Προς το περιεχόμενο

Ainol Novo 10 Hero II 10.1 Inch Quad Core

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας!

http://www.ainol-novo.com/ainol-novo-10-hero-ii-10-1-inch-quad-core-tablet-pc-dual-camera-wifi-hdmi-bluetooth-gps-16gb.html

Πολυ καλα χαρακτηριστικά , πολυ καλη τιμη για το μεγεθος του - 4 πυρηνο κτλ , αλλα παρ ολα αυτα , δεν βλεπω να κινειται στην αγορα.......

Κ ειναι στο range που θελω να διαθεσω για αγορα tablet , απλα προβληματιζομαι που κανεις απο εδω δεν δειχνει να το προτιμαει...

Καποιος με εμπειρια , να με παροτρυνει ή να με απομακρυνει απο την αγορα του?????

Δημοσ.

Δεν το προτιμαει κανεις λογω επεξεργαστη

Και εγω πηρα ενα ramos με τα ιδια χαρακτηριστικα...ειναι πολυ καλο αλλα θα ηταν πολυ καλυτερο με εναν rk3066 διπυρινο...

Δημοσ.

Δεν το προτιμαει κανεις λογω επεξεργαστη

Και εγω πηρα ενα ramos με τα ιδια χαρακτηριστικα...ειναι πολυ καλο αλλα θα ηταν πολυ καλυτερο με εναν rk3066 διπυρινο...

Απ οτι εχω καταλαβει , αν υστερει καπου αυτος ο επεξεργαστης , ειναι σε "βαρια" παιχνιδια .

Εγω δεν σκοπευω να το χρησιμοποιησω σχεδον καθολου για παιχνιδια .Πιο πολυ surfing , ταινιες , κ ebook .

Θελω να πιστευω οτι με τετοιου ειδους χρηση , δεν προκειται να crashαρισματα - restart κτλ.

Απο ainol-novo κ ainol-store , τι θεωρειται πιο αξιοπιστο ?

κ κατι τελευταιο.

Εστω οτι μετα απο 3 μηνες κατι παθαινει η ταμπλετα.Ποιος αναλαμβανει το service?

O seller ή καποιο εργοστασιο στην Κινα, γιατι η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι κ πολυ ξεκαθαρο στους ορους εγγυησης των εν λογω sites.

Δημοσ.

Δεν θεωρω αξιοπηστο κανενα απο τα 2

Κοιτα να τα παρεισ απο dx, banggood, pandawill και ζητα να στο στειλουν σαν δωρο με χαμηλη τιμη για να αποφυγεις το τελωνιο

Αν παθει κατι δυστηχως θα πρεπει να το στειλεις πισω να στο φτιαξουν ή αντικαταστησουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...