Demon Lord Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά! Μήπως ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να παίζω παιχνίδια του Xbox360 σε pc (συγκεκριμένα το pc της υπογραφής μου); Και αν ναι, πως; Ευχαριστώ...
Apoll Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Αν δεν είναι 360 exclusive ναι. Αγοράζεις την PC έκδοση. 2
Demon Lord Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Αν δεν είναι 360 exclusive ναι. Αγοράζεις την PC έκδοση. Δηλαδή? Υπάρχει κάποιο καλό emulator ή υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος?
qsis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 δεν υπαρχει κανενας τροπος ή παιζεις οτι εχει βγει και για pc ή παιρνεις και xbox (και τωρα θυμηθηκα παλι οτι πρεπει να επισκευασω καποια στιγμη το δικο μου για να παιξω 2-3 exclusives που θελω )
Demon Lord Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 δεν υπαρχει κανενας τροπος ή παιζεις οτι εχει βγει και για pc ή παιρνεις και xbox (και τωρα θυμηθηκα παλι οτι πρεπει να επισκευασω καποια στιγμη το δικο μου για να παιξω 2-3 exclusives που θελω ) Ήμουν κατά 90% σίγουρος... Απλά ήθελα να σιγουρευτώ αν υπάρχει κάποιος τρόπος έτσι ώστε να μη χρειαστεί να αγοράσω την κονσόλα! Ευχαριστώ πάντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα