Gigamestin Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 παιδια με πηρε ο φιλος μου και μου ειπε οτι εκει που επαζιε lineage του κολλησε ο υπολογιστης.του ειπα οτι κατα 90% ειναι χαλασμενη καρτα γραφικων.τωρα μου ειπε ομως οτι το εβαλε σε λειτουργιεα και του πεταει μπλε οθονες και κολλαει η οθονη οταν κανει εκινηση τον υπολογιστη.φοβαμε μηπως ειναι δισκος.θελω την συμβουλη σας αμεσως.
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 του ειπα οτι κατα 90% ειναι χαλασμενη καρτα γραφικων.Αυτο πως προεκυψε? Διαγνωση χωρις να το ψαξεις καν?τωρα μου ειπε ομως οτι το εβαλε σε λειτουργιεα και του πεταει μπλε οθονες και κολλαει η οθονη οταν κανει εκινηση τον υπολογιστη.φοβαμε μηπως ειναι δισκος.Απo προηγουμενα posts ξερω οτι το γνωριζεις το thread, χρησιμοποιησε το.θελω την συμβουλη σας αμεσως."Αγαλι, αγαλι.." που λεει και η παροιμια. 1
Gigamestin Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 πεσ μου λιγο τον σωστο δρομο να χρησιμοποιησω τον οδηγο σου.
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 πεσ μου λιγο τον σωστο δρομο να χρησιμοποιησω τον οδηγο σου. Τον διαβαζεις. 2
Gigamestin Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 το disk boot failure τι μπορει να σημαινει?\
spirosd2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 "Αποτυχία εκκίνησης απο τον δίσκο" Ο δίσκος που έχεις ορίσει απο το bios να κάνει εκκίνηση η δεν έχει λειτουργικο μέσα η έχει χαλάσει η έχεις κάνει κάποια αλλαγή και έχεις ορίσει διαφορετικό δίσκο στο bios απο αυτόν που περιέχει το λειτουργικο σύστημα. Sent from my iPhone using Insomnia
Gigamestin Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 οκ παιδια το προβλημα λυθηκε τελικα δεν πιαναν καλα τα καλωδια πανω στον δισκο.τωρα παει για αλλαγη καρτας γραφικων μιας και καηκε
rfc Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 οκ παιδια το προβλημα λυθηκε τελικα δεν πιαναν καλα τα καλωδια πανω στον δισκο.τωρα παει για αλλαγη καρτας γραφικων μιας και καηκε Εγω θα σου ελεγα να το δειτε πιο εμπεριστατωμενα, μιας και ειναι λιγο δυσκολο να καει η καρτα επειδη δεν παταγαν καλα τα καλωδια του δισκου. Πιθανο να σου εγινε καποια εκκενωση απο τροφοδοτικο ή και μητρικη. Μπορει βεβαια να συμβαινει και αυτο που λες.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα