Προς το περιεχόμενο

Post sound delay...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας. Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με το PC της υπογραφης μου: Ενω δουλευαν ολα ρολοι μεχρι το μεσημερακι, πριν λιγο που το ανοιξα περιμενα αρκετη ωρα αφ οτου πατησα το power για να ακουστει το χαρακτηριστικο post sound της μητρικης ( γυρω στα 30 και κατι δευτερολεπτα ). Η οθονη ηταν μαυρη και το λαμπακι της αναβοσβηνε. Μετα εγινε κανονικα το post sound και μπηκε στα windows, οπου κατ ευθειαν μου εβγαλε μηνυμα οτι ο συνδυασμος χρωματων αλλαξε σε basic. Εκανα restart και παλι η ιδια ιστορια: αργει να ακουστει post sound και μετα μπαινει στα windows κανονικα (αυτην την φορατο aero theme διατηρηθηκε). Απο θερμοκρασιες ειμαι μια χαρα, το ιδιο και απο σκληρους δισκους (98% health ο ενας και 100% health ο αλλος συμφωνα με το hard disk sentinel). Μνημες θα κοιταξω αυριο.

Πολυ φοβαμαι μηπως το τροφοδοτικο μου ειναι στα τελευταια του (?) και τα κανει αυτα, αν και δεν εχω κανενα προβλημα εμφανες εκτος απο αυτο που ανεφερα. Καποια στιγμη πατησα το reset και ο υπολογιστης εσβησε τελειως για 4-5 δευτερολεπτα και μετα σαν να "συνδεθηκε" και παλι αναψε, γεγονος που ενισχυει τον φοβο μου, καθως καθε μερα τον εχω παρα πολλες ωρες ανοιχτο και 3 χρονια που τον εχω, εχει χρησιμοποιηθει παρα πολυ.

Τι λετε γιατροι μου?

Edit: Αλλο ενα κουλο: μεσα στο bios βλεπει κανονικα τους 2 δισκους μου και το ενα dvd-rom αλλα οχι και το δευτερο. Μεσα στα windows ομως τα βλεπει κανονικα και μπορω να τα χρησιμοποιω και τα 2 ( δισκοι και dvd-rom ειναι sata )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...