Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το προβλημα μου δεν ειναι ο τροπος συνδεσης , θα τα συνδεσω απευθειας στο τροφοδοτικο.

Το προβλημα ειναι πως δεν χωρανε στο κουτι , τουλαχιστον αυτο που ηδη υπαρχει στο πισω μερος , δεν μπαινει στις 2 επανω θεσεις γιατι βρισκει το ενα στον επεξεργαστη και το αλλο στις μνημες , γι αυτο και ανεβασα συγκεκριμενα αυτα τα 2 σημεια στις φωτο.

καλα ειμαι οτι να' ναι.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ειχα ποσταρει αυτο παλιοτερα , αλλα δε βρηκα καποια λυση. 

Δεν θα ηθελα να παω το πισι σε καποιον τεχνικο για να το φτιαξει , γιατι δε θελω απλα να βαλει 3 - 4 noname ανεμιστηρακια , να παρει και τσαμπα φραγκα για κατι που μπορω να κανω πανευκολα και μονος μου , αρα (ξανα)ζηταω την βοηθεια καποιου που εχει παρομοιο προβλημα.

Καλοκαιριασε βλεπετε και δε θελω να αρχισω να βλεπω το πισι μου να καιγεται .

Τονιζω και παλι πως δοκιμασα τον ηδη υπαρχον ανεμιστηρα , στις 2 επανω θεσεις και δεν χωραει καθως βρισκει επανω στον επεξεργαστη ο ενας και στις μνημες ο αλλος. 

Υπαρχει αλλη μια υποδοχη στο πατωμα του κουτιου αλλα ουτε εκεινη μπορω να χρησιμοποιησω γιατι ακριβως σε εκεινο το σημειο εχω μαζεψει τα περισεουμενα καλωδια μου αρα δεν θα εχει ροη .

Δημοσ.

Βρηκα τελικα την λυση η οποια δεν ειναι αλλη απο το να βαλω πιο μικρα σε "βαθος" ανεμιστηρακια .
Βρηκα μονο μιας μαρκας , της SCYTHE , το οποιο εχει διαστασεις 120Χ120Χ12 αρα χωραει μια χαρα. 
Αξιζουν το κοπο ? Ειναι καλα ? Τα εχει χρησιμοποησει καποιος?

Και αν , ναι , τοτε ποιο να επιλεξω γιατι υπαρχουν σε 3 διαφορετικες εκδοχες απο 800 - 2000 στροφες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...