Προς το περιεχόμενο

connect 2 routers together with one adsl line

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα

λοιπον μενω σε μια τετραοροφη πολυκατοικια  στο οποιο εχς ιντερνετ  οτε  κοννεξ  στον πρωτο οροφο και εγω θελω να βαλω ιντερνετ  μεσω δευτερου ρουτερ   αραγε υπαρχει τρπος ??? υποψην οτι ο τεταρτος ειναι κατι σαν αποθηκη και δν εχει βισμα για ιντερνετ στον τοιχο ( παρακαλω πολυ βοηθεια )

αν ξερετε παρακλω απαντηστε στο email m [email protected]

Δημοσ.

πρεπει ο πρωτος ρουτερ να ενωθει με καλωδιο με ενα δευτερο access point η να ερθει καλωδιο σε σενα η να ερθει ενα καλωδιο μεχρι καποιο αλλο ρουτερ που θα σου δινει ασυρματα κτλ.

αν δεν πιανεις δηλαδη απευθειας με ασυρματο τοτε η μεχρι εσενα η μεχρι κοντα σου θα πρεπει να ερθει καλωδιο και μετα να γινει ασυρματο.εκτος αν εισαι σχετικα κοντα καιβαλεις ενα repeater ενδιαμεσα και πιασεις ετσι.

το repeater παιρνει ασυρματα και δινει ασυρματα

Δημοσ.

πρεπει δλδ να αγορασω ρεπετερ ? ποσο κανει ??

τι ειναι τ αξεσ ποιντ και πωσ μπορω να φτιαξω?
δν ειμαι και τοσο καλοσ σε αθτα αλλα ψανχω απεγνοσμενα μια λυση  !
(μηπως γινεται το πρωτο ρουτερ να τ  ενισχυσω τ σημα ?ετσι ωστε να φτανει στον τεταρτο οροφο ??

ευχαριστω παρα πλ για την βοηθεια σ :-D

Δημοσ.

to access point φαντασου οτι ειναι ενα ασυρματο ρουτερ που το συνδεεις με καλωδιο με το adsl router σου και το βαζεις πιο μακρια απο το adsl router σου με σκοπο να καλυψεις το σημειο που θες με ασυρματο.το καλωδιο μπορει να ειναι μεχρι 100 μετρα σχεδον οποτε φαντασου οτι τοενα απο το αλλο μπορεις να το  βαλεις 100 μετρα μακρυα.

το repeater πιανει το ασυρματο σημα και το αναμεταδιδει οποτε πρεπει να τοβαλεις καπου που να πιανει λιγο σημα και αυτο θα στο αναμεταδωσει για χ αποσταση.απλα μπορει να μην φτασει μεχρι εκει που θες.και εξαρτατε αν μπορεις να περασεις καλωδιο που θα βρεις ρευμα κτλ.ενα access point κανει απο 30 ευρω περιπου ενα φτηνο και κοντα στα 50 ενα καλο.

να ενισχυσεις το σημα του ηδη υπαρχοντος ρουτερ οχι δεν γινεται χωριςς να βαλεις κατι εξτρα .ειτε λεγεται Repeater κτλ.

Δημοσ.

μαλλον δν μπορω να τ κανω αθτο μονος μ 

γτ εγω τωρα αρχιζω και τα μα8αινω αυτα και εινια καπως δυσκολο αυτα π μ λες αλλα σε ευχαριστω παρα πλ  ναι σαι καλα

Δημοσ.

ειναι πιστευω λγ δυσκολο αυτπ για εναν 17 χρονο π μολις τωρα μαθαινει για αυτα 

ειναι λγ δυσκολο... μηπως  ξερεις που πρεπει μνα απευθυνθω για αυτο ωστε να βρουμε μια λυση και να φτασουμε στην υλοποιηση της??  και ποσο περιπου θα κοστισει ολο αυτο??

Δημοσ.

αναλογως αν πρεπει να περαστει καλωδιο η οχι η αν παιζει ασυρματα με repeater κτλ.πρεπει να το δει καποιος και να σου πει.

Δημοσ.

οταν λες καλωδιο εννοεις απο τον πρωτο μεχρι τον τεταρτο ?? ετσι δν 8α εχουμε τεραστια παραμορφωση εξατιας τοτ μεγαλου μηκος καλωδιο ?? και αν περαστει εξωτερικα  οταν βρεχει ?? ?? πω πω εχω παρα πολλες ερωτησεις εεε? τ ξερω συγγνωμη

Δημοσ.

οταν λες καλωδιο εννοεις απο τον πρωτο μεχρι τον τεταρτο ?? ετσι δν 8α εχουμε τεραστια παραμορφωση εξατιας τοτ μεγαλου μηκος καλωδιο ?? και αν περαστει εξωτερικα  οταν βρεχει ?? ?? πω πω εχω παρα πολλες ερωτησεις εεε? τ ξερω συγγνωμη

το καλωδιο παιζει μεχρι 100 μετρα και υπαρχει και καλωδιο utp και για εξωτερικους χωρους.

Δημοσ.

αν τα καταφερω δλδ και βαλω εξωτερικο utp καλωδιο ?? θα εχω κανονικα ιντερνετ ?? δλδ αν εχς κατω 10 μεγα μπιτ πανω στον τεταρτο 8α εχς περιπου τα μισα?? και για τ εξωτερικο καλωδιο περιπου στα 20-25 μετρα ποσο θα κοστισει ??

Δημοσ.

α.οσο εχεις κατω τοσο θα εχεις και πανω.τα 25 μετρα και σε καλο καλωδιο να πας δεν νομιζω να βγει παραπανω απο 15 ευρω.ακομα και αν πας σε καλο ποιοτικο καλωδιο εξωτερικου χωρου.απλα παρε καλωδιο απο ενα καλο καταστημα και οχι απο καποιο της γειτονιας για να μην σου πιασουν τον κω... κοινως.

Δημοσ.

μηπως μπορεισ να μ βρεις ενα τυτοριαλ για ρεπετερ η κατ γενικα για να κλτβω τι ειναι το ρεπετερ γτ σημερα το εμαθα αθτο απο εσεσνα  αν θες και εχεισ τον χρονο  ευχαρστω

Δημοσ.

https://www.google.gr/#hl=el&sclient=psy-ab&q=what+is+a+wireless+repeater&oq=what+is+a+wireless+repeater&gs_l=serp.3..0j0i30l3.1641.6453.0.6609.29.15.1.7.7.2.516.4703.2-8j5j1j1.15.0...0.0...1c.1.4.psy-ab.2VgV3BeZzPA&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=d2c5b00da7660474&biw=990&bih=560

Θα βρεις απειρα αποτελεσματα τι ειναι.στην ουσια μια συσκευη που την ρυθμιζεις να πιανει ενα υπαρχον δικτυο και να το δυναμωνει και να το ξαναμεταδιδει.με απλα χαζα λογια.

Δημοσ.

μπορεις να μ πεις κατα την γνωμη σ πια ειναι τα κλτρ ρουτερ/μοδεμ για να εχω σαν κλτρ στον πρωτο ρουτερ και με με λιγοτερ λεφτα?

για να εχς καλο σημα απο την κοθζινα εως τ σαλονι  π ειναι λγ μεγαλη αποσταση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...