dipsa321 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 ευχαριστώ για τη συμβουλή. Ωστόσο η 1368χ766 έχει μικρότερη ωφέλιμη επιφάνεια σχεδίασης και θα ήθελα κάτι καλύτερο. επειδή το 17'' μου είναι αρκετά μεγάλο σαν laptop, έχεις χρησιμοποιήσει 1600χ900? αυτή η ανάλυση δεν θα είναι πιο βολική από την full hd αλλά και ανώτερη της 1368χ766?
xristoforos89 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Η 1600x900 ειναι πιστευω η ιδανικοτερη για 15αρι λαπτοπ. Αν σου φαινονται μικρα τα γραμματα στους browsers, κανεις μια μεγεθυνση στο 110% και εισαι κομπλε.
Giannis Ch. Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Παρολα αυτα, και με τη full hd μπορεις να εκμεταλλευεσαι την περισσοτερη επιφανεια εργασιας και να κανεις zoom αν σου χρειαζεται σε καποια προγραμματα και υπαρχει και το DPI scaling για μονιμη μεγεθυνση. Βεβαια, ειναι και υποκειμενικο, σε καποιους η 1366χ768 φαινεται μια χαρα σε 15αρι. Εγω που εχω ευαισθητη οραση και βλεπω τα pixels, εκτιμω μια full hd αναλυση σε 15αρι, η οποια ζουμαρισμενη δινει περισσοτερη καθαροτητα εικονας (ειδικα στα γραμματα και στις καμπυλες).
Barret Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Παρολα αυτα, και με τη full hd μπορεις να εκμεταλλευεσαι την περισσοτερη επιφανεια εργασιας και να κανεις zoom αν σου χρειαζεται σε καποια προγραμματα και υπαρχει και το DPI scaling για μονιμη μεγεθυνση. Βεβαια, ειναι και υποκειμενικο, σε καποιους η 1366χ768 φαινεται μια χαρα σε 15αρι. Εγω που εχω ευαισθητη οραση και βλεπω τα pixels, εκτιμω μια full hd αναλυση σε 15αρι, η οποια ζουμαρισμενη δινει περισσοτερη καθαροτητα εικονας (ειδικα στα γραμματα και στις καμπυλες). Giannis ακολούθησα την συμβουλή σου σε προηγούμενο thread και αυτή την στιγμή απαντάω απο το προαναφερθέν sony. Ας μήν κοροιδεύομαστε.... Η οθόνη είναι εκπληκτική!!! ...τωρα ίσως πρέπει να το συνηθίσω αλλά τα γράμματα μου φαίνονται παντού εξαιρετικά μικρά και αναγκάζομαι να κάνω ζούμ (ευτυχώς είναι εύκολο με to multitouch touchpad ) Μάλλον θα αυξήσω και την γραμματοσειρά λιγάκι! Απο την άλλη ισχύει το πλεονέκτημα της διπλάσιας επιφάνειας εργασίας όταν αυτή χρειαστεί.
dipsa321 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 πάντως αν ψάξει κανείς μια "ενδιάμεση λύση" ανάλυσης 1600x900, η μόνη επιλογή (με ανεξ. gpu σε 15,6'') και φαίνεται να είναι αυτή http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=15516 λίγο τσιμπημένη δεν είναι η τιμή για τον εξοπλισμό του?η οθόνη του λέει τίποτα?
Barret Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 πάντως αν ψάξει κανείς μια "ενδιάμεση λύση" ανάλυσης 1600x900, η μόνη επιλογή (με ανεξ. gpu σε 15,6'') και φαίνεται να είναι αυτή http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=15516 λίγο τσιμπημένη δεν είναι η τιμή για τον εξοπλισμό του?η οθόνη του λέει τίποτα? Μην το ψάχνεις τόσο ...πήγαινε γρήγορα για το ΣΟΝΥ οσο προλαβαίνεις! Το μοντέλο έχει καταργηθέι και δέν θα το βρίσκεις εύκολα. Αν σε ενδιαφέρει τόσο HD οθόνη είναι ευκαιρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα