xavier Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 λοιπον ο ξαδελφος μου εχει εναν υπολογιστη στο μαγαζι του για να κοβει αποδειξεις,(μονο για αυτο το χρειαζεται, για λοιπες χρησεις εχει αλλον υπολογιστη) ο υπολογιστης ειναι πανω απο δεκαετιας, εχει περασμενα windows 98. το θεμα ειναι οτι εχει το φορολογικο προγραμμα στο συγκεκριμμμενο υπολογιστη και ειναι προβλημα η αντικατασταση του... αυτο που του κανει ειναι επανεκινησεις χωρις να ζοριζεται ο υπολογιστης. δηλαδη με το που τον ανοιγει χωρις να κανει τιποτα, μετα απο κανα 10 λεπτο (αλλες φορες παραπανω) θα κανει επανεκινηση και το ιδιο παλι μετα απο λιγη ωρα... λιγο που κοιταξα τις θερμοκρασιες στο bios ειναι φυσιολογικες...αν ηταν απο το τροφοδοτικο θα εκανε επανεκινηση ή θα εκλεινε εντελως? αυτο που σκεφτομαι προς το παρον ειναι να τον ανοιξω και να το καθαρισω, φανταζομαι οτι μετα απο τοσσα χρονια θα εχει μαζεψει τονους σκονης και μπορει να φταιει αυτο.... οπως και να χει, αμα εχετε καμια ιδεα, ευπροσδεκτη...
iMarilina Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Με τροφοδοτικό που ειχαμε και μεις πρόβλημα και το άλλαξα, έκανε επανεκκινήσεις. Sent from my iPhone using Insomnia
coolerman Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Όταν τον ανοίξεις για καθάρισμα,κοίταξε ΜΗΠΩΣ έχει κάποιον σκασμένο πυκνωτή,έχουν αναφερθεί προβλήματα με επανεκκινήσεις & πυκνωτές.Άν δεν τον έχει καθαρίσει ολα αυτά τα χρόνια(η έστω τα 2/3 χρόνια) καλό είναι καθάρισμα/αλλαγή πάστας cpu.και εγώ τροφοδοτικό νομίζω οτι κάνει την "ζημιά"
rfc Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 ΕΙναι πολυ πιθανον αλλα μπορει να ναι και ιος
salonika91 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Σε Pc φιλου που ειχε ακριβος το ιδιο προβλημα ετρεξα memtest και βρηκες ποσες χιλιαδες errors. Στην περιπτωση του οι μνημες ειχαν προβλημα Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2013 από salonika91
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα