xpapias Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Γεια χαρά. Εχω ένα θεωρητικά divx player που στην πράξη παίζει μόνο τα κλασικά παλιά avi αρχεία. Επιπλέον με ταλαιπωρεί πολύ με τους υπότιτλους γιατι για κάθε αρχείο πρέπει να διαλέξω και τον αντίστοιχο, ακόμα και όταν έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα. Οι απορίες μου είναι 2: - Με ποιό πρόγραμμα μετατρέπω καινούρια avi, mkv, mp4 σε παλιά κλασικά avi? Εχω το foxtab videoconverter. Υπάρχει κάποιο καλύτερο; - Πως μπορώ να ενσωματώσω τους υπότιτλους ωστε ακόμα και το player μου να μπορεί να τους διαβάσει; Θα πρέπει να γίνει re-encoding αραγε; Ευχαριστώ
TheELF Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Για να αλλάξεις μορφή σε «παλιό» avi τρέξε το Free make Video Converter βάλε την ταινία πάτα το to AVI στην κάτω μπάρα,στο παραθυράκι που εμφανίζεται πάτα το γραναζάκι και εκεί άλλαξε το codec σε XviD. Μπορείς με το ίδιο πρόγραμμα να περάσεις και τους υπότιτλους στο ίδιο πέρασμα. Αν η ταινία παίζει ήδη στο player σου τότε δοκίμασε να βάλεις υπότιτλο με το AVIAddXSubs αν και οι ελπίδες είναι αρκετά μικρές για παλιά player.
xpapias Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Σ'ευχαριστώ πολύ. Τα δοκιμάζω και επανέρχομαι αν ειναι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα