Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εγκατεστησα την καινουργια μου μητρικη και εχω τα εξης θεματα: περα του cpu fan ολοι οι αλλοι ανεμισηρες που εχω συνδεσει στην μητρικη τρεχουν full speed και δεν μπορω να το αλλαξω αυτο ουτε απο Bios ουτε απο easytune.επισης εβαλα το amd overdrive και δεν μου βρισκει κανεναν ανεμιστηρα συνδεδεμενο στην μητρικη.παρατηρισα επισης οτι η ψυχτρα του Northbrigde ειναι υπερβολικα ζεστη αν και ψαχνοντας στο google ειδα οτι αυτο ισχυει γενικα οποτε μαλον δεν ειναι καποιο προβλημα.ευχαριστω εκ των προτερων 

Δημοσ.

Δεν φταίει η μητρικη στο οτι δεν δείχνει τα fans αν είναι 3πινα. Η ψύκτρα και στην δικιά μου είνια ζεστη αλλα δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.

οχι δουλευει σε μεγιστη ταχυτητα

επισης εχω και το αλλο θεμα.οι ram που εχω ειναι 1600 οπως και με την αλλη μητρικη που ειχα default τρεχουν 1333.οταν ομως τις βαζω 1600 δεν bootαρει το συστημα, ενω με την αλλη μητρικη που ειχα δουλευε χωρις προβλημα.ξερεις τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.

Χμμ bios εχεις το τελευταιο ? Παντως εμενα ενας που ειναι 4πινος τον βλέπει κανονικα και τον χειρίζεται αυτοματα. Τους αλλους στο φουλ

Δημοσ.

f6 bios εχω.θα φλασαρω τα καινουργια να δουμε.στην δικια μου εχει ενα header pwm για cpu δυο sytem_fan 3πινα και ενα Power fan 3pino.στο Power εχω βαλει την αντλια της υδροψηξης και δουλευει φουλ στροφες.στα συστεμ οτι και να βαλω ουτε στροφες μου εμφανιζει ουτε τους ελενγχει

Δημοσ.

Για να παίξει σωστα ο 8320 θέλει το F7. Εκεί υποστηρίζεται επίσημα. Τωρα οσο αφορα τους fans δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι. Παντως βαλε το τελευταιο για να πάιζει άνεται ο 8320

Δημοσ.

εβαλα το f7 και τωρα δεν μου ελενγχει ουτε τον cpu fan ενω το εχω ρυθμισει σε pwm ελενγχο ο ανεμιστηρας τρεχει φουλ

ακυρο.εκανα reset και τον ελενγχει του cpu.τα θεματα που εχω τωρα ειναι με system fans και οτι δεν bootαρει αμα ανεβασω ram στα 1600

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...