mikegad Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Πολύ εντυπωσιακά ,αλλά μέχρι να κυκλοφορίσουν ευρέως σε φυσιολογικές τιμές θα περάσουν χρόνια
CosmosKGR Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 μπορεί να φαίνεται θαμπό αυτό που φαίνεται αν το βλέπεις και να είναι θολό αλλά απο κοντά(1-2cm) μπορεί να φαίνεται με την ίδια εστίαση που κάνει το μάτι για μακριά σαν να είναι κανονικό. ;-) όπως με τα γυαλιά που στην ουσία αν δει απο μέσα τους ένας που βλέπει καλά να τα βλέπει στραβά και ένας που έχει πρόβλημα να βλέπει κανονικά. Όπως ουσιαστικά είπα και πριν, δεν θεωρώ τον εαυτό μου κανέναν ειδήμονα στα οπτικά. Ωστόσο, αυτό που υποθέτεις, είναι σίγουρο ότι δεν συνδέεται. Τελείως άλλη η λειτουργικότητα στα γυαλιά διορθωτικής όρασης, ανεξαρτήτως παθήσεως μάλιστα. Με αυτά, επιχειρεί κάποιος να δει κάτι που όμως βρίσκεται πολύ μακρύτερα από την επιφάνεια των ίδιων των γυαλιών. Βλέπει δηλαδή μέσω της επιφάνειας μεν των γυαλιών αλλά κάτι που βρίσκεται πολύ πιο πέρα από αυτήν και, ακριβώς επειδή μεσολαβεί σαν επιφάνεια, προκαλεί (τελείως αναλογικά) τις απαραίτητες "κυρτώσεις" στο φως που περνάει από αυτά ώστε να έρχεται "σωστά" σε σχέση (αναλόγως) με την πάθηση των ματιών. Εδώ όμως έχουμε σχηματισμό ψηφιακής εικόνας, πρόσθετα πάνω στην ίδια την επιφάνεια του γυαλιού. Στην ίδια δηλαδή την επιφάνεια που βρίσκεται κοντά στα 2 μόλις εκατοστά από το μάτι. Για να το δει κάποιος αυτό θα πρέπει να "κοιτάει" - εστιάζει σε αυτήν την απόσταση! Τουλάχιστον, εμένα σαν ερμηνεία, έτσι μου προκύπτει. Γι αυτό όμως και απορώ σχετικά...
kxs14 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Εντυπωσιακό, αλλά θα σας πω 1 ! Εξετασεις!!!!!!!!
CosmosKGR Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Εντυπωσιακό, αλλά θα σας πω 1 ! Εξετασεις!!!!!!!! θα τολμήσω να υποθέσω 1: Θα απαγορεύονται...
MovingShadow Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Τα παλικάρια στο futurama το έχουνε προβλέψει... http://www.youtube.com/watch?v=EaHUpWuqNHY εκεί που θα βαριέσαι στο Μετρό , θα κατεβάζεις πορνό , και θα το βλέπεις και σε streaming ....!!! Επίσης είναι πολύ καλό και για παρακολουθήσεις...To έχουνε κάνει στο Das Experiment http://www.youtube.com/watch?v=vPOsU1LZVcgt=7m43s
kallair Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 όντως απορώ πως θα βλέπεις τόσο κοντά. δοκίμασα ακόμα και κλείνοντας το ένα μάτι και η ελάχιστη απόσταση που μπόρεσε να εστιάσει το 1 μάτι είναι τα 10-15 εκατοστά.. πιο κοντά έβλεπα μόνο μια θολούρα.
Alithinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 https://vimeo.com/46304267 Google Glass ας ελπίσουμε όλα αυτά να μην καταλήξουν έτσι. ο Illusive Man στα νιάτα του!
larryf13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μια βλακεία και μισή. Αντε θα τα φορέσεις 10 λεπτά, άντε 1 ώρα, άντε 1 μέρα. Αποκλείεται παραπάνω. Μετά θα έχουν τη χρηστικότητα ενός κινητού, καθώς θα τα έχεις στην τσέπη και θα φοράς κατα βούληση.
gpgalanis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Εμενα μου φαινεται απιστευτη μπουρδα και ειμαι και γκατζετακιας. 1
Human Soul Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Γιατί αναφέρει πουθενά ημερομηνία στο βίντεο ή σου είπες κανείς ότι θα γίνει εμπορικό προϊόν σε ένα χρόνο; Αν όλα πάνε καλά ναι μπορεί να αποτελέσει εμπορικό προϊόν. Προς το παρόν όμως παραμένει ένα project και απλά γίνεται προβολή της μέχρι τώρα πορείας της έρευνας... Κυκλοφορία αναμένεται τέλη του 2014
georgepppo Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Όπως ουσιαστικά είπα και πριν, δεν θεωρώ τον εαυτό μου κανέναν ειδήμονα στα οπτικά. Ωστόσο, αυτό που υποθέτεις, είναι σίγουρο ότι δεν συνδέεται. Τελείως άλλη η λειτουργικότητα στα γυαλιά διορθωτικής όρασης, ανεξαρτήτως παθήσεως μάλιστα. Με αυτά, επιχειρεί κάποιος να δει κάτι που όμως βρίσκεται πολύ μακρύτερα από την επιφάνεια των ίδιων των γυαλιών. Βλέπει δηλαδή μέσω της επιφάνειας μεν των γυαλιών αλλά κάτι που βρίσκεται πολύ πιο πέρα από αυτήν και, ακριβώς επειδή μεσολαβεί σαν επιφάνεια, προκαλεί (τελείως αναλογικά) τις απαραίτητες "κυρτώσεις" στο φως που περνάει από αυτά ώστε να έρχεται "σωστά" σε σχέση (αναλόγως) με την πάθηση των ματιών. Εδώ όμως έχουμε σχηματισμό ψηφιακής εικόνας, πρόσθετα πάνω στην ίδια την επιφάνεια του γυαλιού. Στην ίδια δηλαδή την επιφάνεια που βρίσκεται κοντά στα 2 μόλις εκατοστά από το μάτι. Για να το δει κάποιος αυτό θα πρέπει να "κοιτάει" - εστιάζει σε αυτήν την απόσταση! Τουλάχιστον, εμένα σαν ερμηνεία, έτσι μου προκύπτει. Γι αυτό όμως και απορώ σχετικά... κοίτα κάποιο κόλπο έχουν βρει δεν υπάρχει περίπτωση να επένδυσαν εκατομμύρια χωρίς να είναι σίγουροι πως θα δουλέψει,αν το δείς και αλλιώς απο τα γυαλιά όρασης που είναι στους 2-3 πόντους από το μάτι φτάνει η εικόνα στο μάτι που στην ουσία είναι φώς που έχει πέσει πρώτα πάνω στο γυαλί απέξω και έχει διαθλαθεί κάπως και το βλέπεις σαν κανονικό,τέσπα δεν ξέρω τώρα κάτι τέτοιο φαντάζομαι πως θα έχουν κάνει.
michael92 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Ένα τερράστιο YAWN. Seriously μέχρι να έχουμε laser optics δηλαδή να στέλνεται η εικόνα στην κόρη του ματιού ούτως ώστε να μην παθαίνεις στραβισμό που έχεις μια οθόνη χωρίς οπτική διόρθωση στα 4 εκατοστά από το πρόσωπο σου, καθώς και μέχρι να έχουμε αρκετά ανεπτυγμένο A.I ώστε να αναγνωρίζει αντικείμενα, πχ να σου λέει πληροφορίες για το άγαλμα που βλέπεις, τι ράτσα είναι το αδέσποτο στο δρόμο, πόσες θερμίδες είναι το φαγητό σου κλπ, I'll pass.
DJTaurus Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 http://img252.imageshack.us/img252/3527/ce3d7dda641f4481b7907b4.gif http://i.imgur.com/jswLsiT.jpg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα