unbutucay Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα την βοήθεια σας για ένα θέμα. Έχασα το usb receiver απο το ποντίκι μου (MX air rechargeable cordless air mouse) μήπως ξέρει κανεις που μπορώ να βρω ένα? Ευχαριστώ και συγνώμη αν υπάρχει ανάλογο θέμα που δεν βρήκα.
Gigamestin Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα την βοήθεια σας για ένα θέμα. Έχασα το usb receiver απο το ποντίκι μου (MX air rechargeable cordless air mouse) μήπως ξέρει κανεις που μπορώ να βρω ένα? Ευχαριστώ και συγνώμη αν υπάρχει ανάλογο θέμα που δεν βρήκα. αν δεν κανω λαθος αν το εχεις δηλωσει στην εταιρεια της logitech και εχει ακομα εγγυηση μπορουν να σου στειλουν ενα καινουργιο.αν βαριεσαι να μπεις στον κοπο να ξοδεψεις χρονο απλα παιρνεις ενα καινουργιο ποντικι κατα προτιμηση το ιδιο μοντελο.εκτος και αν υπαρχουν usb receiver που να πολουντα ξεχωριστα
unbutucay Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δεν το εχω δηλώσει δυστυχως. Και δεν νομίζω να έχει εγγύηση γιατι το πήρα όταν πρωτοβγηκε, περιπου 3 χρονια πρέπει να το έχω.
qsis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 παρε τουλαχιστον μπας και σου στειλουν ανταλλακτικο
AMD Expert Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δεν το εχω δηλώσει δυστυχως. Και δεν νομίζω να έχει εγγύηση γιατι το πήρα όταν πρωτοβγηκε, περιπου 3 χρονια πρέπει να το έχω. Εγώ που έχω ένα Logitech M305,έστειλα ένα mail εδώ : http://logitech-en-amr.custhelp.com/app/utils/login_form/redirect/ask/session/L3RpbWUvMTM2MTQ2Nzc1NS9zaWQvNTJPcnFxamw=/tabs/**/cl/us,en/section/contact/crid/595/lt_product_id/** και μου απάντησαν να τους δώσω στοιχεία για να μου στείλουν καινούργιο.Τελικά το βρήκα
vassar Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δεν το εχω δηλώσει δυστυχως. Και δεν νομίζω να έχει εγγύηση γιατι το πήρα όταν πρωτοβγηκε, περιπου 3 χρονια πρέπει να το έχω. Η εγγύηση που δίνει η Logitech πάντως για το συγκεκριμένο είναι 3 χρόνια, σε κάποια ποντίκια παλαιότερα έδινε μέχρι και 5 χρόνια. Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις μαζί τους στο 00800 44146191 γιατί σαν εταιρεία έχει καταπληκτικό support.
unbutucay Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Το προσπαθω με email, ελπιζω να αποδοσει! Ευχαριστω για την βοηθεια!
qsis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 εχουν τηλεφωνικο κεντρο και εδω στο ελλαντα , δε θυμαμαι ποιο ειναι το νουμερο αλλα πολλοι εχουν καλεσει απευθειας εκει και εχουν εξυπηρετηθει αμεσα
coolerman Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Το προσπαθω με email, ελπιζω να αποδοσει! Ευχαριστω για την βοηθεια! περίμενε 1 με 2 μέρες και θα σου απαντήσουν με email. Άν όχι το καλύτερο..ένα απο τα καλύτερα support,εξαιρετική εκεί στήν logitech
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα