Fuel7 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα σε όλουςΕίναι απλό αυτο που θέλω,ψάχνω ένα απλο τηλεφωνάκι το οποιο θα δουλεύω σαν gps πάνω στο ποδηλατο μου.Δέν θέλω κάτι ακριβο,θέλω κάτι να κάνει την δουλειά του, αξια με τα sportstracker,runkeeper,catena cycling και bicycomp.Υπάρχει κάποιο προσιτο οικονομικα(ακομα και μεταχειρισμενο) που αρκει να έχει επαρκή αυτονομια μπαταριας και κατ'επέκταση δέκτη GPS.Στα υπ'όψην έχω τα:1)Samsung Galaxy Mini2)Samsung Galaxy Mini 23)Xperia Active4)Huawei g3005)Samsung Galaxy Ace6)Samsung Galaxy SΠεριμένω προτάσεις....και εναλλακτικές Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Fuel7 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Το σκεφτόμουνα αλλα δέν μου γεμίζει το μάτι!
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Παραθετω απο τους Ορους Χρησης: Να μη δημοσιεύουν το ίδιο θέμα ή μήνυμα περισσότερες από μία φορές και να μη διατηρούν θέματα στην επιφάνεια με συνεχή δημοσίευση μηνυμάτων [bumping].
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα