ektor1999 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα σύστημα με κάμερες για το σπίτι μου.Τα χρήματα που διαθέτω είναι περιορισμένα .Έτσι ψάχνω κάτι οικονομικό όσο γίνεται αλλά βεβαία και ταυτόχρονα να κάνει την δουλειά του.Εχω στο σπίτι ήδη έτοιμες καλωδιώσεις για 4 καμερες.Οι κάμερες θα είναι εξωτερικές και τις κτυπάει αερας,βροχη,χιονι,ηλιος.Κανοντας ένα ψάξιμο στο ιντερνετ ανάμεσα στα πολλά είδα και αυτά τα 2 συστηματα.http://www.ebay.com/itm/4CH-Home-Surveillance-Security-systems-DVR-Analog-CCTV-Outdoor-Camera-Diy-Kits-/390523929041?pt=US_Surveillance_Security_Systems&hash=item5aed0a41d1 http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=25100&cat=448&page=1 Υπαρχει καποιος που εχει αποψη πανω σε αυτα?Θα πεταξω τα λεφτα μου ή θα την κανουν την δουλεια τους?Τι θα πρεπει να κοιταξω σε ενα τέτοιο συστημα?Οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη.ΥΓ.Συγνωμη αν εβαλα σε λαθος ενοτητα το θεμα αυτο .
rfc Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 To 2λινκ δινει και καποια τεχνικα χαρακτηριστικα. Βεβαια βλεπω εναν αισθητηρα ενος τεταρτου, αρα μη περιμενεις και πολλα απο ποιοτητα, αν βεβαια σε ενδιαφερει αυτο. Να μου πεις καμερα παρακολουθησης ειναι και οι περισσοτερες φθηνες τεοιο φορανε, αλλα να μπορεις να διακρινεις και καποιο προσωπο αν χτυπα ξυλο (τοκ τοκ) γινει κατι. Παντως φθηνες ειναι. Δες και σε ethernet παντως μιας και εχεις περασει καλωδια. Εκτος και αν εχεις περασει 75ohm καλωδιο που δεν παιζει.
unbutucay Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Έχω ενα παρόμοιο σύστημα με αυτό του δεύτερου λινκ και δουλεύει πολυ καλά εδώ και 6 μήνες. Η ανάλυση είναι αρκετά καλή αλλά όπως προαναφέρθηκε, αν βλέπεις σε δρομο κτλ απο ύψος δεν αναγνωρίζεις πρόσωπο. Αλλά σε γενικές γραμμές κάνουν καλη δουλεία αν θες να παρακολουθείς τι γίνεται σε κάποιο χώρο.
ektor1999 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστω για τις απαντησεις.Για το θεμα του αισθητηρα προς τι αναλυση να δω?1/3?
adtakhs Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστω για τις απαντησεις.Για το θεμα του αισθητηρα προς τι αναλυση να δω?1/3? Δεν θα πας σε τέτοια λύση .... Ανάλογα τον χώρο που θες να καλύψεις πρέπει η κάμερα να έχει και τον ανάλογο φακό . Αλλο να την βάλεις στην γωνία του σπιτιού και να καλύπτει 15 μέτρα απόστασης με εύρος 40-60 μοίρες , χρειάζεσαι άλλη κάμερα . Αλλο να την βάλεις στην άλλη γωνία του σπιτιού και να θες 120 μοίρες άνοιγμα και τρια μέτρα απόσταση παρακολούθησης ...
rfc Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Στο 1/3 θα εχεις καλυτερη ποιοτητα, καθως και αυτα που λεει ο αποπανωφ. Βασικα οι καλες ποιοτητες ειναι με 3 ccd αλλα ξεφευγουν αρκετα οι τιμες μετα
protel Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Για την πορτα της εισοδου του σπιτιου επειδη δεν γινετε να περασουν καλωδια τωρα απο πουθενα υπαρχει καμια λυση με ασυρματη καμερα και να βλεπω απο μονιτορ ή απο pc/tv ποιος ειναι? sorry αν ειμαι off topic Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2013 από protel
ektor1999 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μπορειτε λιγο να πειτε τι διαφορα στους φακους?1/3 1/4?Τι εξαρταται απο αυτα?
rfc Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 τα 1/3 και 1/4 που λεμε αναφεροντε στα ccd's, ο φακος ειναι αλλο θεμα αλλα και τα 2 παιζουν πολυ βασικο ρολο στη ποιοτητα. τα ccd ειναι τρανζιστορς.
ektor1999 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Οι καμερες θα κοιτανε κοντα ,απο 3 ως7μ.Τωρα το ανοιγμα νομιζω 50-60 μοιρες.Αν ξερετε μπορειτε να μου πειτε τι εξαρταται απο τα ccd's και τι απο τον φακο.Δηλαδη ο φακος κανει αυτο και τα ccd's αυτο.
rfc Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Υπαρχουν 2 τετοιοι τυποι τρανζιστορς, τα CMOS και τα CCD. Η διαφορα τους ειναι μονο στο πως μετατρεπουν το φως σε ηλεκτρικο φορτιο, μεσα στη μητρα και τα 2..... τεσπα. Τα ccd εχουν την ιδιοτητα να αγουν με το φως, δλδ ριχνοντας φως πανω τους παραγουν ηλεκτρικο φορτιο (φωτοευαισθητα). Οσο πιο μεγαλα ας πουμε ειναι, τοσο περισσοτερο φως μπορουν να "αρπαξουν" και αντιστοιχα φορτιο να παραξουν. το 1/3 και 1/4 που συζηταμε, η σε επαγγελματικα συστηματα 1/1, εχουν να κανουν ως προς την ιντσα. 1/4 της ιντσας δλδ. Πιο μικρο, λιγοτερο φως, χειροτερη ποιοτητα εικονος λογω μικτροτερου παραγομενου φορτιου.... θεωρητικα. Ο φακος τωρα παιζει το ρολο του συλλεκτη φωτος που ριχνει πανω στα ccd και οπως καταλαβαινεις, οσο καλυτερο υλικο ειναι...... και παει λεγοντας.
JS v.i.p. Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Προχθές έβαλα ένα τετρακάναλο συστιματάκι στο μαγαζί. Βασικά δές αν έχει σκληρό το DVR μέσα .... γιατί δέν νομίζω να έχει (δέν διάβασα και πολά απο το ebay) Ο φακός της κάμερας μπορεί να αλλάξει και μετα αν θέλεις. Να δέις αν θέλεις τετρακάναλο DVR .... η πάρε ποιο μεγάλο αν έχεις σκοπό να βάλεις και 2-3 κάμερες στο μέλλων. Άν δέν είναι απο Ευρώπη, πρόσεχε μην μπλέξεις με τελονείο .... πανω απο 50 ευρώ νομίζω οτι μπλέκεις. Κατα τα άλλα ... μια χαρά μηχανάκια είναι και δέν χαλάνε ποτέ .... όλοι τέτοια δουλέυουν. Συμβουλή .... πάρε την μία κάμερα με ενσωματωμένο μικρόφωνο ... ή πάρε ένα μικροφωνάκι σκέτο, 3 δολάρια κάνει. Αυτά. Υ.Γ. ... τα δύο λίνκ που έχεις βάλει ΔΕΝ έχουν σκληρό δίσκο .... και είναι ακρυβός τα ίδια. Ο Ελληνάρας (σάν το ανέκδοτο) το πέρνει απο τον Κινέζο 170 Δολάρια ... και το πουλάει 180 Ευρώ. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2013 από JS v.i.p.
kostastnt Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Αν το θες για σοβαρή δουλειά πήγαινε σε avtech.. Κάμερες ανάλογα με τον χώρο σου όπως είπαν.. Να υπολογίζεις 150 το dvr και άλλα τόσα οι κάμερες για σχετικά σοβαρές.. Τα έτοιμα συστήματα αυτά είναι για να δεις αν σε κερατώνει η γυναίκα σου, αλλά ποτέ δεν θα μάθεις με ποιόν, λόγο ποιότητας
ektor1999 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Το συστημα το θελω για να βλεπω ανα πασα στιγμη τι γινεται εξω απο το σπιτι μου.Αν υπαρχει καποιος η οχι και ειδικα στην εισοδο του γκαραζ.Στο σπιτι δεν υπαρχει κατι σημαντικο για να παρει κανεις αλλα οσο να'ναι μερικες καμερες ειναι αποτρεπτικες .
Errik Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Είχα στο μυαλό μου οτι είναι αρκετά πιο ακριβά! Με ασύρματες κάμερες, πάει πολύ παραπάνω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα