Palp Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 32 GB SSD ? τα κινητά έχουν περισσότερη μνήμη... Και μην μου πείτε ότι όλα είναι στο cloud.
nikosgalis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Η Apple σας κλέβειΗ Apple είναι σατανικηΚορόιδαΞυπνηστεGoogle foreverAndroid rulesΚλπΚλπ 7
pOLoS Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 πανάκριβο για υπολογιστή που χωρίς internet δε κάνει τίποτα
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Πως είναι δυνατόν να έχει τιμολογηθεί το nexus 4 στα 300 δολάρια και αυτή η πίπα στα 1300. Τι παρανοϊκή πολιτική είναι αυτή; 3
JS v.i.p. Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 32GB SSD δίσκο (WiFi μοντέλο) - 64GB (LTE μοντέλο) Αντί να πηγαίνουμε μπροστά πάμε πίσω μου φαίνεται . Ποιο πολύ για tablet με πληκτρολόγιο μου κάνει .... παρά για λάπτοπ. Για να κάνει η google τέτοια κίνηση πάντως κάτι θα ξέρει .... φανταστείτε πόσοι μαλ*** υπάρχουν στον κόσμο. 6
Achis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Για τους ίδιους λόγους που κατηγορούσα την apple, κατηγορώ και την google, τώρα ....Fail !!! Το προϊών δεν είναι για μένα.
Nick789 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Ναι, γιατί είναι για κανέναν άλλον... Ρεεεε, δεν πάμε καλά με αυτά τα πράγματα που βγάζουν. Τόσα λεφτά για ένα ΑΧΡΗΣΤΟ OS και να μου υπόσχονται ότι δε βλέπω pixel. Ε όχι, τα ΓΟΥΣΤΑΡΩ τα pixel ρε. Θέλω να τα βλέπω!!!!!!!!!! Ξεπέρασε σε fail (δεν περίμενα ποτέ ότι θα το πω, ούτε ότι θα τα καταφέρει κάποιος να την ξεπεράσει)................... την Apple!!! Google, μη φας, έχουμε γλαρόσουπα... 5
mikelamar Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μόνο web εφαρμογές #klaiw 1200$ #gelaw Πιο #fail γίνεται...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Sent from my iPhone using Insomnia
Antonis_V Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Κάτι καπνίζουν αυτοί εκεί... έλεος χαχαχαχαχαχα για πρωταπριλιάτικη πλάκα το νόμιζα... Δεν ξέρω, ποιος να δώσει τόσα λεφτά για αυτό, όταν με λιγότερα, έχει 1. IPAD 4, 64 GB + Πληκτρολόγιο σε θήκη 2. Macbook Air 3. Mac Book Pro Retina στα ίδια λεφτά 4. MS Surface PRO 5. VAIO Duo 11 Tablet-PC Δηλαδή.. Το μόνο που αξίζει είναι τα ppi ούτε καν η υπόλοιποι οθόνη.... 1
Beerloah Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Και μετά μας φταίνε τα Mac - βρε ουστ... πανάκριβο google, άσε δεν θα πάρουμε, δεν κάνω ένα σταθερό καλύτερα...
nfsmw_gr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Κριμα για την τιμη γιατι ειναι σχετικα καλη...εστω αν επαιρνε windows κατι θα ελεγε. Τωρα ειναι σαν να αγοραζεις lamborghini και να την τρεχεις σε πιστα για καρτ...
damoclesword Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Και γιατί δεν του έβαζε android OS καλύτερα; οέο; Θα βγει και από τη Mozilla κανένα με Firefox OS;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα