Gigamestin Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 γεια σας θα ηθελα εναν καλο οδηγο απο την αρχη με το πιο απλο προβληματακι στο πιο συνθετο για την συγκεκριμενη γλωσσα προγραμματισμου.και αν γινεται και υπαρχει καποιο προγραμμα του υπολογιστη που να το τρεχεις το προγραμμα οπως το microsoft visual c++ 6.0 για την αντιστοιχη γλωσσα.
haris013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 για C# εμείς στην σχολή μου χρεισιμοποιούμε για compiler το dev c/c++ . απ'οτι μας έχουν πεί οι καθηγητές μας είναι πολύ καλός και εύχρηστος σε σχέση με άλλους,τώρα δεν έχω προσωπική εμπειρία με άλλον compiler γι'αυτό προτείνω τον dev
nilosgr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Αν εισαι σε windows προτεινω Pelles C ή Cygwin. (ψαξε και στο φορουμ, εδω. υπαρχουν πολλα παρομοια θεματα)
haris013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 C# και dev C/C++; Γίνεται; τι ενοείς? με αυτό γράφουμε τα προγράμματα + το debugging.
Timonkaipumpa Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Εννοώ ότι με το IDE (και ΟΧΙ compiler) dev c/c++ δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις compile C#. Μπορεί κανείς να το επιβεβαιώσει αυτό; Δεν έχω dev c/c++.
goldenlion Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 γεια σας θα ηθελα εναν καλο οδηγο απο την αρχη με το πιο απλο προβληματακι στο πιο συνθετο για την συγκεκριμενη γλωσσα προγραμματισμου.και αν γινεται και υπαρχει καποιο προγραμμα του υπολογιστη που να το τρεχεις το προγραμμα οπως το microsoft visual c++ 6.0 για την αντιστοιχη γλωσσα. Καλησπέρα ! Εγώ δουλεύω σε cygwin και notepad++...αλλά κυρίως απο Linux
Gigamestin Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 http://myria.math.aegean.gr/epeaek/pdfs/C.pdf βοηθαει για να μαθω c που ειμαι αρχαριος?
migf1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 C Programming, a Modern Approach - 2nd Edition Για IDE: 1. Pelles C (Windows only, Ελληνικά)2. Code::Blocks (cross-platform)3. Netbeans (cross-platform)4. Orwell Dev-C++ (Windows only, Ελληνικά) Αν... πιάνουν τα χέρια σου, δες κι αυτό.
Gigamestin Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 παιδια υπαρχει κανα καλο pdf η κανα καλο video στο you-tube για δομες επανληψης ,πινακες συμβολοσειρες και συναρτησεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα