Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά!
Ένα φιλαράκι μου θέλει να φτιάξει έναν υπολογιστή για GAMING.

ΧΡΗΣΗ:

• Gaming(1920x1080)
  • Multimedia Εφαρμογες(Μουσική/Ταινίες)
  • Interrnet/Downloading

Parts:

• Κουτί
  • Τροφοδοτικό
  • Μητρική
  • Επεξεργαστή
  • Μνήμες
  • Ψύκτρα
  • Κάρτα Γραφικών
  • SSD
  • HDD=2TB
  • Πληκτρολόγιο/ποντίκι (Gaming)

Απαιτήσεις:

• Προοπτική πενταετίας
  • Αθόρυβος
  • Ένα κατάστημα, κατα προτίμηση Visionstudio καθώς είναι από Κοζάνη.

Έχω κατά νου κάτι σαν αυτό στην εiκόνα αλλά το κόστος είναι 100€ παραπάνω χωρίς πληκτρολόγιο και ποντίκι.

Με το κουτί έχει τρελαθεί παρόλο που είναι πολλά τα λεφτά...

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!

http://i45.tinypic.com/9b9o4h.png

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απαιτήσεις:

• Προοπτική πενταετίας
  • Αθόρυβος
  • Ένα κατάστημα, κατα προτίμηση Visionstudio καθώς είναι από Κοζάνη.

Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα ... 

Καλύτερα ένα σύστημα των 650-700€ με προοπτική αναβάθμισης στην 3ετία !! 

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες...Η λογική λέει ότι gaming pc και προοπτική πενταετίας δεν πάνε μαζί!

Απλά είναι και αυτό μια ένδειξη για τις "απαιτήσεις" του gamer.Ας πούμε προοπτική πενταετίας MAXIMUM.

Δημοσ.

Τι θα παίζει να μας πεις ..

Πχ, ένα σύστημα 650€+ με 7870 tahiti le πληρέστατο μπορεί να παίξει τα πάντα τέρμα  για πολύ πολύ καιρό. 

Δημοσ.

Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα ... 

αυτο πες το σε οσους εχουν ακομα q9xx  B)

(ενταξει οχι με καρτα 5ετιας φυσικα) 

Δημοσ.

αυτο πες το σε οσους εχουν ακομα q9xx  B)

(ενταξει οχι με καρτα 5ετιας φυσικα) 

H λογική μου έχει μέσα τα φράγκα !

Αυτός που πήρε πριν 5 χρόνια Q9 έδωσε τότε 1200 και άλλα €€ για αναβάθμιση κάρτας, ψάχνοντας αυτή την στιγμή για bottleneck κ.λπ.

Δημοσ.

εγω θα σου δωσω μια συνθεση αλλα αυτο με την προοπτικη καπως λαθος ακουγεται οπως ειπαν και τα παιδια gaming και 5αετια δν ειναι σιγουρο πολυ!φιλικα  :-D

οσο πιο δυνατο για gaming!μπορεις να βαλεις μια 7950 αντι για 670 αν θες λογω των μεγαλων αναλυσεων αλλα δν θα υπαρχει θεμα!

post-220812-0-94502700-1361451208_thumb.png

Δημοσ.

προσφατα πηρε το ματι μου ενα ετοιμο συστημα 1200 ευρω για gaming στις αγγελιες....αν και προσωπικα δυσκολα θα πηγαινα σε μεταχειρισμενο με τοσα λεφτα -και ας εχουν και εγγυηση τα κομματια- φαινοταν να αξιζε. θα ψαξω να το βρω και θα το ποσταρω ετσι να υπαρχει για να δεις που περιπου να κινηθεις....

Edit http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/fullpc/130194-gaming-rig/

Δημοσ.

AMD FX 8350 4,0Ghz/ 8-Cores

SCYTHE MUGEN 3100 CPU COOLER 

GIGABYTE 990XA -UD3  (R1.1)

KINGSTON BEAST 8GB DDR3 1600Mhz ή CRUCIAL BALLISTIX 8GB 1866Mhz

KINGSTON V300+ 120GB SSD SATA III 

SAPPHIRE 7950 3GB DDR5 X2 τεμάχια για  CROSSFIRE  

HITACHI 7K1000D 1TB SATA III 

DVD-RW SAMSUNG 22X 

OCZ MODSTREAM 700WATT 

ZALMAN Z11 PLUS 

----------------------------------------------------------------

Σύνολο : 1200€ 

Αυτό θα αντέξει όσο το δυνατόν περισσότερο μέσα στο χρόνο με το μεγαλύτερο συνολικό performance σε CPU και GPUs !!

• Like 1
Δημοσ.

Ο υπολογιστης που εφτιαξες ειναι πολυ καλος και δεν πιστευω πως χρειαζεται καποια αλλαγη. Πιστεψε με δεν το εχω ξαναπει αυτο ;)

Adtakh με CF σιγουρα θα εχει πιο πολλα fps, αλλα η 7970 ειναι ηδη υπερβολη, δεν βλεπω το λογο να μπλεκει με Crossfire. Ας παρει την 7970 τωρα να εχει και περιθωριο για μελλοντικο CF με αυτην αν ποτε χρειαστει.

Δημοσ.

Ο υπολογιστης που εφτιαξες ειναι πολυ καλος και δεν πιστευω πως χρειαζεται καποια αλλαγη. Πιστεψε με δεν το εχω ξαναπει αυτο ;)

Adtakh με CF σιγουρα θα εχει πιο πολλα fps, αλλα η 7970 ειναι ηδη υπερβολη, δεν βλεπω το λογο να μπλεκει με Crossfire. Ας παρει την 7970 τωρα να εχει και περιθωριο για μελλοντικο CF με αυτην αν ποτε χρειαστει.

5 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ! Αυτός είναι ο λόγος για την μέγιστη δύναμη σε επεξεργαστή και κάρτες γραφικών ! 

Σήμερα μπορεί να είναι υπερβολή αλλά όχι για μια πεναετία ! :-D

Δημοσ.

Ακριβώς για αυτο το λογο θεωρω καλο να μπορει να βαλει μελλοντικα αλλη μια 7970 αντι να εχει ηδη CF.

Μελλοντικά σημαίνει εξτρά κόστος και όχι 1200€ ... :-D

Από την στγιμή που έχει από σήμερα κάτι ανάλογο με 1200€ δεν βλέπω κανένα λόγο να πάει στα 1500€+ και αυτό ετεροχρονισμένα. Αυτό λέω.

Ασε που για μια 5 ετία τα 8-cores είναι ποιο σωστή επιλογή και φτηνότερη αν αναλογιστείς που πάει το πράμα.

Δημοσ.

Σχετικα με τους AMD μπορει να εχεις δικιο, αλλα δεν εχει επιβεβαιωθει ακομη οποτε ας αγοραζει ο καθενας οτι προτιμα, προς το παρον οι i5 αποδίδουν καλυτερα στα παιχνιδια. Ναι μιλαμε για εξτρα κόστος αλλα δεν μπορεις να τα συγκρινεις για ευνοητους λόγους. Ασε που οι τιμες πεφτουν ταχυτατα, πριν απο λιγες μερες εβρισκες 7970 με 350 ευρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...