basilis5 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 1) εκτος απο οτε, έχουμε καμια πιο οικονομικη λυση για ιντερνετ στην Λακωνια; (adsl) 2) και επισης, ξερετε τι παιζει με την cosmoline? Υπαρχει ακομα αυτη η εταιρια; Ξερω πως δεν υπαρχει και ψαχνω στο ιντερνετ και ειναι σαν φαντασμα με μια σελιδα που εχει να ανανεωθει απο το 2010. Ενας γνωστος μου θελει να φυγει απο οτε, και καπως επεσε στην cosmoline, και μιλησαν για δικο τους δικτυο,καλυτερες χρεωσεις κλπ. Το ψαχνω γιατι μου εκανε εντυπωση, κανεις δεν εχει δικο του δικτυο κατω πλην οτε νομιζω. οποιος ξερεις οτιδηποτε για τις 2 ερωτησεις θα του ημουν ευγνωμων.
makfil Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 1.Σε ότι αφορά σε εναλλακτικούς παρόχους, πρέπει να ψάξεις σε καθένα απ' αυτούς για διαθεσιμότητα στον αριθμό τηλεφώνου σου, αφού δεν προσδιορίζεις συγκεκριμένη περιοχή αλλά αναφέρεις όλο το νομό. Συνήθως, οι εναλλακτικοί έχουν ιδιόκτητο στις μεγάλες πόλεις. 2. Η Cosmoline εχει ιστοσελίδα με τελευταία ενημέρωση 13/2/2011 (!!!) και τελευταία εξέλιξη στην πορεία της το 2009 (!!!). Μπορείς να τηλεφωνήσεις στο 13803, εάν απαντάει, για να μάθεις περισσότερα.
basilis5 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 εχω δοκιμασει να βαλω το νουμερο κανεις ιδιωτικος εκ των wind, hol, forthnet, cyta δεν εχει, δεν ξερω που αλλου να κοιταξω. αν παταμε υποχρεωτικα στο δικτυο του οτε, υπαρχει τπτ πιο οικονομικο απο τα αντιστοιχα πεογραμνατα οτε; σε οτι αφορα την σελιδα της cosmoline αυτα που λες ειδα και με ξενεψαν, ηξερα πως κατι δεν πηγαινε καλα, νομιζω ειχα ακουσει πως εκλεισε κ γι αυτο ειπα να ρωτησω και εδω. Sent from my iPhone using Insomnia .. γιατι μπορω!
makfil Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Αφού οι εναλλακτικοί δεν υποστηρίζουν την περιοχή σου, ο ΟΤΕ είναι μονόδρομος. Για την αναζήτηση προγραμμάτων σταθερής, κινητής και ίντερνετ, νομίζω ότι το www.hapitel.gr μπορεί να σου δώσει αξιόπιστες απαντήσεις και επιλογές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα