capthookb Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που βοηθά προς αυτήν την κατεύθυνση; Για παράδειγμα στο λεξιλόγιο, θα ήθελα να έχω 2 στήλες, και σε κάθε γραμμή να βάζω αριστερά τη λέξη στα αγγλικά (π.χ) και δίπλα τη λέξη στα ελληνικά. Μετά θα ήθελα να εχω τη δυνατότητα να κρύβω τις ελληνικές, να τις γράφω μόνος μου κάπου αλλού και να μου λέει το πρόγραμμα εάν τα έγραψα σωστά ή όχι. Και το αντίστροφο. Ή να τους αλλάζει τη σειρά κάθε φορά, ώστε να μη θυμάμαι τη μετάφρασή τους σειράς (παπαγαλία). Ή να κρατάει ιστορικό/λεξικό των λέξεων που εισάγω. Παίζει τίποτα τέτοιο; http://techlaze.com/2012/08/best-linux-applications-for-learning-foreign-languages/ To openteacher νομίζω είναι αυτό που έψαχνα. Και ότι χάρηκα πως βρήκα software για ανάπτυξη που δεν υπάρχει Μα κάθε φορά, να γίνεται το ίδιο πράγμα; Πάντα ψάχνω κάτι και δεν το βρίσκω. Με το που θα το περιγράψω εδώ, και φτιάξω θέμα, κάνω μια αναζήτηση και αμέσως βρίσκω (στο google) αυτό που έψαχνα...
DIMITRISG Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Ωραίο πρόγραμμα, έκανα και ένα rpm για Mageia 2 που έλειπε http://www.mageia-gr.org/rpm/2/noarch/openteacher-3.0-1mgr2.noarch.rpm
chek2fire Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Στο ubuntu υπάρχουν πακέτα για το πρόγραμμα ήδη. Το δοκιμάζω τώρα.
mask2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Και στο Arch (AUR) υπάρχει. Θα το δοκιμάσω μπας και ξεσκουριάσω τα αγγλικά μου.
DIMITRISG Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορούμε να βρούμε έτοιμες λίστες; όχι μόνο για αγγλικά αλλά και για άλλες γλώσσες
capthookb Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημήτρη απ' όσο έψαξα δε βρήκα έτοιμες λίστες για γλώσσες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα