bloodmaniac Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 καλησπερα.τον cpu τον τρεχω με stock ρευμα στα 4,1 ghz και με οποιο προγραμμα και αν κοιταξω οι θερμοκρασια σε idle ειναι 15 βαθμοι με 20 θερμοκρασια δωματιου..και απο bios τα ιδια.ειναι δυνατον να δουλευει τοσο χαμηλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μην κοιτας τα idle ειναι λαθος ενδειξη. Πόσταρε μια φωτό απο load να δούμε θερμοκρασίες. Τι ψύκτρα έχεις ? Στο bios τα τεμπ δεν ειναι idle. Τι σου δείχνει εκει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodmaniac Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 με 15 λεπτα prime95 παει 44-45.την corsair h55 εχω τωρα μου εγραφε 10 βαθμους Idle και ετρεξα prime Uploaded with ImageShack.us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 το σοκετ σου ειναι στους 77 βαθμους. Αρκετα υψηλο και πάνω απο τους 70 που είναι το μαξ. Πρόσεχε το λίγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodmaniac Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 τα γυρισα ολα defaults για να μην γινει κανα τσαφ.επειδη δεν εχω ξανα ασχοληθει με o/c σου ειναι ευκολα να μ πεις απο που να ξεκινησω?τι να πειραξω και τι οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Kαταρχην θέλω να μου πεις τι temp λέει το bios. Μετα στρέσσαρε τον λίγο ενω έχεις και ανοικτό το mad overdrive να δούμε τις τιμες. Το turbo το έχεις κλεσει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodmaniac Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 τωρα τα εχω ολα στα defaults,ειναι ανοιχτο το turbo.στα bios εχω 26 Uploaded with ImageShack.us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Xμμ καντο αλλη ιμα παράλληλα με το hw monitor. Γιατί εκείνο το 77 μου χτύπησε κάπως στο μάτι. Αλλοι λένε οτι ειναι το nb αλλοι τα vrms και άλλοι το σοκετ. Απλα φρόντισε το TMPIN2 να μην ξεπερνάει τους 70 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodmaniac Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Uploaded with ImageShack.us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Τώρα είσαι μια χαρα. Ανέβασε τον μέχρι τα 3.8 χωρίς να δώσεις ρεύμα και δες πως πάει τσέκαρε και θερμοκρασίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodmaniac Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Το turbo mode το έχεις ανοικτό ? Μια χαρά μου φαίνονται τα τεμπ σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodmaniac Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 ναι ανοιχτο ειναι.για παραπανω πρεπει να παιξω με ρευματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Κλείστο ανεβάζει ρεύματα χωρίς λόγο. Δεν χρειάζεται εφόσον θα κάνεις οc. Με το που το κλείσεις θα πέσει και το vcore. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodmaniac Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 οκ το κλεισα.μεχρι ποσο να τον παω τον cpu χωρις να πειραξω ρευματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα