Chris92 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα,θελω να κανω μια αγορα απευθειας απο τη coolermaster,αλλα δεν εχω ιδεα τι παιζει,μιας και μεχρι τωρα αγοραζα μονο απο ελλαδα.Συγκεκριμενα θελω αυτο,αλλα πρωτον δεν ξερω ουτε ποσο κοστιζει ουτε πως θα ο παραλαβω.Το μονο που βρηκα ειναι με ποιους συνεργαζονται(πχ πλαισιο,Msystems κλπ) συνεπως θα πρεπει να προχωρησω την παραγγελια μονο μεσω αυτον? οπως καταλαβατε ειμαι λιγο noubας οποτε οποια βοηθεια ευπροσδεκτη
AMD Expert Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα,θελω να κανω μια αγορα απευθειας απο τη coolermaster,αλλα δεν εχω ιδεα τι παιζει,μιας και μεχρι τωρα αγοραζα μονο απο ελλαδα.Συγκεκριμενα θελω αυτο,αλλα πρωτον δεν ξερω ουτε ποσο κοστιζει ουτε πως θα ο παραλαβω.Το μονο που βρηκα ειναι με ποιους συνεργαζονται(πχ πλαισιο,Msystems κλπ) συνεπως θα πρεπει να προχωρησω την παραγγελια μονο μεσω αυτον? οπως καταλαβατε ειμαι λιγο noubας οποτε οποια βοηθεια ευπροσδεκτη Κατ'αρχίν,να σου ξεκαθαρίσω (σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει) πως επρόκειτο για ανταλλακτικό side panel που σημαίνει πως πρέπει να'χεις το κουτί Coolermaster Cosmos RC-1000/RC-1100..2ον , στο Skroutz βρίσκω μόνο το Cosmos II,δεν βρίσκω καν το cosmos i (RC-1000)... Sorry
Chris92 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Κατ'αρχίν,να σου ξεκαθαρίσω (σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει) πως επρόκειτο για ανταλλακτικό side panel που σημαίνει πως πρέπει να'χεις το κουτί Coolermaster Cosmos RC-1000/RC-1100..2ον , στο Skroutz βρίσκω μόνο το Cosmos II,δεν βρίσκω καν το cosmos i (RC-1000)... Sorry ειπαμε ειμαι noobας αλλα οχι και τοσο,προφανως και εχω το κουτι(RC1000) και ψαχνω το πλαινο.Πραγματι το κουτι μου δεν κυκλοφορει πλεον στην Ελλαδα.Για να διευκολυνω το συγκεκριμενο ανταλλακτικο ταιριαζει και στο cosmos και στο cosmos s.Μην λαβετε υποψιν σας συμβατοτητα κλπ,σιγουρα ταιριαζουν,το μονο που ψαχνω ειναι πως και που θα το βρω,ευχαριστω
Chris92 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 http://www.cmstore.eu/cosmos/ δεν βλεπω κατι το οποιο να μπορει να με βοηθησει στην περιπτωση μου
AMD Expert Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Έψαξα και στο e-shop.gr αλλά μόνο για το Coolermaster Centurio έχει αν σε βοηθά καθόλου αυτό..
otto43 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 παιδια εχω και γω περιπου το ιδιο προβλημα...ψαχνω τo top panel (i/o panel) απο το cosmos s ...καμια λυση? τι εναλλακτικες εχω γιατι εχω προβλημα με τις μπροστινες θυρες usb
phanispal Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Μ' ενδιαφέρει κι εμένα καθώς ψάχνω τα ροδάκια για το HAF X, για να δούμε...
saltjon Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 δεν βλεπω κατι το οποιο να μπορει να με βοηθησει στην περιπτωση μου στελνεις μαιλ εφοσον πρωτα κανεις εγγραφη και το ζητας θα σου αποντησουν.Το θεμα ειναι τα μεταφορικα ειναι πολλα, συμφερει ναμαζευτουν μερικοι να μοιραστουν τα μεταφορικα εγω ειμαι μεσα
mikegad Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 και έγώ πιστεύω πως μόνο μέσω επικοινώνίας με την εταιρία θα βγάλεις άκρη
saltjon Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 στελνεις μαιλ εφοσον πρωτα κανεις εγγραφη και το ζητας θα σου αποντησουν.Το θεμα ειναι τα μεταφορικα ειναι πολλα, συμφερει ναμαζευτουν μερικοι να μοιραστουν τα μεταφορικα εγω ειμαι μεσα θελω 2 τετοια http://www.cmstore.eu/cases/silent-series/silencio-650/5-25-sata-x-dock/ Μ' ενδιαφέρει κι εμένα καθώς ψάχνω τα ροδάκια για το HAF X, για να δούμε... αυτα ?http://www.cmstore.eu/cases/haf/haf-932/wheels-1-pc/
saltjon Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Μ' ενδιαφέρει κι εμένα καθώς ψάχνω τα ροδάκια για το HAF X, για να δούμε... αυτα? http://www.cmstore.eu/cases/haf/haf-932/wheels-1-pc/ αντε να μαζευτουμε να μοιρασουμε τα μεταφορικα.
WalkerSW Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Σχετικά πρόσφατα παρήγγειλα από το cmstore τον 24πινο ανταπτορα του cosmos s . Τα μεταφορικά δεν ήταν απαγορευτικά . Τώρα για μεγαλύτερα αντικείμενα δεν ξέρω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα