geo29 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα , έχω laptop "fujitsu-siemens alimo m1451g". Μου χάλασε το πληκτρολόγιο έχω κωδικό στο σετάρισμα του υπολογιστή και δεν μπορώ να εισέλθω στο bios ή στο pc. Θελω να ρωτήσω εάν μπορώ να συνδέσω κάποια εξωτερική συσκευή , ή να κάνω clear cmos. Ο υπολογιστής δεν διαθέτει θύρα ps για εξωτερικό. δεν μου δουλεύει συγκεκριμένα ο αριθμός 6 από το πληκτρολόγιο το οποίο αναφέρετε στον κωδικό μου. θέλω να κάνω την δουλειά μου μέχρι να βρω γύρω 50 ευρώ που κάνει ένα μεταχειρισμένο Ευχαριστώ πολύ !
kostask91 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δε ξερω να σου απαντησω σε αυτο που ρωτας , αλλα σκεψου και την αγορα πληκτρολογιου απο ebay . Με μια προχειρη αναζητηση βρηκα αυτα http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=m1451g+keyboard&_sop=15 πολυ πιο φθηνο απο το μεταχειρισμενο που αναφερεις
geo29 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 ευχαριστώ πολυ αλλα αυτη την περιοδο δεν πεζει cents
kostask91 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δε μιλησα για τωρα Αλλα για γενικα οταν θελησεις να το αντικαταστησεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα