Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστή

Για αγορά υπολογιστή

Αναφέρουμε: 

Ποσό που διαθέτουμε :600-700 euro

Χρήση υπολογιστή :Gaming κυριως Lineage 2, LOL

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Τιποτα το ιδιαιτερο..

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Να προταθει οθονη..

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι..

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Θεσσαλονικη

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Ιδιο καταστημα κατα προτιμηση..

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Να γινει η συναρμολογηση..

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Windows 7/8 ?

Θα ηθελα  να μου δωσετε τις καλυτερες δυνατες συνθεσεις για τα χρηματα που ειναι διαθεσιμα και οσο πιο λεπτομερειακα μπορειτε.  :-D 

Δημοσ.

Απο visionstudio πλην οθονης. Καρτα γραφικων αν μπορεις να βαλεις μονος σου προτιμησε την VTX3D 7870 Black Edition απο το digital-master στα 213,98 ευρω.

Case fan για το πισω μερος του κουτιου: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=17933&cat=7&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined

Οθονη: http://www.skroutz.gr/s/2096733/LG-IPS234V.html

post-247983-0-97344600-1361385313_thumb.png

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ φιλε. Κατι ακομα αν βαλω το λειτουργικο μονος θα γλυτωσω εξοδα ετσι ? Γιατι δεν εβαλες εσυ καποιο και απο οτι ειδα ειναι αρκετα ακριβα...ετσι?

Ειμαι ασχετος γι αυτο και οι ερωτησεις. Ευχαριστω πολυ ξανα...

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ φιλε. Κατι ακομα αν βαλω το λειτουργικο μονος θα γλυτωσω εξοδα ετσι ? Γιατι δεν εβαλες εσυ καποιο και απο οτι ειδα ειναι αρκετα ακριβα...ετσι?

Ειμαι ασχετος γι αυτο και οι ερωτησεις. Ευχαριστω πολυ ξανα...

Προφανως το καλυτερο ειναι τα βρεις δωρεαν απο αξιοπιστη πηγη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...