;;;;; υ.γ. Δειτε την αυτονομια ιδια με το Surface pro για αυτους που κραζανε οτι φταινε τα windows που κραταει τοσο. υ.γ.2 Μονη περιπτωση να επαιρνα αυτο ειναι να εριχνε την τιμη και να μπορουσα να βαλω μεγαλυτερο δισκο για να βαλω Windows ή Linux. Αυτο λογω οτι η Οθονη ειναι Touch.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα