Haldol Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Η νεκρανάσταση του παλιού μου laptop... πρόκειται για το αγαπημένο μου Lenovo 3000 N200. «Λίγο» για τα σημερινά δεδομένα, αλλά πολύ καλό για Linux-box με σκοπό να μάθω Python που θέλω, καθώς και για να το χρησιμοποιήσω για τις ανάγκες της σχολής μου για την MySQL. Παρήγγειλε ένας φίλος αυτοκόλλητο carbon από το eBay. Επί τη ευκαιρία πήρα κι εγώ μαζί του. Εγώ, αντί να διαλύσω το αυτοκίνητό μου όμως, θα διαλύσω... το παλιό μου laptop. Θα του κάνω τις αναγκαίες επισκευές- αναβαθμίσεις (νέο πληκτρολόγιο, προσθήκη SSD, κλπ.) και μετά φύγαμε για ντύσιμο με αυτοκόλλητο carbon! Σε αυτό το thread θα κρατήσω journal με την όλη διαδικασία (+φωτογραφίες). Φυσικά, θα πάρω και συμβουλές από τους εμπειρότερους Insomniacs, μιας και στο χώρο του modding εγώ θα μπω για πρώτη φορά... Μερικές φωτογραφίες από το καμάρι μου: 1 | 2 | 3 | 4 Α. Σκέψεις / Προβληματισμοί Α01. Το κάτω μέρος δεν έχει λόγο να ντυθεί με αυτοκόλλητο. Δε φαίνεται ποτέ, και πέραν αυτού, θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο στα σημεία που υπάρχουν γρίλιες εξαερισμού. Αν' αυτού, θα ήταν καλύτερο να το βάψω μαύρο ματ. Γίνεται πιο εύκολα, και θα «δέσει» με το look στο υπόλοιπο. Α02. Όλα τα σημεία που είναι δύσκολο να ντυθούν (κάτω, πλαϊνά, κουμπάκια τύπου on-off) θα βαφτούν μαύρο ματ... Β. Ερωτήσεις Β01. Τι υλικό μπορεί να είναι το πλαστικό στο laptop; Δε βάφονται όλα με τον ίδιο τρόπο, ούτε με τα ίδια υλικά... θα πρέπει να το βρω αυτό πριν συνεχίσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMD Expert Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 OK καλή τύχη!Μην ξεχάσεις να βάλεις φωτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos217 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Το κατω μερος του πλαστικου του λαπτοπ τουλαχιστον του δικου μου βαφεται! Παντος να ξερεις οτι δεν ειναι καθολου δυσκολο να περασεις ματ αυτοκολητο κατω, απλα θα το ζεστανεις λιγο με το πιστολακι και στα σημεια που ειναι οι γριλιες θα κοπει το αυτοκολλητο! btw εχεις ωραιο λαπτοπακι! Και κατι ακομα θα σου προτεινα να μην κανεις carbon ολο το λαπτοπ αλλα να κολλησεις αυτοκολλητα σε μερικα σημεια για να "σπαει" λιγο η μαυριλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Το κατω μερος του πλαστικου του λαπτοπ τουλαχιστον του δικου μου βαφεται! Με τι μπογιά το έβαψες; Φαντάζομαι θα είναι συγκεκριμένες για πλαστικά... Παντος να ξερεις οτι δεν ειναι καθολου δυσκολο να περασεις ματ αυτοκολητο κατω, απλα θα το ζεστανεις λιγο με το πιστολακι και στα σημεια που ειναι οι γριλιες θα κοπει το αυτοκολλητο! Όντως, αλλά δεν είναι λίγο κρίμα να πληρώσω και για εκεί αυτοκόλλητο; Άσε που μπορεί να έχω θέματα συναρμογής στο τέλος, δηλαδή να μην εφαρμόζουν καλά τα κομμάτια λόγω του επιπλέον πάχους... btw εχεις ωραιο λαπτοπακι! Και κατι ακομα θα σου προτεινα να μην κανεις carbon ολο το λαπτοπ αλλα να κολλησεις αυτοκολλητα σε μερικα σημεια για να "σπαει" λιγο η μαυριλα Σ' ευαριστώ! Δε σκοπεύω να του αλλάξω τα φώτα... συγκεκριμένα, carbon-look θα κάνω την πλάτη της οθόνης, το bezel της και την επιφάνεια γύρω- γύρω απ' το πληκτρολόγιο και το ποντίκι. Τα υπόλοιπα, ανάλογα την επιφάνεια και το χρώμα, είτε μένουν ως έχουν ή βάφονται μαύρο ματ. @AMD Expert -- εννοείται θα βγάλω φωτός! Γι αυτό άνοιξα και το θέμα άλλωστε! ---------- Αυτό τον καιρό περιμένω μαζί με το άλλο το παιδί να έρθει το carbon αυτοκόλλητο απ' το eBay. Το έχουμε παραγγείλει, περιμένουμε μόνο να φτάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos217 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Να ξερεις οτι το ματ ειναι ποιο ευκολο στο περασμα γιατι ειναι πιο μαλακο απο το carbon αλλα πιο ακριβο! Απλα αν ειναι γυαλιστερη η επιφανεια δεν νομιζω να βαφετε με κοινα σπρευ (διορθωστε με αν κανω λαθος! οσον αγορα το κατω μερος και με απλο σπρευ βαφετε! κοιτα λιγο αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα