Hal9000 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Ένα νέο βίντεο που κυκλοφόρησε σήμερα η Google, μας κρατά σε εγρήγορση για τα σχέδια της εταιρείας σχετικά με τα ειδικά γυαλιά που προτίθεται να κυκλοφορήσει στο μέλλον.Το Google Glass είναι το σχέδιο της εταιρείας να μεταφέρει πολλές από τις δυνατότητες ενός smartphone σε ειδικά γυαλιά κάτι πολύ πιο εντυπωσιακό όπως μπορείτε να δείτε και από το νέο βίντεο αφού περιέχει στοιχεία «επαυξημένης πραγματικότητας». Ακόμα βλέπουμε για πρώτη φορά στοιχεία του γραφικού περιβάλλοντος καθώς και μια σειρά από ενέργειες τις οποίες εκτελούν τα Google Glass με βάση τις φωνητικές μας εντολές. Στο άκρως εντυπωσιακό βίντεο μπορούμε να δούμε διάφορες λειτουργίες όπως την αναζήτηση στο web, την εγγραφή βίντεο και λήψεων φωτογραφιών, αποστολή φωνητικών μηνυμάτων αλλά και πιο εντυπωσιακών λειτουργιών όπως η μετάφραση σε ξένη γλώσσα καθώς και οδηγίες πλοήγησης. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v1uyQZNg2vE Αν και η εμπορική διάθεση των Google Glass δεν αναμένεται να γίνει πριν το 2014, εντούτοις η Google δίνει περιστασιακά τη δυνατότητα σε συγκεκριμένες ομάδες, να προμηθευτούν μια πρώτη έκδοση προς το τέλος του έτους με την ονομασία "Exporer" και με τιμή $1.500 χωρίς τους φόρους. Site: http://www.google.com/glass/start/[/url]']Google Glass
BlackScorpionX Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Καταπληκτικό! Αν και δε νομίζω να γίνονται όλα ΤΟΣΟ γρήγορα και απροβλημάτιστα όσο δείχνει και επίσης έχω μια επιφύλαξη σε ό,τι αφορά την ακτινοβολία (αναγκαστικά θα έχει είτε 4g είτε wifi / bluetooth, είτε όλα τα παραπάνω). Φαντάζομαι δε θα είναι και πολύ καλό για την υγεία να είναι αυτό τόσο κοντά σε κεφάλι / μάτια κλπ; Από την άλλη εξειδικευμένες γνώσεις δεν έχω... 1500 $ είναι πολλά αλλά μιλάμε και κορυφαία τεχνολογία Κατά τα άλλα, σε ό,τι αφορά το video απλά ζήλεψα με όλες αυτές τις κορυφαίες δραστηριότητες! Τι κρίμα που απασχολούμαστε / δουλεύουμε τόσες ώρες τη μέρα και δεν μπορούμε να κάνουμε ό,τι γουστάρουμε 22
rapidrag Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Τι μπαταρία θα έχει; Που θα είναι η μπαταρία μάλλον πρέπει να ρωτήσουμε... Ο Sergey Brin εμφανιζόταν συνέχεια με ένα σακίδιο στην πλάτη που λέγανε ότι είχε την μπαταρία. http://www.theverge.com/2013/2/20/4006748/google-project-glass-explorer-edition-pre-order Πάντως εδώ λέει καθαρά για headset
CosmosKGR Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Ο BlackScorpionX στην αρχή, τα είπε όλα μου φαίνεται! Τι να πω;! Ζήλεψα, ζήλεψα, ζήλεψα... Όσο αφορά πάντως ειδικά την ταχύτητα στη φάση λήψης βίντεο (τουλάχιστον), μάλλον θα τα πηγαίνει καλά μια και, έχω την αίσθηση, πως και τα συγκεκριμένα αποσπάσματα (του εδώ βίντεο), με αυτά τα είχαν τραβήξει! Αν ισχύει αυτό, είναι προφανές πως είναι παραπάνω από ικανοποιητικά στο θέμα! Στο ζήτημα "κόστος", μόνο για τους λίγους πια (τουλάχιστον για αρχή)...
Human Soul Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Προσωπικά με εκνευρίζει αφάνταστα η διαφήμιση ηλεκτρονικών προιόντων των οποίων η κυκλοφορία είναι σε πάνω από ένα χρόνο. Το θεωρώ ανόητο μάρκετινγκ διότι όχι μόνο το προιόν θα έχει αλλάξει ριζικά ως τότε αλλά και επειδή προβάλλεται η υπερκαταναλωτική μανία. 3
JS v.i.p. Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Ωραίο .... θα της αρπάζεις στο καράτε και εσύ θα φωνάζεις .... "Glass .... delete video" Πάντως .... ποιό πολύ μου άρεσαν αυτά που κάναν τα τυπάκια στο βίντεο ... παρά τα γυαλιά. 7
kallair Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Eγώ πάλι θα το προτιμούσα σαν bluetooth addon για το κινητό. Πως είναι δλδ το LiveView της sony. έτσι δεν θα χρειάζεται καμιά τεράστια μπαταρία και θα έχει τα άκρως απαραίτητα για να προβάλονται αυτά που θέλουμε στα γυαλιά μαζί με κάποια κάμερα και ότι άλλο χρειάζεται . Με το κατάλληλο συνοδευτικό software στο κινητό, θα έκανε παπάδες και θα μείωνε κάθετα το κόστος του.. Θα το προτιμούσα bundle μαζί με κάποιο κινητό και το ανάλογο software.
NoisePollution Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Google Plus. Google Glass τα γ@μησαν τη μάνα...
The_Sheep Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Ηδη εχω σκεφτει το αναλογο "αστειο" βιντεο. Μια κανονικη μερα του 90% του πληθυσμου. Να ξυπνας το πρωι ,να πηγαινεις τουαλετα και οταν βλεπεις τι εκανες , να λες οκ glass take picture και να την στελνεις στα φιλαρακια "κοιτα ενα τεραστιο πρωι πρωι!" Μετα βιντεο παγιδευμενος στην κινηση , χωρις να κινειται τιποτα γυρω σου για κανα τεταρτο. Και μετα αλλο ενα βιντεο ok glass , στο γραφειο ρουφωντας τον ελληνικο καφε με τον χαρακτησιστικο ηχο και send με σχολιο..."αυτος ειναι καφες κοριτσι μου οχι σαν το νεροζουμι που μου εκανες το πρωι" 6
Alithinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Ωραία ας γίνουμε και μεις cyborg τώρα και μετά ας βάλουμε προσθετικά τσιπάκια στα μάτια για να μην έχουμε να κουβαλάμε παντού τα γυαλιά. Ζήτω οι cyborgs!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα