Hamurabi Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια καλησπερα,εχω connx και το ρουτερ μου χαλασε. Εχει ενας φιλος ενα router που τουχε δωσει η ΟΝ παλια. αυτο θα δουλεψει σε μενα?
poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Ναι αρκει να μπεις μεσα στο ρουτερ και να βαλεις τα στοιχεια του connex.
Hamurabi Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 επειδη δεν εχω ιδεα τι πρεπει να αλλαξω και τι να βαλω μπορω καπου να τα βρω αυτα?
poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 πρεπει να μπεις μεσα στο ρουτερ με την ip που εχει αφου το κανεις καλου κακου ενα hard reset και καπου πρεπει να εχεις να συμπληρωσεις Username kai password για την συνδεση.εσυ εκει πρεπει να βαλεις το Username/password που σου εχει δωσει ο οτε.πχ [email protected] και password mplampla mpla.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 αν μιλάμε για το Pirelli δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο...
orck Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Εαν το ρουτερ ειναι κλειδωμενο απο την εταιρια ON τοτε δεν γινεται. Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να καλεσεις το 13888 στο πληκτρο 3 και να ζητησεις να καταχωρησουν αιτηση για να παραλαβεις εξοπλισμο με χρησιδανειο, ζητησε να πας εσυ σε καποιο καταστημα να το παραλαβεις, ειναι πιο γρηγορο απο το να στο φερει σπιτι το κουριερ.
poulinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 αν ειναι κλειδωμενο μια που δεν αναφερεις τι ρουτερ εχεις τοτε καλο θα ηταν να δεις μηπως υπαρχει καποιο generic firmware για το ρουτερ ωστε να ξεκλειδωθει η αν μπορεις να μπεις με καποιο τροπο σαν admin μεσα αν δεν εισαι admin μπας και σε αφησει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα