black16 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 καλησπέρα!!πρόσφατα μου χάλασε η οθόνη του laptop!! ανοίγοντας το ida ότι έχει κοπή η καλωδιοταινία τις οθόνης!! έψαξα στο internet και βρήκα να την αγοράσω αλλα εδώ είναι το πρόβλημα μιας και δεν έχω ξανά κάνει αγορά μέσο internet(μονο μέσο steam ) και φοβάμαι μην πέσω σε κανέναν απατεώνα και εκτος αυτού δεν ξέρω τίποτα για τον τρόπο αποστολής!!το όνομα τις καλώδιο ταινίας είναι(jbl81 lcd cable )και 2 σαιτ από τα 3-4 που βρήκα είναι αυτά http://4wv.org/hp-compaq-g7000-c700-lcd-cable-dc02000gy00-webcam-jbl81lcd-p-3700.html και http://www.nb1985.com/EN/ProShow.asp?ProID=4135 αλλα πχ το σαιτ nb1985 έχει mail επικοινωνίας hotmail?? :S αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει μιας και το laptop το χρειάζομαι άμεσα για το πανεπιστήμιο ευχάριστο πολύ
bog Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Αν έχεις paypal γιατί δεν ψάχνεις απο ebay που είναι πιο ασφαλές;
nike1600 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 βρες καλυτερα απο ελλαδα παρε αλλιως μονο απο e-bay που εχει προστασια...
black16 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 από ελλάδα από που?? από ebay δεν βρήκα...γι αυτό κιόλας ζητάω βοήθεια γιατί βρήκα σαιτ που εμπιστεύομαι και επειδή δεν γνωρίζω πολλά πάνω σε αυτά τα θέματα θέλω βοήθεια
coolerman Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 από ελλάδα από που?? από ebay δεν βρήκα...γι αυτό κιόλας ζητάω βοήθεια γιατί βρήκα σαιτ που εμπιστεύομαι και επειδή δεν γνωρίζω πολλά πάνω σε αυτά τα θέματα θέλω βοήθεια Εδώ είσαι φίλος Ebay 6 λίρες αγγλίας = 7 ευρώ περίπου με free μεταφορικά αλλιώς εδώ ebay με μεταφορικά για να μήν χαθει 7.50 ευρώ εάν το βιάζεσαι βάλε μια αγγελία ζήτησης εδώ στο φόρουμ 1
croesus Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Φίλε μου καλύτερα να προτιμήσεις τον ελληνικό χώρο, για το δικό μου pavilion σειράς 9500, που είχα θέμα με καλωδιοταινίες, keyboard και mouse pad, τα πήρα από ALFANET περίπου στα ίδια χρήματα, μ' αυτά που έβρισκα στο ebay. Έτσι δεν είχα θέμα με συμβατότητες, σωστή λειτουργία κλπ.
Roger Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Ανοιξες το λαπτοπ και την βρηκες κομμενη,ή προσπαθησες να κανεις κατι και την εκοψες? Υπαρχει ενδεχομενο απο το βραχυκυκλωμα να εχεις καψει κατι στο motherboad και να αγορασεις καλωδιοταινια και να την κοιτας.
black16 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 φιλε ξαφνικά είδα ότι ανοίγοντας την οθόνη έκανε επαφή μονο σε ορισμένα σημεία!! έτσι το άνοιξα και είδα ότι από την χρήση είχε σκιστεί το προστατευτικό τις καλωδιοταινίας και μέσα να έχουνε κοπή 2-3 καλώδια που είναι παρα πολύ λεπτά για να ξανά κολλήσεις
Roger Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Oκ,ρισκαρισε και παρηγγειλε την ,τη στιγμη που δεν μπορεις να κανεις αλλιως. Εξαλλου το κοστος δεν ειναι υψηλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα