makfil Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 @iMarilina Σε προηγούμενο post είχα γράψει στον TS να αναζητήσει με λέξη-κλειδί "Νιγηρία" επειδή έχω διαβάσει στο forum αρκετές παρόμοιες ιστορίες. Μετά τη δική σου περιγραφή, έκανα αυτή την αναζήτηση και στα γρήγορα έβγαλα δύο τέτοια θέματα στα οποία περιγράφονται πολλές όμοιες ιστορίες Ψεύτικο ενδιαφέρον σε αγγελία Πώληση αυτ/του στο εξωτερικό Έχουμε, λοιπόν, iPad, αυτ/το, βάρκα και ό,τι μπορεί να φανταστεί ο νους του ανθρώπου....
militarist Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Ευκαιρία του έκατσε του φίλου σου... 1
kostas_dr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δυστυχώς μ' αυτά και μ' αυτά, πολλοί κλαίνε τα λεφτά τους ή/και τα προϊόντα που είχαν προς πώληση. Και τώρα τελευταία επειδή αυτό το κόλπο με την Νιγηρία έχει ακουστεί, βρίσκουν άλλες (υποτίθεται) χώρες, πχ Βέλγιο, Καναδά. Η Μαριλίνα έκανε καλή περιγραφή του πως μπορεί να στηθεί η απάτη.
iMarilina Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 <p>Δυστυχώς μ' αυτά και μ' αυτά, πολλοί κλαίνε τα λεφτά τους ή/και τα προϊόντα που είχαν προς πώληση.</p> <p>Και τώρα τελευταία επειδή αυτό το κόλπο με την Νιγηρία έχει ακουστεί, βρίσκουν άλλες (υποτίθεται) χώρες, πχ Βέλγιο, Καναδά.</p> <p>Η Μαριλίνα έκανε καλή περιγραφή του πως μπορεί να στηθεί η απάτη.</p> Αστα και η πλάκα ειναι ετσι δοκιμαστικά έβαλα στο φεισμπουκ ενα samsung wave προς πώληση και καθε μέρα για 10 μέρες και βάλε μου ´ερχονταν 4-5 πμ στο φέισμπουκ απο γυναικες που το θέλανε η μια για τον αδερφό της στη Νιγηρία, η άλλη για το γιο της που σπουδάζει στη νιγηρία, η αλλη για τον ξάδερφο, και όλες καρμπόν τα ίδια και τα ίδια. Απίστευτη φάση Sent from my iPhone using Insomnia
kostas_dr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Ναι, έχει παραγίνει το κακό. Ελπίζω πολλοί να έχουν ενημερωθεί με το τι παίζει και να μην πιάνονται κορόϊδα, ειδικά σε αυτές τις εποχές που ζούμε, που κανενός δεν του περισσεύουν λεφτά για να του τα τρώνε οι διάφοροι "επιτήδειοι".
iMarilina Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 <p>Ναι, έχει παραγίνει το κακό. Ελπίζω πολλοί να έχουν ενημερωθεί με το τι παίζει και να μην πιάνονται κορόϊδα, ειδικά σε αυτές τις εποχές που ζούμε, που κανενός δεν του περισσεύουν λεφτά για να του τα τρώνε οι διάφοροι "επιτήδειοι".</p> Δυστυχώς όμως πολλοί την πατάνε, ειτε απο αγγελίες είτε απο σάιτ (τωρα διαβάζω ενα τοπικ για ενα κινέζικο σάιτ, Λαπτοπ απο Κινα νομίζω λέει ο τίτλος) και το παιδί εκανε αγορά λαπτοπ με τραπεζική κατάθεση και το λαπτοπ αφαντο.... Sent from my iPhone using Insomnia
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Απλα να προσθεσω στα παραπανω πως αν εχετε χρονο στη διαθεση σας μπορειτε να σπασετε πολληηηηη πλακα με ολους αυτους τους σκαμερ! Υπαρχει και ενα site αφιερωμενο ειδικα σε αυτο αλλα μου διαφευγει τωρα.
Bspus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Φανταζομαι η ιδεα θα ειναι να το παιζεις και καλα οτι ψηνεσαι να στειλεις τα χρηματα αλλα εχεις αμφιβολιες. Οποτε καθονται οι αλλοι ματαια και προσπαθουν να σε πεισουν. Αλλα καθε φορα εχεις μια νεα δικαιολογια. Μεχρι που βαριουνται αυτοι και σταματανε να ασχολουνται μαζι σου
makfil Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Φανταζομαι η ιδεα θα ειναι να το παιζεις και καλα οτι ψηνεσαι να στειλεις τα χρηματα αλλα εχεις αμφιβολιες. Οποτε καθονται οι αλλοι ματαια και προσπαθουν να σε πεισουν. Αλλα καθε φορα εχεις μια νεα δικαιολογια. Μεχρι που βαριουνται αυτοι και σταματανε να ασχολουνται μαζι σου Αυτοί δεν βαριούνται ποτέ γιατί αυτή είναι η δουλειά που κάνουν για να βρίσκουν κορόιδα σε όλο τον πλανήτη και να "βγάζουν το ψωμί τους".
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Φανταζομαι η ιδεα θα ειναι να το παιζεις και καλα οτι ψηνεσαι να στειλεις τα χρηματα αλλα εχεις αμφιβολιες. Οποτε καθονται οι αλλοι ματαια και προσπαθουν να σε πεισουν. Αλλα καθε φορα εχεις μια νεα δικαιολογια. Μεχρι που βαριουνται αυτοι και σταματανε να ασχολουνται μαζι σου Αυτη ειναι η κεντρικη ιδεα ναι Βεβαια κανεις δε σε σταματα απο το να αυτοσχεδιασεις μεχρι αηδιας. Μια φορα το εχω κανει παλιοτερα και ο τυπος ισχυριζοταν πως θα κανει αγαλμα μου στην τοπικη χριστιανικη εκκλησια Ομως ηταν περιπτωση τυπου "Κερδισες Χμυρια λεφτα, ειμαι ο δικηγορος του ταδε". Αλλα φανταζομαι πως πιανει γενικα αν τους πεις π.χ πως εχεις τρελα φραγκα και θελεις να κανεις μια ελεημοσυνη. Το αποτελεσμα ηταν πως οντας μεγαλοεπιχειρηματιας εγω, του εβαλα χρηματα σε εναν λογαριασμο σε μια τραπεζα της Ρωμης. Μετα πεθανα, βρηκε το account η γυναικα μου που του ελεγε πως μονο εκεινος μπορει να τον ανοιξει, αλλα θα επρεπε να ταξιδεψει Ρωμη. Τελος επειδη ηθελε λεφτα για το εισιτηριο και εγω βαρεθηκα του εστειλα ενα πολυ ομορφο mail με ακομψες εκφρασεις Σε καποιο Of Topic Thread πρεπει να ειχα ποσταρει τη συνομιλια αλλα δεν το βρισκω. Eδω. Πολλοι παντως το πανε και ενα βημα παραπανω, κανοντας τους να τους στελνουν ενα δολλαριο λ.χ σε φακελο για να πειστουν πως ειναι τιμιοι κλπ τρελα. Πρεπει να βρω το site που ελεγα!! Aυτο. 1
iMarilina Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 AΧαχαχαχα καλό! Sent from my iPhone using Insomnia
arxaggelos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Εάν έχετε χρόνο, διαβάστε αυτό το ΕΠΙΚΟ που έκανε κάποιος έλληνας για να σπάσει πλάκα με έναν scammer. Το διάβασα πριν χρόνια και ακόμη γελάω. 2
iMarilina Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 <p>Εάν έχετε χρόνο, διαβάστε <a href="http://www.scamorama.com/lykaon_philip.html">αυτό το ΕΠΙΚΟ</a> που έκανε κάποιος έλληνας για να σπάσει πλάκα με έναν scammer. Το διάβασα πριν χρόνια και ακόμη γελάω.</p> Τρέχω!! Sent from my iPhone using Insomnia <p>Εάν έχετε χρόνο, διαβάστε <a href="http://www.scamorama.com/lykaon_philip.html">αυτό το ΕΠΙΚΟ</a> που έκανε κάποιος έλληνας για να σπάσει πλάκα με έναν scammer. Το διάβασα πριν χρόνια και ακόμη γελάω.</p> ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα