Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα δω τι θα κανω... τωρα ειμαι 3η λυκειου μου ειπε ο πατερας μου οτι αμα περασω στην πρωτη μου σχολη θα μ παρει δωρω ολοκαινουριο πισι.. οποτε φαντασου 1000 ευρω ασ πουμε και θα τα δωσω ολα να φτιαξω κατι καλο ;ρ

Δημοσ.

Μια χαρα!
Ασε λοιπον προς το παρον το μηχανημα οπως ειναι, ασε και τα παιχνιδια και κατσε να διαβασεις!
Και αν περασεις στην σχολη που θες, τα λεμε απο Σεπτεμβρη!

Δημοσ.

μα θέλω να παίζω παιχνίδια :/

Καμιά από τις κάρτες που σου έχουν προταθεί δεν κάνει για παιχνίδια !

Το λιγότερο που μπορούσες να πας ήταν μια 7770 1GB DDR5 !

Για εμένα η 630 που πήρες ήταν η χειρότερη επιλογή που μπορούσες να κάνεις .......... !!! 

Στα χρήματα που έδινες η καλύτερη επιλογή ήταν μια 7750 2GB DDR3 

http://www.omarket.gr/radeon-hd-7750-2-g-beta-ddr3-pci-express-3-0-11202-13-20g.html?ref=bestprice.gr

Στο θέμα επεξεργαστή θα ψάξεις να βρεις έναν C2Q QUAD CORE 9550  !! ή έναν 9450 ! 

Κάτι άλλο απλά δεν ,,, 

Σκέψου και την προοπτική να αλλάξεις ολόκληρο το πακέτα CPU-MOBO - RAM με περίπου 150€ συνολικά !!! Θα έχεις τετραπύρηνο επεξεργαστή + νέα μητρική με USB III και SATA III + 8GB RAM !

θελω να παιζω παιχνιδια.... και δεν μπορω με αυτον τον επεξεργαστη γιατι ειναι αυτος που ποτε δεν ταιριαζει και δεν φτανει τα system requirements ολων των καινουριων παιχνιδιων... γιαυτο και θελω να τον αλλαξω να παρω εναν καλυτερο....

Οτι επεξεργαστή και να βάλεις όταν έχεις για κάρτα γραφικών την 630 ... απλά δεν παίζεις !

Στα games θέλεις κάρτα γραφικών !

Εγώ σε ένα φίλο έκανα αναβάθμιση σε παλιό pc σαν το δικό σου με έναν AMD X2 6000+ παρόμοιας απόδοσης, σε AMD 6870 1GB DDR5 κάρτα γραφικών και παίζει τα πάντα από games σε 1920x 1080p !!! Μπορεί να τον κόβει λίγο ο επεξεργαστής αλλά δεν τον πειράζει !

Εσύ ότι επεξεργαστή και να βάλεις επάνω στην 630 ... απλά δεν θα μπορείς να παίξεις γιατί η 630 είναι μικρή κάρτα μόνο για τα βασικά !

Αν μπορείς πήγαινέ την πίσω και πάρε μια 7770 !!! Εχεις 10 ημέρες να επιστρέψεις το προιόν πίσω στο κατάστημα να πεις δεν μου κάνει και να σου δώσουν άλλο, αυτό που θες ! :-D

Δημοσ.

γιατι ποιος σου ειπε οτι δινω 100 ευρω? εγω μιλησα για 70 πιο πανω αν διαβασες ολο το ποστ.

Το θεμα πολλες φορες δεν ειναι ποσα χρηματα δινεις, αλλα αν με αυτα τα χρηματα που δινεις μπορεις να εξασφαλισεις αυτο που θες = χρηστικοτητα προιοντος που θα αγορασεις !

Στην περιπτωση σου ειτε 70€ εδινες για 630 ειτε 30€ για 5450 το ιδιο θα ηταν ...  :-D  = ίδια χρηστική αξία !

Αν ήθελες παραπάνω χρηστικότητα = gaming τότε έπρεπε να κοιτάξεις παραπάνω σε κόστος και δύναμη , για να μην πληρώσεις δεύτερη φορά.

Τώρα πλήρωσες τα διπλασια χρήματα για κάτι που θα μπορούσε να σου προσφέρει και μια κάρτα των 30€ ! :-D  Αυτό δεν λέγεται VFM ...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...