foxgre Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Το πιο γαματο ειναι οτι θα γεμισει το youtube με fail videos οταν κυκλοφορησει για τα καλα. Τρελενομαι να βλεπω fails. Μπορει να ακουγομαι κακος αλλα οταν βλεπω τουμπα πεθαινω στα γελια και ξεχνιεμαι.Μου φτιαχνει οχι τη μερα, ακομη και ολη τη βδομαδα εαν ειναι καλη. Για παραδειγμα 2
lepaterious Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Να βλεπω κοσμο να κυκλοφορει με αυτο και να ριχνω γελια χαχαχαχ Glass take picture the frappe 1
nikosgalis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 <p>android θα εχουν ;</p> Οχι, μια ειδική έκδοση του iOS 6.1 Sent from my iPhone using Insomnia 3
lepaterious Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Γιατι πιστευω οτι αν ηταν της apple τωρα θα ειχαμε flame και 25000 posts και θα γινοταν ο χαμος
MovingShadow Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Οχι ρε παιδια , λυπηθείτε μας , γεμίζει που γεμίζει το ΦΒ σε κάθε έξοδο κάθε χαζογκόμενας , τώρα με αυτά , τη γαμήσαμε.... Οκ , και αν θέλω πχ . να συνδεθώ στο WIFi τί θα λέω? Ok glass , Wifi (pass) BTX34koko 1
jimex Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Προσωπικά με εκνευρίζει αφάνταστα η διαφήμιση ηλεκτρονικών προιόντων των οποίων η κυκλοφορία είναι σε πάνω από ένα χρόνο. Το θεωρώ ανόητο μάρκετινγκ διότι όχι μόνο το προιόν θα έχει αλλάξει ριζικά ως τότε αλλά και επειδή προβάλλεται η υπερκαταναλωτική μανία. Γιατί αναφέρει πουθενά ημερομηνία στο βίντεο ή σου είπες κανείς ότι θα γίνει εμπορικό προϊόν σε ένα χρόνο; Αν όλα πάνε καλά ναι μπορεί να αποτελέσει εμπορικό προϊόν. Προς το παρόν όμως παραμένει ένα project και απλά γίνεται προβολή της μέχρι τώρα πορείας της έρευνας...
Antonis_V Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 WTB Google Glas!!!!!! Περιμένω πως και πως κάτι τέτοιο... ένα βήμα πιο κοντά στο Iron Man Suite Mark 1
21century Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Το θέλω τώρα αλλα να είναι πολυ οικονομικό παιδιά...
georgepppo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 αυτό είναι τέλειο να μπω στα στοιχεία μηχανών(Τει χαλκίδας) και να κάνω βιντεοκλήση με φίλο καθηγητή που έχω και να μου λύνει τα θέματα και να τα αντιγράφω ωραίο γκατζετάκι αλλά θα σε κοιτάνε κάπως,ειδικά όταν μιλάς θα λένε μα καλά στον τοίχο μιλάει αυτός,τρελός είναι 1
CosmosKGR Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ πάντως απορώ και για κάτι άλλο με αυτές τις τεχνολογίες που βασίζονται σε προβολές πάνω σε κάποιο γυαλί που το φοράμε τόσο κοντά και μπροστά στα μάτια μας. Η απορία μου έχει να κάνει με το πώς γίνεται να εστιάζει το μάτι μας (με την απαραίτητη διαύγεια) σε κάτι που είναι τόσο "εξωφρενικά" κοντά του. Και αμέσως μετά, πώς γίνεται, αυτό που βλέπει το μάτι μας, να μπορεί να το μεταφράζει σωστά και τόσο σύντομα ο εγκέφαλος μας, χωρίς δηλαδή να χάνει την αίσθηση του υπόλοιπου οπτικού και πολύ σημαντικότερου (του πραγματικού του) πλάνου. Ίσως βέβαια, απλά να μην γνωρίζω κάτι σχετικά με τις φυσικές δυνατότητες του ανθρώπινου ματιού & εγκεφάλου αλλά, έχω την αίσθηση πως αυτό πρέπει, δυστυχώς, να έχει πολλά θέματα - προβλήματα...
georgepppo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 μπορεί να φαίνεται θαμπό αυτό που φαίνεται αν το βλέπεις και να είναι θολό αλλά απο κοντά(1-2cm) μπορεί να φαίνεται με την ίδια εστίαση που κάνει το μάτι για μακριά σαν να είναι κανονικό. ;-) όπως με τα γυαλιά που στην ουσία αν δει απο μέσα τους ένας που βλέπει καλά να τα βλέπει στραβά και ένας που έχει πρόβλημα να βλέπει κανονικά.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 https://vimeo.com/46304267 Google Glass ας ελπίσουμε όλα αυτά να μην καταλήξουν έτσι.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Ηδη εχω σκεφτει το αναλογο "αστειο" βιντεο. Μια κανονικη μερα του 90% του πληθυσμου. Να ξυπνας το πρωι ,να πηγαινεις τουαλετα και οταν βλεπεις τι εκανες , να λες οκ glass take picture και να την στελνεις στα φιλαρακια "κοιτα ενα τεραστιο πρωι πρωι!" Μετα βιντεο παγιδευμενος στην κινηση , χωρις να κινειται τιποτα γυρω σου για κανα τεταρτο. Και μετα αλλο ενα βιντεο ok glass , στο γραφειο ρουφωντας τον ελληνικο καφε με τον χαρακτησιστικο ηχο και send με σχολιο..."αυτος ειναι καφες κοριτσι μου οχι σαν το νεροζουμι που μου εκανες το πρωι" Κανονική μέρα του 90% πληθυσμού να ξυπνάει πρωί να πηγαίνει στη δουλειά και να πίνει καφέ στο γραφείο...σε ποιά χώρα ζείς
norms Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Αν πράγματι καταφέρουν να φτιάξουν εμπορικό προϊόν απο αυτό θα είναι τεράστια επιτυχία. Πραγματικό innovation και οχι σαν κάτι άλλους. Αλλά απο ενα video δεν φαίνεται πως δουλεύει στην πραγματικότητα. Ελπίζω να το δούμε σύντομα. 1
GiorgosT Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Γιατί κάτι μου λέει ότι θα βλέπουμε πολύ συχνά κάτι τέτοια; http://www.killmydaynow.com/2010/09/funny-last-moments-10-pics.html/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα