Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο ενα προσφατο τρακαρισμα, πρεπει να αγορασω κρανος.
Μπορεις καποιος να μου προτεινει καποιο μοντελο ή να μου δωσετε ενα site να δω διαφορα μοντελα;
Με νοιαζει πανω απο ολα να με προστατευει και μετα σχεδιο,μαρκα κλπ
Αλλα να μην ειναι πολυ ακριβο...
σε φυσιολογικα πλαισια
Ευχαριστω

Δημοσ.

Πες μας πόσα λεφτά διαθέτεις, γιατί το ακριβό είναι εντελώς υποκειμενικό στις μέρες μας.

Για εμένα 300 ας πούμε είναι καλά, για εσένα μπορεί να είναι απαγορευτικό ποσό.

Δημοσ.

200€ δεν είναι κακό ποσό για να πάρεις ένα ποιοτικό κράνος. Απλώς μπορεί να είναι μονόχρωμο (χωρίς γραφικά δηλαδή).

Το Shoe Raid II, για παράδειγμα είναι πολύ καλό κράνος. Σε μονόχρωμο μπορείς να το βρεις κοντά στην τιμή που ψάχνεις.

Δημοσ.

πας σε καποιο μαγαζι που χει αρκετα κρανη(nolan shoei agv) και δοκιμαζεις ποιο σου κανει βλεπεις τιμη ,αν σου κανει το παιρνεις αλλιως

μπαινεις σε ebay.co.uk,ebay.de

http://www.mybike.gr/topic/1188-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-%CE%BA%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CF%82/

υποτιθεται οσο πιο ακριβο ενα κρανος τοσο και σε μεγαλυτερες ταχυτητες σε προστατευει...

υ.γ. συνεχιζουν να εχουν φπα 23%?

Δημοσ.

αν σου αρέσουν τα nolan, δες και τα grex. Είναι θυγατρική της nolan, στην ουσία όταν αλλάζει σειρά η nolan αυτή πουλάει την προηγούμενη, σε πολύ καλή τιμή. Έχω πάρει 3 τέτοια, 1 η γυναίκα και 2 ο πιτσιρικάς.

Δημοσ.

ρε φίλε σόρυ. να δώσεις και 5 και 6 κατοστάρικα. το κεφάλι σου θα βάλεις μέσα!! στο κρανος και στο μπουφάν δε πρέπει να κάνεις τσιγκουνιά. απλά βρες κανένα κονέ να στο φέρει απέξω πιο φθηνά

Δημοσ.

γιατι τι διαφορα εχει το μηχανακι με τη μηχανη?και τα 2 πιανουν ταχυτητες χιλιομετρων που σκοτωνεσαι οτι κρανος και να φορας.

Δημοσ.

ρε φίλε σόρυ. να δώσεις και 5 και 6 κατοστάρικα. το κεφάλι σου θα βάλεις μέσα!! στο κρανος και στο μπουφάν δε πρέπει να κάνεις τσιγκουνιά. απλά βρες κανένα κονέ να στο φέρει απέξω πιο φθηνά

Εντάξει, το κεφάλι σου προστατεύεις, αλλά με μία μπακαλίστικη έρευνα που έκανα πρόσφατα που χρειάστηκε να πάρω καλύτερο κράνος, η προστασία που σου προσφέρεται δεν είναι σε καμία περίπτωση ανάλογη της τιμής.

Τα πολύ ακριβά κράνη μπορεί να είναι φτιαγμένα από καλύτερα υλικά, να έχουν μικρότερο βάρος, να μην κάνουν βαβούρα οι αεραγωγοί όταν κινείσαι με πολύ υψηλές ταχύτητες, να έχουν αφαιρούμενα μέρη για να καθαρίζονται εύκολα, αλλά να σου προσφέρουν ακριβώς την ίδια ποιότητα ασφάλειας που μπορεί να σου προσφέρει ένα τυπικά αξιοπρεπές κράνος των 150 - 200€.

iRox, επειδή τα κράνη αναλόγως την εταιρία εφαρμόζουν διαφορετικά στο κεφάλι, μη κάνεις το λάθος να παραγγείλεις κάποιο αν δε το έχεις δοκιμάσει πρώτα ώστε να σιγουρευτείς πως είναι εντάξει για το κεφάλι σου.

Δες και αυτό:

• Like 2
Δημοσ.

Συμφωνώ με τον από πάνω.

Έχω αυτό το κράνος εδώ και 3 χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος ειδικά από θέμα θορύβου, σε μεγάλες ταχύτητες δεν έχω καμία ενόχληση. Αν όμως αγόραζα τώρα κράνος, με τα λεφτά που έχω στην  τσέπη, το ταβάνι θα ήταν τα 300 και με δυσκολία και είμαι σίγουρος ότι ένα shoei XR 1000 θα μπορούσε να με καλύψει άνετα κι ας βούιζαν λίγο τα αυτιά μου.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια

Μπορειτε να μου πειτε που μπορω να βρω μια καλη ''πιατσα'' μαγαζιων για να κοιταξω για κρανος??
Πηγα μιχαλακοπουλου αλλα δεν βρηκα κατι το ιδιαιτερο... Καλλιροης ακριβως που εχω ακουσει που εχει μαγαζια??
Επισης χωρις να κανω διαφημιση ειδα και αυτους του δυο που φαινεται οτι εχουν μεγαλη ποικιλια http://www.xmoto.gr/gr/Products.aspx?cat=133 http://www.motoexpert.gr/ κ σκεφτομαι να περασω κ απο αυτους

Επισης αλλη μια ερωτηση
Εγω ενδιαφερομαι για Jet κρανος κ θελω να ρωτησω αν μπορω να βρω κρανος που να μην ειναι τεραστιο στο κεφαλι μου (ετσι την πατησα με το προηγουμενο που ηταν εντελως αντιαισθητικο κ σαν κουμουτσα στο κεφαλι μου κ το πουλησα)
Εννοω δηλαδη αν μπορω να βρω ενα κρανος που σαν κελυφος να ειναι συμαζεμενο παρολο που κυμαινομαι σαν μεγεθος απο medium + ως large ... Ισχυει αυτη η λογικη/σκεψη ??
Τhanks

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...