DJ_XLR8 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Δεν γνωρίζω απο κάρτες γραφικών & τα τσιπάκια αυτών, αλλά πριν απο λίγες μέρες παράγγειλα μία κεντρική μονάδα με hardware της επιλογής μου & μου λένε οτι υπάρχουν όλα ετοιμοπαράδοτα εκτός απο την κάρτα γραφικών που θέλω, την ASUS V9520 MAGIC/T, GeForce FX 5200 (128MB,TV). Αντί αυτής, μου προτείνει μία ΑΒΙΤ Siluro FX5200 DT τα χαρακτηριστικά της οποίας μπορείτε να δείτε ε δ ώ. Αν μπορείτε εσείς που γνωρίζετε απο αυτά, πείτε μου τι να τους πω. Να περιμένω ή να πάρω την ΑΒΙΤ;;; Ευχαριστώ πολύ! 8) [/url]
Gary_Kokkin Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 H Abit είναι καλύτερη από την συγκεκριμένη Αsus.... Aν σου δίνεται επιλογή όμως ,προτίμησε την Αsus V9520 VideoSuite με 145-170ε .Ερχεται με 3ns Samsung μνημες + ψύκτρες + cooler και έχει Video in. Την έχω δεί να βγάζει απίστευτα χρώματα/ευκρίνεια για μέση χρήση
DJ_XLR8 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Ευχαριστώ! Τελικά παράγγειλα την ΑΒΙΤ χτες το απόγευμα.
Gary Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 ποσο πάει η ΑBIT ?? Α και γιατί δεν αναφέρει openGL υποστίριξη ;;
Gary_Kokkin Δημοσ. 26 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2003 H Abit δεν φημίζεται για κάτι αξιόλογο στις κάρτες γραφικών .Μάλλον συμπλήρωμα των mobo της σαν προιόν είναι... Ακόμα και οι διευκρινήσεις και η υποστήριξη στο site της είναι ελλειπής. http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/english/products.jsp?pSEARCH_PRODUCT_TYPE=Video%20Card Tηρώντας τα ελάχιστα πρότυπα Nvidia υποστηρίζει ΟpenGL ,αλλά με 100ε υπάρχουν και άλλες φθηνές λύσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.