Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άντε να το ξαναπώ... Ανεξαρτήτως του αν φαίνεται να τα παίρνει μόνο του , μπορεί να μην λειτουργεί σωστά . Πολλές φορές αυτά τα auto δεν λειτουργουν. Βάλτα ένα ένα χειροκίνητα

Δημοσ.

Προσωπικά να σου πω και εγώ προτιμώ χαμηλώτερες ταχύτητες με πιο σφιχτά timing, αλλά το θέμα είναι ότι μας ρωτούσες γιατί δεν παίζει στα 1600 , όχι τί είναι καλύτερο. Αν είχες APU FM1 ή FM2 και όχι AM3+ τότε θα την ήθελες την ταχύτητα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω το ίδιο πρόβλημα. 16gb Ram corsair 1600 και η asus crosshair V Formula με τον 8350. Που έχω πάνω τις βλέπει σαν 1333.

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Κι εμένα στο auto τις βλέπει 1333. Τις έβαλα στα 1600 χωρίς να αλλάξω τίποτε άλλο και είναι μια χαρά. Από ότι βλέπω στα χαρακτηριστικά γράφει spd 1333 και tested speed 1600.

http://www.corsair.com/en/memory-by-product-family/vengeance/vengeance-low-profile-16gb-quad-channel-ddr3-memory-kit-cml16gx3m4x1600c8.html

Όσον αφορά τα timings στο auto ήταν 9-9-9-24 και τα έβαλα 8-8-8-24

Επεξ/σία από achilles_g_
  • Like 1
Δημοσ.

Οι δικές μου corsair γράφουν ότι είναι 1.5v αλλά τις έβαλα 1.6 για να δουλέψουν σωστά. Θα έχω κάποιο πρόβλημα; <br>

Timming 4 4 4 24<br><br>

Δημοσ.

Ναι ναι σωστά.

Τον fx όμως που τον πάω στα 4.6 η 4.4 γιατί δεν ανοίγει ο υπολογιστής μετά;

Δημοσ.

το εχω και εγω το προβλημα αυτο .το θεμα ειναι οτι ολα τα timings και το voltage ειναι απο default σωστα αλλα αμα ανεβασω στα 1600 δεν ποσταρει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...