liotsberg Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά, Έχω βάλει vdsl (30άρι) εδώ και καμιά βδομάδα και πιάνω 15mbps. Είναι φυσιολογικό; Ορίστε και τα stats μου. http://awesomescreenshot.com/071yczr0d
Luciddream Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 μήπως είναι μεθυσμένο το ρουτερ?? τα στατιστικά είναι οτι να ναι.. πάρτους τηλέφωνο για βλάβη
liotsberg Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος;
Luciddream Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 εεε αρχικά σου λέει οτι μπορεί να φτάσει μέχρι 10mbps και σου φτάνει 15... μετά το margin σου ειναι 3.4 που θα πρεπε να ειναι τουλάχιστον 9.... attenuation δεν σου δείχνει γιατι έχει πρόβλημα το ρουτερ (γνωστό αυτο και απο άλλους)... το output power σου ειναι πολύ χαμηλό... όλα αυτά μαζί.. προσωπικά δεν μπορώ να σου πώ τι φταίει, ότι και να σου πώ μάλλον θα αποδειχτεί λάθος και οκ τα μισα απο αυτα τα δέχομαι οτι μπορεί να φταίει κάτι απο σένα με τα καλώδια/φίλτρα κτλπ... το margin 3.4 δεν έχω ιδέα απο τι μπορεί να ειναι.. γιαυτο λέω μήπως φταίει κάτι απο τον ΟΤΕ και να τους πάρεις τηλέφωνο.. περίμενε μπας και ποστάρει κανείς και ξέρει περισσότερα
liotsberg Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 τους πηρα τηλεφωνο και τους εκραξα και μου ειπαν οτι οντως υπαρχει προβλημα. ελπιζω να το λυσουν... ευχαριστω για τη βοηθεια
Luciddream Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 τους πηρα τηλεφωνο και τους εκραξα και μου ειπαν οτι οντως υπαρχει προβλημα. ελπιζω να το λυσουν... ευχαριστω για τη βοηθεια οταν στο φτιάξουν αν θέλεις πόσταρε την ταχύτητα και τα στατιστικά μετά.. γενικά ότι υπόθεση/συμβουλή κάνουμε γίνεται με βάση αυτα που έχουμε διαβάσει απο άλλους.. και πολύς κόσμος ποστάρει μόνο το πρόβλημα και μετά ξεχνάει να μας πεί τι έγινε
liotsberg Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 οταν στο φτιάξουν αν θέλεις πόσταρε την ταχύτητα και τα στατιστικά μετά.. γενικά ότι υπόθεση/συμβουλή κάνουμε γίνεται με βάση αυτα που έχουμε διαβάσει απο άλλους.. και πολύς κόσμος ποστάρει μόνο το πρόβλημα και μετά ξεχνάει να μας πεί τι έγινε Καλύτερα να λες ΑΝ μου το φτιάξουν και όχι ΟΤΑΝ το φτιάξουν γιατί κατα καιρόυς είχα και άλλα προβλήματα και ποτέ δεν λύθηκαν. Ενδεικτικά σου λέω ότι το attenuation ήταν αν θυμάμαι καλά 8, 8 και κάτι ψιλά ίσως, και με ένα tool στο adslgr που είχα βρεί έλεγε ότι εγώ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ έπρεπε να πιάνω 22-24mbps. Ωστόσο έπιανα 8. Πίστεψα ότι με το VDSL θα άλλαζε κάτι αλλά @@ όπως είδες. Τελοσπάντων, άμα και όταν φτιαχτεί θα σας postάρω screenshot.
Luciddream Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 8 attenuation είχα και εγώ και τώρα ειμαι στα 49mbit ... κάτι ενδιάμεσα θα φταίει, υπομονή και όλα θα γίνουν
liotsberg Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 8 attenuation είχα και εγώ και τώρα ειμαι στα 49mbit ... κάτι ενδιάμεσα θα φταίει, υπομονή και όλα θα γίνουν Θες να με κάνεις να σε ζηλέψω ε;
rfc Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 θα στα φτιαξουν... αυτο το annex k με απασχολει εμενα που σημαινει OvRad (over radiation). περιεργο λιγο. Καλα για τα στατς δεν σχολιαζω. Ακομη και το interleave delay/depth, ψιλο@@@τανα ειναι. 1 ms step? μα ποιος εισαι?
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 κατι το βασικο.ελπιζω την καλωδιωση σου να μην την εχεις οπως ηταν στο adsl.στο vdsl ολα τα τηλεφωνα πρεπει να ξεκινανε απο το splitter.αυτο σημαινει οτι το ρουτερ πρεπει να μπει στην κεντρικη και αφου ανοιχτει το πριζακι ολα τα αλλα καλωδια που πανε στα αλλα δωματια να συνδεθουν πανω στο splitter.αν δεν γινει ετσι χανεις σε ταχυτητα.game over
liotsberg Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 κατι το βασικο.ελπιζω την καλωδιωση σου να μην την εχεις οπως ηταν στο adsl.στο vdsl ολα τα τηλεφωνα πρεπει να ξεκινανε απο το splitter.αυτο σημαινει οτι το ρουτερ πρεπει να μπει στην κεντρικη και αφου ανοιχτει το πριζακι ολα τα αλλα καλωδια που πανε στα αλλα δωματια να συνδεθουν πανω στο splitter.αν δεν γινει ετσι χανεις σε ταχυτητα.game over Το σπίτι μου έχει μία όλη και όλη πρίζα και το router είναι συνδεδεμένο εκεί απευθείας και μετά πάνω στο splitter το τηλέφωνο. Ωστόσο, έχω δοκιμάσει και με μόνο το router συνδεδεμένο και πάλι τα ίδια γίνονται... Τώρα με ενημέρωσαν ότι στις επόμενες δύο(?) μέρες θα έρθει ο τεχνικός να ελέγξει.. ίδωμεν...
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Το σπίτι μου έχει μία όλη και όλη πρίζα και το router είναι συνδεδεμένο εκεί απευθείας και μετά πάνω στο splitter το τηλέφωνο. Ωστόσο, έχω δοκιμάσει και με μόνο το router συνδεδεμένο και πάλι τα ίδια γίνονται... Τώρα με ενημέρωσαν ότι στις επόμενες δύο(?) μέρες θα έρθει ο τεχνικός να ελέγξει.. ίδωμεν... τουλαχιστον σαν καλωδιωση ακουγεται κανονικα εκτος αν πισω απο το ενα πριζακι ειναι συνδεδεμενα 2 ζευγαρια οποτε το δευτερο εινα αναπληρωματικο και δεν πρεπει να υπαρχει.
rfc Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 κατι το βασικο.ελπιζω την καλωδιωση σου να μην την εχεις οπως ηταν στο adsl.στο vdsl ολα τα τηλεφωνα πρεπει να ξεκινανε απο το splitter.αυτο σημαινει οτι το ρουτερ πρεπει να μπει στην κεντρικη και αφου ανοιχτει το πριζακι ολα τα αλλα καλωδια που πανε στα αλλα δωματια να συνδεθουν πανω στο splitter.αν δεν γινει ετσι χανεις σε ταχυτητα.game over Δεν εχει σχεση ο τροπος συνδεσμολογιας με αυτα τα στατιστικα που ποσταρει ο φιλος φιλεμ. Αυτο ειναι καποιο test mode φανταζομε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα