Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια εχω τον εξης δισκο seagate ST3120026A και ειπα να τρεξω τα διαγνωστικα εργαλεια.περασε με επιτυχια το S.M.A.R.T check,short generic,δεν καταφερε να περασει το long generic και το short drive self test.μου ειπε να κατεβασω τα seatools απλως δεν ξερω να το χρησιμοποιω.μπορει να βοηθησει κανεις πως να διορθωσω τα σφαλματα του δισκου μου.περιμενω τις συμβουλες σας

Επεξ/σία από Gigamestin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...σε γενικές γραμμές "τα σφάλματα των δίσκων δεν διορθώνονται". Έχεις εγγύηση αντικατάστασής του;

Επεξ/σία από washcloud
Δημοσ.

μου λει να γραψω σε cd τα εργαλεια και να bootaro απο αυτον και θα διορθωθει

οκ παιδια ο δισκος εκανα boot απο το cd που μου ειπε η εταιρεια να κατεβασω και διορθωσε καποια σφαλματα.μετα οταν ξαναετρεξα

τα εργαλεια μεσα απο τον υπολογιστη δεν βρηκε κανενα προβλημα.ευχαριστω αν δεν εχει να πει τιποτα αλλο κανεις παρακαλω να κλειδωθει το θεμα γιατι αναφερομαι σε συγκεκριμενο μοντελο δισκου και οχι για ολους τους seagate

Δημοσ.

...ενημερωτικά, δεν διόρθωσε σφάλματα του δίσκου, αλλά του file system...

Εάν θες να έχεις μια πιθανώς πιο καλή εικόνα της κατάστασής του, βάλε το HD Sentinel και δες τί γράφει στην αρχική του οθόνη, με τον δίσκο επιλεγμένο από τη λίστα του στ' αριστερά. Θα σου δώσουμε ερμηνείες αυτών που θ' αναφέρει, εάν μας ποστάρεις ένα screenshot από το πρόγραμμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κατι τετοιο εννοει ο φιλος απο πανω να ανεβασεις  !

χωρις το κωλαρακι που φαινεται στην φωτο μου βεβαια  :-D

Επεξ/σία από tipestwra

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...