poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δεν εχει σχεση ο τροπος συνδεσμολογιας με αυτα τα στατιστικα που ποσταρει ο φιλος φιλεμ. Αυτο ειναι καποιο test mode φανταζομε.... πολλα ατομα κανουην λαθος την συνδεσμολογια του vdsl γιατι το πανε και το κανουν οπως ειναι του adsl. επισης τι εννοεις test mode?εμενα μου μοιαζει για γραμμη που απλα δεν συγχρονιζει σωστα και εχει και ασταθεια για αυτο και το χαμηλο margin.μπορει να κανει και μεγαλα σκαμπανεβασματα για αυτο και τα Margin να ειναι περιεργα. τεστ ξερω το delt που μπορει να κανει ο παροχος μεσα απο το dslam αν το υποστηριζει το cpe
rfc Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 δλδ αυτο το annex k που εχει στο link encapsulation δεν το εχει δει κανεις ρε παιδια? Εκτος και αν δεν καταλαβα εγω κατι. To dsl γενικως χρησιμοποιει νομιζω ή 12 ή 13 annexes, εκτος απο το k. Αυτο χρησιμοποιειται στο video compression μονο νομιζω.
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 μην σε παραξενευει και πολυ rfc.στον οτε πολλα ατομα συγχρονιζουν με annex m και ας μην εχουν 2 mbit upload και ας μην δινει ο οτε annex m.
rfc Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μα πως να μη με παραξενευει βρε πουλινος, αφου λεμε δε χρησιμοποιειται. Annex k λεμε, οχι annex m
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μα πως να μη με παραξενευει βρε πουλινος, αφου λεμε δε χρησιμοποιειται. Annex k λεμε, οχι annex m καταλαβα τι εννοεις.απλα και μενα με παραξενευε στο adsl γιατι μερικοι συγχρονιζουν σε annex m ενω ο οτε δεν δινει annex m.σιγουρα στην περιπτωση του annex m δεν ηταν θεμα ρουτερ.
DaveMurray Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 δλδ αυτο το annex k που εχει στο link encapsulation δεν το εχει δει κανεις ρε παιδια? Εκτος και αν δεν καταλαβα εγω κατι. To dsl γενικως χρησιμοποιει νομιζω ή 12 ή 13 annexes, εκτος απο το k. Αυτο χρησιμοποιειται στο video compression μονο νομιζω. Όντως το Annex K, κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει εκεί... Θα πρέπει ο άμεσα ενδιαφερόμενος να το αναφέρει και αυτό... Και εμένα μου φάνηκε λιγάκι περίεργο, έκανα αναζήτηση περί Annex K, και ομολογώ δεν βρήκα και πολλά για να μου δείξουν μια εικόνα για τι περίπου είναι... Με το που είδα Annex K, πείστηκα πως κάποιο... "εξωγήινο" () πρόβλημα υπάρχει... Μεθυσμένη... ιστορία όπως πολύ σωστά είπε ο Luciddream... είτε από τον πάροχο, είτε από τον εξοπλισμό... @poulinos Ξέχασε τελείως το annex m. Δεν έγραψε κανείς για annex m, και δεν αναφέρεται κανείς για annex m, ούτε βρίσκει πουθενά εφαρμογή το annex m με τον αντιστοίχιση της περίπτωσης που έκανες... Καμία σχέση... Μιλάμε για annex k και τι στο διάκο είναι τούτο, μιας και πηγές στο internet δεν υπάρχουν πολλές για να δούμε τι περίπου είναι...
rfc Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Αυτος ηταν ο λογος που ειπα test mode. Οντως δεν υπαρχουν πληροφοριες πολλες για το k. Γνωριζω μονο οτι χρησιμοποιειται στο video compression και σε radiation εκπομπες, Καμια σχεση με το dsl απολυτως.
liotsberg Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Επαναφέρω το θέμα, σήμερα ήρθε ο τεχνικός του ΟΤΕ και κοίταξε το θεματάκι. Κάποιο πρόβλημα στο κουτί το εξωτερικό που είναι μισή δική μου μισή δική τους ευθύνη για φτιάξιμο. Τελοσπάντων, μη τα πολυλογώ, κάτι έφτιαξε, τι ακριβώς δεν ξέρω. Σας δίνω τα νέα στατιστικά. Είναι καλά ή να ανησυχώ ακόμα; http://awesomescreenshot.com/050zpnmf5
rfc Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Καλυτερο αλλα, ακομη @ωλος εισαι. Απο το interleave σου βλεπω οτι εισαι σε dual path, για αυτο και εχεις χαμηλο upload. Για μενα μια σωστη γραμμη στο interleave/depth για σενα, θαπρεπε να ειναι 8/156 και στο delay σε καμια περιπτωση "0"/10. Βεβαια αν στο φερουν σωστα στη γραμμη σου, να ξερεις οτι θα σου αυξηθει και το ping. output power σχετικα καλο, αλλα line attenuattion για καποιο λογο δεν εχεις ακομη, για αυτο μαλλον και το λαθος interleave. Συνεχισε τον αγωνα σου θα ελεγα. το annex k δε το σχολιαζω μιας και μπορει να κανω λαθος και να εννοει ο ποιητης κατι αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα