Giorgos20177 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 21 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Μήπως τότε να δηλωθεί διαρροή;Θυμάμαι ότι υδραυλικός σου δίνει βεβαιωση ότι βρήκε διαρροή και πληρωνεις λιγότερα. δεν μπορω να δηλωσω διαροη γτ ηρθε υδραυλικος της εταιριας κ ειδε οτι δεν γυρναει το ρολοι κ οτι δεν εχει διαροη , τα 220 κυβικα δεν καταναλωθηκαν προφανως απο την φοιτητρια γτ πολυ απλα κ διαροη δεν υπαρχει κ 2+ χρονια ειχε χρεωση 4-15 κυβικα το 2μηνο . δεν εχει γινει μετρηση πολλα χρονια στο σπιτι προφανως κ τα φαγαμε ολα εμεις , δεν ξερω πως να ξεμπερδεψω κ αν ξεμπερδεψω την καασταση , κ σε ολο αυτο χρεωθηκαμε κ με την 4η κλιμακα χρεωσης δλδ 2,,2 /κμ δλδ η κατασταση τραγικη . θα ζητησω επισιμη καταμετρηση υδρομετρητη τελυταια αν δενσυμπηπτει με τα νουμερα του λογαριασμου , θα παω στην ιδιοκτητρια να τα πληρωση αυτοι μλκες δεν ειμαστε , ας βγαλει αυτη ακρη. προφανως οταν νοικιασαμε το σπιτι η μετρηση παιζεινα ηταν τπτ 700 πραγματικα στο ρολοι , κ στο χαρτι να ειχε μεινει 500
stelios18120 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τα κυβικά αυτά εφόσον είναι όπως λες (έγινε ελενχος σε ρολόι, δεν υπάρχουν κλοπές κτλπ) τα κυβικά καταναλωθηκαν (που σκ@τα καταναλωθηκαν 220 κυβικά δεν γνωρίζω, εκτός και αν έχετε πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων και γεμίζει) η είχε να γίνει πραγματική μέτρηση χρόνια. Η άλλη περίπτωση είναι να είχε καμία διαρροή στο καζανακι για μήνες και απλά είτε να μην έδωσε βάση, είτε να το έφτιαξε μετά από μήνες και να μην είχε πει τίποτα (πίστεψε με μια διαρροή στο καζανακι που φαίνεται μικρή έχει στείλε λογαριασμό σε πελάτη 950 ευρώ, για να μην μιλήσω για άλλες περιπτώσεις και σας πέσουν τα μαλλιά) Οι κινήσεις που έκανες είναι λάθος, έπρεπε να ρωτήσεις τι να κάνεις. Πρώτα απ όλα ερχεται υδραυλικός, κάνουμε ελενχο για τα κλασικά αν υπάρχει διαρροή κτλπ και μετά σου κόβουμε ένα χαρτί αφανής διαρροής στο έδαφος στο ρολόι σου και γλυτωνεις το 60% του ποσού. (αυτό για μια φορά όμως μόνο γίνεται) Τώρα δεν ξέρω σε τι φάση είσαι και τι θα κάνεις, αλλά κατά 99% θα τα πληρώσεις τα €€€ (εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος μένει στο σπίτι) Ρώτησε τους για δόσεις κτλπ όπως κανει ο περισσότερος κόσμος που δεν γνωρίζει την διαδικασία.... *χρεωθηκες τόσο για έκανες υπερκαταναλωση με την υψηλότερη κλίμακα + πρόστιμο. Αν θέλεις να διαπιστώσεις αν κλέβει κάνεις η έχεις κάποιο θέμα διαρροης, μην τραβάς καθόλου νερό, κάτσε πάνω από ρολόι να το κοιτάς, και αν δεις την παραμικρή μεταβολή τότε υπάρχει θέμα , απλό είναι. (τα ίδια εχω ξαναπεί και πιο παλιά, ρίξε μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες) 😁 Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2019 από stelios18120
Giorgos20177 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, stelios18120 είπε Τα κυβικά αυτά εφόσον είναι όπως λες (έγινε ελενχος σε ρολόι, δεν υπάρχουν κλοπές κτλπ) τα κυβικά καταναλωθηκαν (που σκ@τα καταναλωθηκαν 220 κυβικά δεν γνωρίζω, εκτός και αν έχετε πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων και γεμίζει) η είχε να γίνει πραγματική μέτρηση χρόνια. Η άλλη περίπτωση είναι να είχε καμία διαρροή στο καζανακι για μήνες και απλά είτε να μην έδωσε βάση, είτε να το έφτιαξε μετά από μήνες και να μην είχε πει τίποτα (πίστεψε με μια διαρροή στο καζανακι που φαίνεται μικρή έχει στείλε λογαριασμό σε πελάτη 950 ευρώ, για να μην μιλήσω για άλλες περιπτώσεις και σας πέσουν τα μαλλιά) Οι κινήσεις που έκανες είναι λάθος, έπρεπε να ρωτήσεις τι να κάνεις. Πρώτα απ όλα ερχεται υδραυλικός, κάνουμε ελενχο για τα κλασικά αν υπάρχει διαρροή κτλπ και μετά σου κόβουμε ένα χαρτί αφανής διαρροής στο έδαφος στο ρολόι σου και γλυτωνεις το 60% του ποσού. (αυτό για μια φορά όμως μόνο γίνεται) Τώρα δεν ξέρω σε τι φάση είσαι και τι θα κάνεις, αλλά κατά 99% θα τα πληρώσεις τα €€€ (εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος μένει στο σπίτι) Ρώτησε τους για δόσεις κτλπ όπως κανει ο περισσότερος κόσμος που δεν γνωρίζει την διαδικασία.... *χρεωθηκες τόσο για έκανες υπερκαταναλωση με την υψηλότερη κλίμακα + πρόστιμο. Αν θέλεις να διαπιστώσεις αν κλέβει κάνεις η έχεις κάποιο θέμα διαρροης, μην τραβάς καθόλου νερό, κάτσε πάνω από ρολόι να το κοιτάς, και αν δεις την παραμικρή μεταβολή τότε υπάρχει θέμα , απλό είναι. (τα ίδια εχω ξαναπεί και πιο παλιά, ρίξε μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες) 😁 διαροη δεν υπηρχε ποτε , κλεψιμο δεν υπαρχει , η καταναλωση τον 227 εγιναν απο 5/2019 - 10/2019 . κ οπως ειπε η υπευθυνη δεν γινοταν μετρηση ρολογιου γτ ηταν στην πολυκατοικια , με το φτωχο μου το μυαλο καταλαβαινω οτι εχει να γινει μετρηση πανω απο 3 χρονια , γτ εδω κ 3 χρονια πληρωνει 5-10 κβ το 2μηνο . οποτε χρεωθηκαμε με βαση την τιμη του τιμολογιου κ την τιμη ρολογιου αυτης της περιοδου , εχω μιληση με συνηγορο καταναλωτη δεν πληρωνω τπτ , το ποσο ειναι λαθος υπολογισμενο γτ επρεπε να γινει διαμερισμος σε ολους τους μηνες απο την προηγουμενη μετρηση που με τα λεγομενα της υπευθυνου ειναι πανω απο 15 μηνες !!! το ποσο μας το κατεβασε 460 γτ ολους τους μηνες πληρωνε παγια κ 10 κβ οποτε αφερεθηκαν . αδιανοητο να με χρεωσουν 220 κυβικα σε 4 μηνες , ενω εχουν καταναλωθει σε μεγαλυτερο διαστημα απο 3 χρονια , welcome to greece η δε υπευθυνη με τα τατουαζ κ στυλ νταλικερη καμια εξυπηρετιση !!! κ καμια γνωση επι του θεματος , καφες κουτσομπωλιο κ αντε γεια Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2019 από Giorgos20177 1
stelios18120 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Giorgos20177 είπε διαροη δεν υπηρχε ποτε , κλεψιμο δεν υπαρχει , η καταναλωση τον 227 εγιναν απο 5/2019 - 10/2019 . κ οπως ειπε η υπευθυνη δεν γινοταν μετρηση ρολογιου γτ ηταν στην πολυκατοικια , με το φτωχο μου το μυαλο καταλαβαινω οτι εχει να γινει μετρηση πανω απο 3 χρονια , γτ εδω κ 3 χρονια πληρωνει 5-10 κβ το 2μηνο . οποτε χρεωθηκαμε με βαση την τιμη του τιμολογιου κ την τιμη ρολογιου αυτης της περιοδου , εχω μιληση με συνηγορο καταναλωτη δεν πληρωνω τπτ , το ποσο ειναι λαθος υπολογισμενο γτ επρεπε να γινει διαμερισμος σε ολους τους μηνες απο την προηγουμενη μετρηση που με τα λεγομενα της υπευθυνου ειναι πανω απο 15 μηνες !!! το ποσο μας το κατεβασε 460 γτ ολους τους μηνες πληρωνε παγια κ 10 κβ οποτε αφερεθηκαν . αδιανοητο να με χρεωσουν 220 κυβικα σε 4 μηνες , ενω εχουν καταναλωθει σε μεγαλυτερο διαστημα απο 3 χρονια , welcome to greece Τι να σου πω φίλε μου. Μακαρι να βγάλεις άκρη και να μην δώσεις € εφόσον δεν φταις εσύ. 👍👍
Giorgos20177 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, stelios18120 είπε Τι να σου πω φίλε μου. Μακαρι να βγάλεις άκρη και να μην δώσεις € εφόσον δεν φταις εσύ. 👍👍 μακαρι , τ να πω , γτ τα νευρα μου στο θεο . επισης ουτε ευθυνη δικη μου ειναι που δεν εμπαιναν να μετρησουν γτ δεν αφηναν ουτε ειδοποιηση , οποτε απο ολες της μεριες τα συμβαντα ειναι με το μερος μας , διαχειριστης δεν υπαρχει κ τα διαχειριζεται μια εταιρια εισπραξης ,
ziaba Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 44 λεπτά πριν, Giorgos20177 είπε μακαρι , τ να πω , γτ τα νευρα μου στο θεο . επισης ουτε ευθυνη δικη μου ειναι που δεν εμπαιναν να μετρησουν γτ δεν αφηναν ουτε ειδοποιηση , οποτε απο ολες της μεριες τα συμβαντα ειναι με το μερος μας , διαχειριστης δεν υπαρχει κ τα διαχειριζεται μια εταιρια εισπραξης , πως δεν έγινε μέτρησή ή δεν έχουν κλειδί από την περιουσία τους? τότε που νοίκιασε η φοιτήτρια πως συνέδεσαν το νερό? χωρίς να κάνουν βόλτα απ το ρολόι - ηλεκτρονικά έγιναν όλα όπως στο πρώτο ποστ😀
Giorgos20177 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Προφανώς κ δεν έγινε μέτρηση όταν νοίκιασε τ σπίτι η κοπέλα. Κ προφανώς δεν έχει γίνει χρόνια τώρα. Κ προφανώς ποτέ δεν έχουν αφήσει ειδοποίηση ούτε ότι θα περάσουν ούτε ότι πρέπει να τους ανοίξουμε η να αφήσουμε κλειδη κτλπ. Με τον ιδιοκτήτη δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη γτ είναι 78 χρόνων κυρία. Άντε να εξηγήσεις τ έχει γίνει. Το νερό δεν είχε κοπεί από τον προηγούμενο ο οποίος φεσοσε με 1500 τον ιδιοκτήτη γτ δεν είχαν κάνει μεταβήβαση. Οπότε όταν μπήκαμε εμείς στο σπίτι τ μόνο που κάναμε ήταν μεταβήβαση κ η αποπληρωμή έγινε από τον ιδιοκτήτη . Οπότε δεν υπήρξε διακοπή . Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2019 από Giorgos20177
Giorgos20177 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Στις 13/12/2019 στις 3:40 ΜΜ, Giorgos20177 είπε Προφανώς κ δεν έγινε μέτρηση όταν νοίκιασε τ σπίτι η κοπέλα. Κ προφανώς δεν έχει γίνει χρόνια τώρα. Κ προφανώς ποτέ δεν έχουν αφήσει ειδοποίηση ούτε ότι θα περάσουν ούτε ότι πρέπει να τους ανοίξουμε η να αφήσουμε κλειδη κτλπ. Με τον ιδιοκτήτη δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη γτ είναι 78 χρόνων κυρία. Άντε να εξηγήσεις τ έχει γίνει. Το νερό δεν είχε κοπεί από τον προηγούμενο ο οποίος φεσοσε με 1500 τον ιδιοκτήτη γτ δεν είχαν κάνει μεταβήβαση. Οπότε όταν μπήκαμε εμείς στο σπίτι τ μόνο που κάναμε ήταν μεταβήβαση κ η αποπληρωμή έγινε από τον ιδιοκτήτη . Οπότε δεν υπήρξε διακοπή . με τα πολλα η υποθεση πηγε σε συνηγορο καταναλωτη κ εγινε καταγγελια , η δευα δεν μετρουσε 2 χρονια κ χρεωνε εικονικα , οταν μετρησε εβαλε ολα τα κυβικα σε 4 μηνες με αποτελεσμα η χρεωση να ξεφυγη κ να φτασει τα 2,67ευρο/κυβικο πραγμα ηλιθιο κ παρανομο . θα επρεπε να γινει καταμερισμος στα 2 ετη με χρεωσης 0,67/κυβικο . η δευα συνεχιζει να λεει οτι ειναι σωστα τα 700 ευροπουλα , αλλα δεν μπορει να κανει χρεωση ουτε να δικαιολογιση τα 280 κυβικα του 4μηνου γτ δεν υπηρχε κ διαροη με επιβεβαιωση απο δικο τους ατομο . ο συνηγορος δεν δεχεται φυσικα την εικονικη χρεωση . κ θα πρεπει αν δεν μπορουν να κανουν την χρεωση σε 2 ετη να την μηδενισουν . μας εκαναν μια μειωση στα 400 οπου φυσικα δεν την δεχτηκαμε , η θα γινει χρεωση σε 2 ετη με τιμες κανονικες δλδ 20 κυβικα/2μηνο η παμε δικαστηκος , καλο καλοκαιρι παιδια καλη συνεχεια 1
nmitoulas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Λοιπόν μου έχει συμβεί 2 φορές σε 2 διαφορετικά σπίτια. Την πρώτη ήρθε διάφορα 150 κυβικά έτυχε να είναι σε χωριό και γνωστός στην εταιρία έλυσε το θέμα με συνοπτικές διαδικασίες. Και τώρα την δεύτερη σε πόλη διάφορα 50 κυβικά. Προφανώς και στις 2 περιπτώσεις δεν υπήρχε διαρροή και δεν υπάρχει περίπτωση να παραδεχτούν πως είναι χαλασμένο το ρολόι. Από τα συμφραζόμενα προκύπτει πως σε πολλές περιπτώσεις δεν κάνουν μετρήσεις τους προηγούμενους μήνες και τα κοπανανε όλα μαζί. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως εφόσον δεν είναι δικό μου το φταίξιμο της μη μέτρησης πως γίνεται να την πληρώνω- πληρώνουμε αδιαμαρτύρητα και να λέμε και ευχαριστώ για την έκπτωση. Κατάντια.
NikosKallithea Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Τι εννοεις δεν εγινε μέτρηση, δηλαδή δεν εχει αντιστοιχία η ένδειξη του μετρητή σου με αυτά που λεει ο λογαριασμός;
Tatiana12 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Στις 7/5/2019 στις 3:38 ΜΜ, likoyrgos είπε Να προσθέσω και εγώ μια πινελιά στις (παράλογες?) χρεώσεις νερού στην Αθήνα. Σε μαγαζί κλειστό (ξενοίκιαστο) από τα τέλη του 2013 , ενώ έως τώρα έρχονταν κανονικές μηδενικές χρεώσεις (στην ουσία μόνο πάγια) , ξαφνικά ήρθε τον 12ο του 2018 ποσό 1400€ , τον 3ο του 2019 ποσό 8150€ και τώρα 10300€. Το νερό είναι στο όνομα του πατέρα μου που έχει πεθάνει. Το έμαθα εντελώς τυχαία μιας και είχαν κολλήσει στην τζαμαρία χαρτί για αυξημένη κατανάλωση. Εγώ μένω επαρχία αρκετά μακριά και δεν κατεβαίνω Αθήνα συχνά ( μία με δύο φορές τον χρόνο) με αποτέλεσμα όλο αυτό τον καιρό να μην έχω πάρει χαμπάρι. Το Πάσχα που κατέβηκα Αθήνα στο μαγαζί, είδα το χαρτάκι. Το νερό το έχουν κόψει (ΕΥΔΑΠ). Επικοινώνησα με την εταιρεία και μου είπε να τα δώσω με δόσεις!!!! Έστειλα υδραυλικό να ελέγξει και δεν βρήκε να υπάρχει διαρροή, Βέβαια το νερό ήταν κλειστό (και δεν το άνοιξε γιατί το είχε κλείσει η ΕΥΔΑΠ) . Μου είπε όμως ότι αν είχε γίνει τόση μεγάλη διαρροή τότε θα ήταν εμφανές στους τοίχους. (Οι τοίχοι ήταν εντελώς στεγνοί. Το μαγαζί έχει μια βρύση και το καζανάκι μόνο). Η περίπτωση να έγινε κλοπή έξω άπω το ρολόι το απέκλεισε γιατί δεν υπήρχαν σημάδια παραβίασης. Το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι έλεγχος του υδρομετρητή. Αν και μου είπαν όταν τους πήρα τηλ. ότι αν δεν υπάρχει ροή νερού δεν υπάρχει περίπτωση ο μετρητής να γυρίζει μόνος του). Ψάχνω να βρω δικηγόρο που να έχει πείρα σε συγκεκριμένα θέματα. Kαλημερα σας! Εχθες μου απεσταλη εξωδικο οτι χρωσταω 10.000 ευρω στην ΕΥΔΑΠ σε ενα σπιτι το οποιο εχει να κατοικηθει απο το 2004 και το οποιο τα ταλευταια χρονια δεν επισκεπτομαι. Η μετρηση, απο το τηλεφωνημα που εκανα στην ΕΥΔΑΠ, μου ειπαν οτι αφορα την περιοδο Μαιος 2019 - Αυγοστος 2019. Και τα 10.000 ευρω καταναλωση αφορουν μονοι αυτο το τριμηνο και μετα ο λογαριασμος και η καταναλωση παλι μηδενιζονται. Επισης παλι τηλεφωνικως με ενημερωσαν πως δεν υπαρχει περιπτωση αφανους ροης γιατι το ρολοι θα συνεχιζε να τρεχει και μετα την παρελευση του τριμηνου. Επισης μου ειπαν οτι η ευθυνη δεν ειναι δικη τους και οτι εγω επρεπε να εχω κλεισει τον υδρομετρητη απο την στιγμη που το σπιτι ειναι ακατοικητο. Να σημειωσω πως εχω να επισκεφτω το σπιτι χρονια και δεν ειχα εικονα οτι μου εχει γινει χρεωση 10.000 ευρω. Ειμαι σε απογνωση, γθιατι ενω δεν φταιω, δεν μπορω να βρω το δικιο μου και δεν διαθετω αυτα τα λεφτα για να τα δωσω, ποσο μαλλον οταν δεν φταιω σε τιποτα. παρακαλω αν εχετε την ευγενη καλοσυνη μπορειτε να με ενημερωσετε σετικα με την εξελιξη της δικης σας υποθεσης και σε ποιον δικηγορο απευθυνθήκατε. Ευχαριστώ πολυ!
andreaspA Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Στις 18/2/2020 στις 1:14 ΜΜ, Giorgos20177 είπε με τα πολλα η υποθεση πηγε σε συνηγορο καταναλωτη κ εγινε καταγγελια , η δευα δεν μετρουσε 2 χρονια κ χρεωνε εικονικα , οταν μετρησε εβαλε ολα τα κυβικα σε 4 μηνες με αποτελεσμα η χρεωση να ξεφυγη κ να φτασει τα 2,67ευρο/κυβικο πραγμα ηλιθιο κ παρανομο . θα επρεπε να γινει καταμερισμος στα 2 ετη με χρεωσης 0,67/κυβικο . η δευα συνεχιζει να λεει οτι ειναι σωστα τα 700 ευροπουλα , αλλα δεν μπορει να κανει χρεωση ουτε να δικαιολογιση τα 280 κυβικα του 4μηνου γτ δεν υπηρχε κ διαροη με επιβεβαιωση απο δικο τους ατομο . ο συνηγορος δεν δεχεται φυσικα την εικονικη χρεωση . κ θα πρεπει αν δεν μπορουν να κανουν την χρεωση σε 2 ετη να την μηδενισουν . μας εκαναν μια μειωση στα 400 οπου φυσικα δεν την δεχτηκαμε , η θα γινει χρεωση σε 2 ετη με τιμες κανονικες δλδ 20 κυβικα/2μηνο η παμε δικαστηκος , καλο καλοκαιρι παιδια καλη συνεχεια Αυτο το ειχα παντα απορια αλλα δεν μπορουσα να πιστεψω οτι δεν γινεται επιμερισμος και τα χωνουν ολα στον τελευταιο λογαριασμο με αποτελεσμα να πληρωνεις το νερο... ουισκι! Να ξερεις παντως οτι πριν καμια 10αρια μερες , ο κολλητος που ειναι υδραυλικος.... 1 μηνα ετρεχε καζανακι σε σπιτι στην Αττικη που ηταν κλειστό. 10260€ ο λογαριασμος του νερου.
vs_skg Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 5 λεπτά πριν, andreaspA είπε Αυτο το ειχα παντα απορια αλλα δεν μπορουσα να πιστεψω οτι δεν γινεται επιμερισμος και τα χωνουν ολα στον τελευταιο λογαριασμο με αποτελεσμα να πληρωνεις το νερο... ουισκι! Να ξερεις παντως οτι πριν καμια 10αρια μερες , ο κολλητος που ειναι υδραυλικος.... 1 μηνα ετρεχε καζανακι σε σπιτι στην Αττικη που ηταν κλειστό. 10260€ ο λογαριασμος του νερου. Κάνεις αίτηση για διαγραφή του λογαριασμού λόγω διαρροής και λύνεται σχεδόν αμέσως το ζήτημα.
andreaspA Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, vs_skg είπε Κάνεις αίτηση για διαγραφή του λογαριασμού λόγω διαρροής και λύνεται σχεδόν αμέσως το ζήτημα. Δεν υπαρχουν αυτα πια. Καποτε υπηρχαν σε μη εμφανη διαρροη. Όχι σε καζανακια που τρεχουν. Σε μη εμφανη διαρροη, δεν υπαρχει ουτε εκει πια! Δεν κοβουν τιποτα ή κοβουν ενα ελαχιστο 10%. 2
vs_skg Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 5 λεπτά πριν, andreaspA είπε Δεν υπαρχουν αυτα πια. Καποτε υπηρχαν σε μη εμφανη διαρροη. Όχι σε καζανακια που τρεχουν. Σε μη εμφανη διαρροη, δεν υπαρχει ουτε εκει πια! Δεν κοβουν τιποτα ή κοβουν ενα ελαχιστο 10%. Θεσσαλονίκη υπαρχουν κανονικα, μεχρι αποδειξεως του εναντιον τεινω να πιστεψω οτι και Αθηνα το ιδιο ισχυει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα