Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Ψάχνω να βρω κάτι σαν το παλιό καλό Fasttrakker 2. Δηλαδή να έχει την δυνατότητα να συνδιάσει αρκετά κανάλια ήχου από υπάρχοντα όργανα (αν υπάρχουν στο πακέτο έτοιμα samples ακόμα καλύτερα) και να μπορείς να εξάγεις το αποτέλεσμα σε wav αρχείο. Αυτό που με ενδιαφέρει σαν λειτουργία είναι η ικανότητα να μπορείς να παίξεις σε virtual keyboard-synth, σαν δοκιμή του sample.(όπως με το Fasttrakker 2). Φυσικά να τρέχει σε περιβάλλον Windows και τα samples να είναι από φυσικά όργανα και όχι General Midi Samples. Όταν λέω όργανα, εννοώ κυρίως κιθάρες (ηλεκτρική ή κλασσική), ντραμς (από νορμάλ εώς tommy), μπάσο (ηλεκτρικό ή μη), κλασικό synthesizer και άλλα... Ζητάω πολλά; :roll:
adi32 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 yparxei kapoio paromoio poly aplo omos? px gia kapoion pou kserei elaxista apo notes kai to programa analamvanei ta perisotera
Seldimi Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Χμ, δεν ξέρω αν υπάρχει κανένα. Για μουσική το E-Jay ξέρω αλλά δεν σου κάνει
xaotikos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 timiman exeis dokimasei kapoio ek twn CuBase (me plugins drum machine klp) kai fruityloops?
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Το Cubase το είχα υπόψη μου, αλλά έλεγα μήπως υπάρχει κάτι διαφορετικό. Θα το κοιτάξω και θα δω αν κάνει αυτά που ζητάω.
Chrisad Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 to e-jay exei arketes ekdoseis analoga panta me to eidos ths mousikhs pou theleis na ftiakseis take a look isws sou kanei http://www.ejay-uk.com/software/prod_overview.php
Nemo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 gia trackers edo -> http://www.maz-sound.com/trackers.html
Liquid Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Το MADTRACKER ειναι το καλυτερο στο ειδος του και για αυτο που θες να κανεις..
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Σωστά Liquid, το MadTracker το είδα και είναι πραγματικά πολύ καλό. Όπως το FastTracker 2 για DOS !!! Thanks.. Το μόνο που μένει είναι να βρω αρχεία οργάνων .XI για να κάνω παιχνίδι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.